- 24 Mayıs 2016
- 2.575
- 3.585
- 63
- 32
Benim çekincem şu şekilde degil "uyursam ne olur naparım" gibi. Konu zaten yakınlaşmakla ilgili degil. Benim derdim annesinin ne düşünebilecegi, az çok kestirebiliyorum ama yanlış mı düşünüyorum diye danışıyorum. Ki öyleymiş işler sandıgım gibi olmayabilirmiş. Ben de çok sıkıldım ben olsam asla böyle bir şey yapmazdım muhabbetinden ama konu açıyosan buna da katlanman gerek sanırımHa birde su forumda nezaman cinsellik, yakinlasma, uyuma konusu olsa bol libidolu arkadaslar ortaya atilip cinsellik , sevismek soyle iyidir boyle dogaldir sevismiyorsan libidon yok, bizde esimle evlenmeden yaptik bu hakkiniz bilmem ne diye millete gazi verirde verir sonra iş olsun diyede sonuna "ama yaptiginizin arkasinda durup sorumluluk alcaksaniz yapin " yazar .
Sorumluluk alabilecek, kendine guvenen, bu konuda rahat davranacak insan boyle konumu acar? Ben kimseye esimle uyusam mi diye sormadim mesela? Ya da sevisenler olarak siz sevismeden once sevissem mi diye halk yoklamasi yaptiniz mi sordunuz mu?
Bu kızlar soruyorsa bi cekincekeri var, kafada bir karisiklik var. Kendiniz yaptiniz diye herkes normal karsilayacak, dogal bulacak veya dert etmeyecek diye bisey yok. Bu yuzden tirim tirim zar diktirme peşine dusuyorlar sonradan, bu yuzden hamile miyim, yirtildimi , cok pismanim diye dunya kadar konu aciliyir.
Surekli ayni fikirde olmayanlara arada bir giydirme cabasi var. Siz napiyorsaniz yapin ama butun insanlarin hayati ve sartlari sizin gibi sekillenmiyor. Alan alsin bunuda kendine.