- 8 Eylül 2017
- 2.092
- 4.307
- 53
- 30
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Bu duruma hic caninizi sıkmayin.Simdi bir gece annesiyle ozlem gidermek icin yatar .Daha sonra bir omur sizinle yatar inşallah. Ah huzunlendim simdi ,annem yasasaydi da bir gece gidip yaninda uyusaydim.Aslinda esprisi yapilip gulunecek bir sey olmus .Hic caninizi sıkmayin .Hamileyim arkadaşlar bugün kaynanam geldi bi odamız müsait sadece yayılcak bi de yatak odası eşim grip oldu umarım bana bulaştırmazsın dedim bi kaç kere sonra kaynanam dedi ki aynı yatakta yatmayın sana bulaşmasın falan bende yok ya nolcak dün de grip gibiydi bişey olmadı dedim
Kaynanamın yanına bir kişi sığar gibi yerdede yatılır aslında
Kaynanam benim yanımda uyu dedi eşim de bu şimdi kıskanır dedi gülerek bende istediğin yerde uyu kendin bilirsin dedim
Adam koşa koşa pijamalarını giyip gitti
Ben sinir oldum yani ben mi abartıyorum bilmiyorum ama gerçekten sinir oldum
Siz ne düşünürsünüz bu konuda
Hamileyken hasta adamla ayni yatakta yatmazdim.
Yatsin annesiyle bence tuhaf degil.
Tabii devamlilik olmayan sekilde. 1 veya 2 geceyse...
Ben de birazdan gidip anneanneme sirnasicam. Miss gibi kokuyor. Insallah yaninda uyumama izin verir.
Çevremde 5 yasında kızı ile uyumayann bir baba var. Annesi anlatmıştı uykuda nenyaptıgımı bilmem sem sanırım felan dedı demişti .
İyi de hamilesiniz ve eşiniz hasta. Siz de sürekli inş bana bulaştırmazsın diye söylenmişsiniz. Kadın da yatacak başka yer yok demiş. Ben bunda garip birşey göremedim. Hamileyken eşim hasta ise kesinlikle aynı odada yatmadımAy bilmiyorum canım ya ben eşim varken annemin yanında uyumazdım her ne olursa olsun
Hamileyim arkadaşlar bugün kaynanam geldi bi odamız müsait sadece yayılcak bi de yatak odası eşim grip oldu umarım bana bulaştırmazsın dedim bi kaç kere sonra kaynanam dedi ki aynı yatakta yatmayın sana bulaşmasın falan bende yok ya nolcak dün de grip gibiydi bişey olmadı dedim
Kaynanamın yanına bir kişi sığar gibi yerdede yatılır aslında
Kaynanam benim yanımda uyu dedi eşim de bu şimdi kıskanır dedi gülerek bende istediğin yerde uyu kendin bilirsin dedim
Adam koşa koşa pijamalarını giyip gitti
Ben sinir oldum yani ben mi abartıyorum bilmiyorum ama gerçekten sinir oldum
Siz ne düşünürsünüz bu konuda
T turuncupipet senBir sey demeyin bence yine de siz
Evet biraz garip olmuş ama boşverin
T turuncupipet senchiLL 'i dinle. Bu konuda sana en objektif yorumu o verebilir zira yanlış hatırlamıyorsam kv si kocasıyla yatmak için baya takla atıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?