- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi turuncupipet
Siz bulaşır demişsiniz adam o yüzden annesiyle yatmış bence hem nolmus annesiyle yaptıysa o 50 yaşında gelse annesinin gözünde buyumezki bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızacak birşey yok hamilesin eşin gripmis dediğine göre de yatacak tek yer annesinin yanıymış doğru olanı yapmış takma bunu sürekli hale getirirse yani sen hamile değilken de yaparsa takmaya başlarsınHamileyim arkadaşlar bugün kaynanam geldi bi odamız müsait sadece yayılcak bi de yatak odası eşim grip oldu umarım bana bulaştırmazsın dedim bi kaç kere sonra kaynanam dedi ki aynı yatakta yatmayın sana bulaşmasın falan bende yok ya nolcak dün de grip gibiydi bişey olmadı dedim
Kaynanamın yanına bir kişi sığar gibi yerdede yatılır aslında
Kaynanam benim yanımda uyu dedi eşim de bu şimdi kıskanır dedi gülerek bende istediğin yerde uyu kendin bilirsin dedim
Adam koşa koşa pijamalarını giyip gitti
Ben sinir oldum yani ben mi abartıyorum bilmiyorum ama gerçekten sinir oldum
Siz ne düşünürsünüz bu konuda
Canım o tepkiyi nasıl veriyim kadın misafir ota bka alınan bir tipBöyle durumlarda sonradan sinir olmamak için niye başta "yok deve" tarzında bi tepki vermezsiniz ki ,
Ben mi anormalim bilmiyorum ama o yaştaki adamın annesiyle kardeşiyle vs yatması bende mide bulantısı hissi oluşturuyor
Benim yataktan kovduğumu nerden çıkardınızHem birkac kere umarim bana bulastirmazsin diye adamin senden uzaklasmasi icin israrla zemin hazirliyorsun. Sonra kv bu israr uzerine esinize bir teklif sunuyor. Siz aninda geri vitese aliyosunuz ancak kurtaramiyosunuz. Rahatsiz olacaktiniz madem kv varken esinize surekli bu uyariyi yapmasaydiniz. Ne bekliyordunuz. Oglunu yataktan kovan geline gerekli hareketi yapmis bence kv.
Aman yatsın bir günden ne olur ki. Sen umarım bana bulaştırmazsın dediğin için kv den bunu önermiş. Koşa koşa pijamalarını giyip gitmesini gözümde canlandırdım da gece gece güldürdü beni![]()