- 12 Temmuz 2020
- 269
- 570
- 33
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
-
Özellikle kapalı biri için ekstra zor.Cok haklisinizEşimin kardeşi bizimle aynı şehirde iş buldu. Bir haftadır bizde kalıyor. Ona eşyalı bir ev falan bakıyorlar netten. Gidip bakmadılar daha. Aile büyükleri de birlikte kalın imasında bulunuyor. Eşime tamam desem dünden razı gibi duruyor. Ama ben asla asla istemiyorum. Kapalıym evde açık duruyordum doğal olarak. Şimdi kapalı durmak zorundayım. Küçük bebeğim var evim her zaman derli toplu olmuyor. Bunlardan da ötesi istemiyorum gerçekten. Evlenirken böyle bir durum yoktu sonuçta. O kadar sinirliyim ki buraya yazıp sakinleşmek istedim.
Yerden göğe kadar haklısın açıkça söyle restini çek. Ne münasebet birlikte yaşamak ya akıl alır gibi değil. Bütün ciddiyetinle istemediğini söyle, bu senin en doğal hakkınEşimin kardeşi bizimle aynı şehirde iş buldu. Bir haftadır bizde kalıyor. Ona eşyalı bir ev falan bakıyorlar netten. Gidip bakmadılar daha. Aile büyükleri de birlikte kalın imasında bulunuyor. Eşime tamam desem dünden razı gibi duruyor. Ama ben asla asla istemiyorum. Kaçıncı yüzyıldayız da birlikte yaşayacağız? Kapalıym evde açık duruyordum doğal olarak. Şimdi kapalı durmak zorundayım. Küçük bebeğim var evim her zaman derli toplu olmuyor. Bunlardan da ötesi istemiyorum gerçekten. Evlenirken böyle bir durum yoktu sonuçta. O kadar sinirliyim ki buraya yazıp sakinleşmek istedim.
Siz hiç oralı olmayin. Takmayinda kafanıza herkes herseyi kendi çıkarına uygun bekler. Ama aynı evin içinde özel birsey kalmadığında evliliğinde anlamı kalmıyor. Eşinizin böyle bir teklifte bulunmasına dahi izin vermeyin. Erkeklere göre ne var. Ne ev temizliyorlar, ne camasir yıkıyorlar valla ben kendime zor bakıyorum hani arada olur gelsin kalsın ama süresiz yok yani Oluru yokEşimin kardeşi bizimle aynı şehirde iş buldu. Bir haftadır bizde kalıyor. Ona eşyalı bir ev falan bakıyorlar netten. Gidip bakmadılar daha. Aile büyükleri de birlikte kalın imasında bulunuyor. Eşime tamam desem dünden razı gibi duruyor. Ama ben asla asla istemiyorum. Kaçıncı yüzyıldayız da birlikte yaşayacağız? Kapalıym evde açık duruyordum doğal olarak. Şimdi kapalı durmak zorundayım. Küçük bebeğim var evim her zaman derli toplu olmuyor. Bunlardan da ötesi istemiyorum gerçekten. Evlenirken böyle bir durum yoktu sonuçta. O kadar sinirliyim ki buraya yazıp sakinleşmek istedim.
Bende kizkardesi diye okudum ona bile ayni evde zor yazacaktimki meger erkek kardesinden bahsediyormussun . Bu devirde kayniyla gelini ayni eve sokan zihniyetlerine s... Asla kabul etmeyinEşimin kardeşi bizimle aynı şehirde iş buldu. Bir haftadır bizde kalıyor. Ona eşyalı bir ev falan bakıyorlar netten. Gidip bakmadılar daha. Aile büyükleri de birlikte kalın imasında bulunuyor. Eşime tamam desem dünden razı gibi duruyor. Ama ben asla asla istemiyorum. Kaçıncı yüzyıldayız da birlikte yaşayacağız? Kapalıym evde açık duruyordum doğal olarak. Şimdi kapalı durmak zorundayım. Küçük bebeğim var evim her zaman derli toplu olmuyor. Bunlardan da ötesi istemiyorum gerçekten. Evlenirken böyle bir durum yoktu sonuçta. O kadar sinirliyim ki buraya yazıp sakinleşmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?