- 12 Temmuz 2020
- 269
- 570
- 33
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
-
Biz geçiniyoruz kardeşi olmadan. O da kendine yetebilecek kadar maaş alıyor. Kaldı ki geçinemesek bile aklıma çözüm olarak birlikte yaşamak gelmez. İmkanı yok yani. Siz birlikte yaşayın eşinizin ailesi ile. Bana göre değil bu durum.Geçim?
Onu baştan düşünecekti. Her geçinemeyen akrabasına gitsin o halde.Geçim?
Geçim?
Geçinemiyosa gitsin otursun anasının evinde ne diye kalkıp başka sehre geliyo?Kiralar o kadar yüksek ki bu kardeş istese de istemese de sizinle kalmak zorunda. Ayrıca siz de çalismiyorsaniz eve katkı sağlar diye düşünüyor olabilir eşiniz. Siz de çalismiyorsaniz eşinizin kardeşine bakmayı kabul etmek zorunda kalacaksınız sanırım.
Aynen maddi açıdan sıkıntı yok da olsa kaç yazar?Konu sahibi maddiyatıyla alakalı bişey yazmamış ki. Siz tanıyor musunuz, direkt parasız imasında bulunduğunuz için sormak istedim.
Aynı şeyi düşünüyorum. Ben eşimle evlendim kardeşi ile değil.Baktım konuyu uzatıyolar alır çocuğu giderim anneme/teyzeme kim varsa. Ev bulmadan dönmem
Bi de önüne yemek cay kim koyacak , kim donunu yıkayacak. Kim gider şimdi makarna suyu ile pişirilmiş çorap kokan bekar evine?Açık ve bebeksiz de olsanız kimseyle birlikte yaşamak zorunda değilsiniz. Tavrınızı net belli edin, yoksa anası danası da çıkar sonra. Eminim eve çıkmak istemiyordur kira yüksek diye, kabul edin diye oyalanıyordur Allah bilir.
Bekâr kayında, abimle yaşayıp onlara para vereyim diyecekti zaten.Geçim?
Sorsan muhazakar ailelerdır.Eşimin kardeşi bizimle aynı şehirde iş buldu. Bir haftadır bizde kalıyor. Ona eşyalı bir ev falan bakıyorlar netten. Gidip bakmadılar daha. Aile büyükleri de birlikte kalın imasında bulunuyor. Eşime tamam desem dünden razı gibi duruyor. Ama ben asla asla istemiyorum. Kaçıncı yüzyıldayız da birlikte yaşayacağız? Kapalıym evde açık duruyordum doğal olarak. Şimdi kapalı durmak zorundayım. Küçük bebeğim var evim her zaman derli toplu olmuyor. Bunlardan da ötesi istemiyorum gerçekten. Evlenirken böyle bir durum yoktu sonuçta. O kadar sinirliyim ki buraya yazıp sakinleşmek istedim.
Düzenleme: Sinirden yazmayı unutmuşum. Eşim akşam vakti halı saha maçına gitti. erkek kardeşi ile beni evde tek bırakıp. Bundan dolayı da çok sinirliyim ona. Bu konuda ben mi abartıyorum. Bunun için ayrıca yorum yazar mısınız? Teşekkürler herkese destekleriniz için
Kirası yüksek olan herkes birileriyle yaşamak “zorunda” mı kalıyor?Kiralar o kadar yüksek ki bu kardeş istese de istemese de sizinle kalmak zorunda. Ayrıca siz de çalismiyorsaniz eve katkı sağlar diye düşünüyor olabilir eşiniz. Siz de çalismiyorsaniz eşinizin kardeşine bakmayı kabul etmek zorunda kalacaksınız sanırım.
Mecbur mu yahu ?Kiralar o kadar yüksek ki bu kardeş istese de istemese de sizinle kalmak zorunda. Ayrıca siz de çalismiyorsaniz eve katkı sağlar diye düşünüyor olabilir eşiniz. Siz de çalismiyorsaniz eşinizin kardeşine bakmayı kabul etmek zorunda kalacaksınız sanırım.
Birlikte kalma konusunda kesinlikle haklısınız asla kabul etmeyin kalıcı olarak.. Ama sizi yalnız bırakması konusunda bence bi problem yok, ikinize de güvendiği için bırakabilir neden bırakmasın ne olacak ki yalnız kalınca?Eşimin kardeşi bizimle aynı şehirde iş buldu. Bir haftadır bizde kalıyor. Ona eşyalı bir ev falan bakıyorlar netten. Gidip bakmadılar daha. Aile büyükleri de birlikte kalın imasında bulunuyor. Eşime tamam desem dünden razı gibi duruyor. Ama ben asla asla istemiyorum. Kaçıncı yüzyıldayız da birlikte yaşayacağız? Kapalıym evde açık duruyordum doğal olarak. Şimdi kapalı durmak zorundayım. Küçük bebeğim var evim her zaman derli toplu olmuyor. Bunlardan da ötesi istemiyorum gerçekten. Evlenirken böyle bir durum yoktu sonuçta. O kadar sinirliyim ki buraya yazıp sakinleşmek istedim.
Düzenleme: Sinirden yazmayı unutmuşum. Eşim akşam vakti halı saha maçına gitti. erkek kardeşi ile beni evde tek bırakıp. Bundan dolayı da çok sinirliyim ona. Bu konuda ben mi abartıyorum. Bunun için ayrıca yorum yazar mısınız? Teşekkürler herkese destekleriniz için
Hayır gelişme yok birlikte işe gidip geliyorlar. Üniversiteler tatile girsin 1+1 eşyalı evler boşalır diyor eşim. BekliyorumZ Zahmet olmazsa sonuç ne oldu bir gelişme oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?