- 3 Mart 2022
- 605
- 1.027
- 63
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
-
Halı saha konusunda abartıyorsunuz ne var bunda kardeşiyle vakit geçiriyor. Ama birlikte yaşama konusunda haklısınız tavrınızı koyun kabul etmeyinEşimin kardeşi bizimle aynı şehirde iş buldu. Bir haftadır bizde kalıyor. Ona eşyalı bir ev falan bakıyorlar netten. Gidip bakmadılar daha. Aile büyükleri de birlikte kalın imasında bulunuyor. Eşime tamam desem dünden razı gibi duruyor. Ama ben asla asla istemiyorum. Kaçıncı yüzyıldayız da birlikte yaşayacağız? Kapalıym evde açık duruyordum doğal olarak. Şimdi kapalı durmak zorundayım. Küçük bebeğim var evim her zaman derli toplu olmuyor. Bunlardan da ötesi istemiyorum gerçekten. Evlenirken böyle bir durum yoktu sonuçta. O kadar sinirliyim ki buraya yazıp sakinleşmek istedim.
Düzenleme: Sinirden yazmayı unutmuşum. Eşim akşam vakti erkek kardeşi ile beni evde tek bırakıp halı saha maçına gitti. Bundan dolayı da çok sinirliyim ona. Bu konuda ben mi abartıyorum. Bunun için ayrıca yorum yazar mısınız? Teşekkürler herkese destekleriniz için
Pardon yanlış yazmışım. Eşim tek gitti maça. Kardeşi ile ben evde kaldıkHalı saha konusunda abartıyorsunuz ne var bunda kardeşiyle vakit geçiriyor. Ama birlikte yaşama konusunda haklısınız tavrınızı koyun kabul etmeyin
Esiniz kesin haksız. Ev ne zaman bakacaklarmis bir sorun bakalımEşimin kardeşi bizimle aynı şehirde iş buldu. Bir haftadır bizde kalıyor. Ona eşyalı bir ev falan bakıyorlar netten. Gidip bakmadılar daha. Aile büyükleri de birlikte kalın imasında bulunuyor. Eşime tamam desem dünden razı gibi duruyor. Ama ben asla asla istemiyorum. Kaçıncı yüzyıldayız da birlikte yaşayacağız? Kapalıym evde açık duruyordum doğal olarak. Şimdi kapalı durmak zorundayım. Küçük bebeğim var evim her zaman derli toplu olmuyor. Bunlardan da ötesi istemiyorum gerçekten. Evlenirken böyle bir durum yoktu sonuçta. O kadar sinirliyim ki buraya yazıp sakinleşmek istedim.
Düzenleme: Sinirden yazmayı unutmuşum. Eşim akşam vakti halı saha maçına gitti. erkek kardeşi ile beni evde tek bırakıp. Bundan dolayı da çok sinirliyim ona. Bu konuda ben mi abartıyorum. Bunun için ayrıca yorum yazar mısınız? Teşekkürler herkese destekleriniz için
Anlamıyorum bu koca ailelerini ya kendileri demeli,elin kızı rahatsız olur,giyinmesi var,banyosu var,özel günü var,gerçekten insanlar mı bu kadar anlayışsız biz mi çok ince düşünüyoruz..Çocuk belki çok iyidir mükemmel bir kardeştir ama beraber yaşamak ayrı bir mesele...ayrı ev tutsun isterse abisine yakın tutsun abisi arada birnihtiyaci var mı yok mu kol kanat yine gersin o normaldir ama beraber yaşamak fikri çok uc boyuttaEşimin kardeşi bizimle aynı şehirde iş buldu. Bir haftadır bizde kalıyor. Ona eşyalı bir ev falan bakıyorlar netten. Gidip bakmadılar daha. Aile büyükleri de birlikte kalın imasında bulunuyor. Eşime tamam desem dünden razı gibi duruyor. Ama ben asla asla istemiyorum. Kaçıncı yüzyıldayız da birlikte yaşayacağız? Kapalıym evde açık duruyordum doğal olarak. Şimdi kapalı durmak zorundayım. Küçük bebeğim var evim her zaman derli toplu olmuyor. Bunlardan da ötesi istemiyorum gerçekten. Evlenirken böyle bir durum yoktu sonuçta. O kadar sinirliyim ki buraya yazıp sakinleşmek istedim.
Düzenleme: Sinirden yazmayı unutmuşum. Eşim akşam vakti halı saha maçına gitti. erkek kardeşi ile beni evde tek bırakıp. Bundan dolayı da çok sinirliyim ona. Bu konuda ben mi abartıyorum. Bunun için ayrıca yorum yazar mısınız? Teşekkürler herkese destekleriniz için
Ne münasebetKiralar o kadar yüksek ki bu kardeş istese de istemese de sizinle kalmak zorunda. Ayrıca siz de çalismiyorsaniz eve katkı sağlar diye düşünüyor olabilir eşiniz. Siz de çalismiyorsaniz eşinizin kardeşine bakmayı kabul etmek zorunda kalacaksınız sanırım.
Yıllarca yanımızda birileriyle yaşadık.2 kız kardeşiz yok bilmem dayımızın amcamızın oğlu, yok öbür dayımızın amcamızın kızı,yok sizin memlekete geldik sizde kalıcaz müsaitseniz olur gelin denilip 2-3 haftadan önce gitmeyenler artık Allah affetsin ben misafirden kustum.Annemin bir kuzeni 2 yıl bizimle yaşadı odamızı ona vermek zorunda kalmıştık yani öyle iğreti öyle kötü bir durum ki.Ne yapın ne edin evden gönderin asla da pişman olmayın.Evde yalnız bırakılmaya gelince,bir gün eşim babam bize gelecek evde maç kanalı çalışmıyormuş dedi, sen dedim ben spora gidicem dedi öyle bir sert yaptım ki ne babası gelebildi ne de bir daha böyle bir şey söyleyebildi.Bu konuyu dile getirin derim ne münasebet.Eşimin kardeşi bizimle aynı şehirde iş buldu. Bir haftadır bizde kalıyor. Ona eşyalı bir ev falan bakıyorlar netten. Gidip bakmadılar daha. Aile büyükleri de birlikte kalın imasında bulunuyor. Eşime tamam desem dünden razı gibi duruyor. Ama ben asla asla istemiyorum. Kaçıncı yüzyıldayız da birlikte yaşayacağız? Kapalıym evde açık duruyordum doğal olarak. Şimdi kapalı durmak zorundayım. Küçük bebeğim var evim her zaman derli toplu olmuyor. Bunlardan da ötesi istemiyorum gerçekten. Evlenirken böyle bir durum yoktu sonuçta. O kadar sinirliyim ki buraya yazıp sakinleşmek istedim.
ortada fol yok yumurta yokken eşimle geçen gün anne babalar yaşlanıp elden ayaktan düşünce mevzusu açıldı. Valla aynı apartmanda ya da bitişik nizam bir ev tutulur, bakıcı tutulur, ev üstüne ev olmaz dedim diye eşim biraz bozuldu. Erkekler için hava hoş, anlamıyorlar, kadın da istemeyen kötü gelin oluyor.Bazi ailelerin rahatligina hayret ediyorum vallaha..ne münasebet kabul etmeyin. Esiniz de madem kardesile yasamak istiyordu evlenmeseymis
Halı sahaya adam tek gitmiş karısı ile kardeşini evde bırakıp. Dikkat etmediniz sanırım okurkenHalı saha konusunda abartıyorsunuz ne var bunda kardeşiyle vakit geçiriyor. Ama birlikte yaşama konusunda haklısınız tavrınızı koyun kabul etmeyin
Geçim?Ne münasebet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?