Birlikte yaşamak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sıkıntılı durum. İnsan yeri geliyor kendi kardeşine tahammül edemiyor. Ha bir de erkek kardeş? Oldu canım deseydin... İnsan evinde de rahata edemeyecek,bir duş bile rahat alamayacaksa artık... Çünkü herkesin düzeni,belli bir konfor alanı var. Bne düzenimin değişmesinden nefret ederim. Eğer durum böyle devam ederse açık açık konuşun bence. Kimisi bile bile görmezlikten gelir.

Siz tamam deseniz bile eşinizin erkek kardeşinin istememesi lazım. Olur mu öyle şey, zaten iki taraf da rahat edemez. Taviz vermeyin

Çok haklısınız ya ne münasebet bu ne rahatlık gerçekten. Aynı evde yaşamak ne demek şaşırdılar herhalde iyice. İş bulmasını biliyorsa tutsun evini yaşasın size mi güvenmiş

Halı saha konusunda abartıyorsunuz ne var bunda kardeşiyle vakit geçiriyor. Ama birlikte yaşama konusunda haklısınız tavrınızı koyun kabul etmeyin

Çok düşüncesiz bir davranış olur eşinizin kardeşinin sizde kalması hani 1 gün değil 2 gün değil bebeğiniz de varmış emzirmesi bakımı ev işleri vs çok zor bunu eşinizin düşünmesi gerekir herkesden önce... Güzel bir dille sakince anlatın çok zorlandığınızı dile getirin.

Esiniz kesin haksız. Ev ne zaman bakacaklarmis bir sorun bakalım

Anlamıyorum bu koca ailelerini ya kendileri demeli,elin kızı rahatsız olur,giyinmesi var,banyosu var,özel günü var,gerçekten insanlar mı bu kadar anlayışsız biz mi çok ince düşünüyoruz..Çocuk belki çok iyidir mükemmel bir kardeştir ama beraber yaşamak ayrı bir mesele...ayrı ev tutsun isterse abisine yakın tutsun abisi arada birnihtiyaci var mı yok mu kol kanat yine gersin o normaldir ama beraber yaşamak fikri çok uc boyutta

Ne münasebet

Yıllarca yanımızda birileriyle yaşadık.2 kız kardeşiz yok bilmem dayımızın amcamızın oğlu, yok öbür dayımızın amcamızın kızı,yok sizin memlekete geldik sizde kalıcaz müsaitseniz olur gelin denilip 2-3 haftadan önce gitmeyenler artık Allah affetsin ben misafirden kustum.Annemin bir kuzeni 2 yıl bizimle yaşadı odamızı ona vermek zorunda kalmıştık yani öyle iğreti öyle kötü bir durum ki.Ne yapın ne edin evden gönderin asla da pişman olmayın.Evde yalnız bırakılmaya gelince,bir gün eşim babam bize gelecek evde maç kanalı çalışmıyormuş dedi, sen dedim ben spora gidicem dedi öyle bir sert yaptım ki ne babası gelebildi ne de bir daha böyle bir şey söyleyebildi.Bu konuyu dile getirin derim ne münasebet.

Bazi ailelerin rahatligina hayret ediyorum vallaha..ne münasebet kabul etmeyin. Esiniz de madem kardesile yasamak istiyordu evlenmeseymis
ortada fol yok yumurta yokken eşimle geçen gün anne babalar yaşlanıp elden ayaktan düşünce mevzusu açıldı. Valla aynı apartmanda ya da bitişik nizam bir ev tutulur, bakıcı tutulur, ev üstüne ev olmaz dedim diye eşim biraz bozuldu. Erkekler için hava hoş, anlamıyorlar, kadın da istemeyen kötü gelin oluyor.

Kaynım gezmeye gelmişti yaz günü rahat yikanicam mümkün değil gitmiyor gidiyor hemen geliyo gezicem evde istediğim gibi olmuyor bütün yaz mahvoldu sonra yine geldi yazdı ben çalışıyorum ozaman işten çıkıp oglumj parka goturuyorum bütün gün kreşte bikmasin güneş gorsin diye gelip yemek yapıyorum iş yapıyorum hazir bekliyor el atmıyor bide öyle bir şeyler hazırladı işte dedi yemekleri nasıl diye sorana hem rahatsız olacaksin hem sağol demeyecekler kötü olacaksin kabul etme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…