- 5 Mayıs 2013
- 33.827
- 41.234
- 798
Bu söyleme katılmıyorum, çok şükür her kadın evine gelen akrabası tarafından böyle bir olaya maruz kaldı/kalacak/kesin kalmıştır diye birşey yok. Hayatında hiç tacize uğramayan kadınlar da var. Gönül ister ki taciz olayı sıfıra düşsün ama taciz edilen insan çok fazla maalesef. Ama çok şükür en azından bu konudaki gibi bir olay yaşamayan biri olarak ben varım. Küçükken sadece teyzemle uyurdum o da zaten kırk yılda bir bize geldiğinde (uzaktaydı) onu sevdiğim için bazen birlikte sarılıp uyurduk. Tek bir yanlış hareketini görmedim. Ama ben de herhalde çocuğumu asla kendimden başka birisiyle yatırmazdım sanırım. Ne gerek var...
Ben sana soyliyim 21 yasindaki kizin uvey dayisiyla yatmasi.10-12 yaşında bırının dayısıyla yatması kadar saçma bişi duymadım...
Nasıl anlatacağız ki benimde kötü bir tecrübem olmuştu tek bir sahne kaldı aklımda ve çok korkuyorum insanlardan
Benim disarda bir isim oldugunda esim bakar cocuklara. Hem hasta olsam ne olacak? Asil ayip bir sey gibi cekinmek tehlike dogurur bence. O senin kizin sen onun b*kunu temizliyorsun, altini gormen de yuzunu gormen kadar normal kodlamasi olmali beyinde.Annen haklı. Eşin dünyanın en iyi adamı olabilir. Aklından hiçbir kötülük geçmemiş yada geçmeyecek olabilir. Ama sen yinede annenin sözünü kulakardı etme
Buna kesinlikle katılıyorum.Benim disarda bir isim oldugunda esim bakar cocuklara. Hem hasta olsam ne olacak? Asil ayip bir sey gibi cekinmek tehlike dogurur bence. O senin kizin sen onun b*kunu temizliyorsun, altini gormen de yuzunu gormen kadar normal kodlamasi olmali beyinde.
Yoksa gizle gizle gizle yaninda bile bakma, bi gun yanlislikla rasgelip utansin. Bu dogru bi kodlama degil.
Biz burada babanin cocugunun altina bakmasini tartisirken senin soylediklerin cok utopik kalmis.Buna kesinlikle katılıyorum.
belli bir yaştan sonra öğretilebilinirmi bilemem
Ama bebeklikten itibaren şu kelime kodlanmalı
Asla asla yakının yada yabancı, açık yada kapalı hatta isterse çıplak, namuslu yada sence namussuz asla hiç bir kadına istemediği hiç bir şeyi yapamazsın
Çoluk çocuğun lafı bile edilmemeli.
Bunu düşünmemeli bile..
Yasaklar en baştan bana doğru gelmiyor.
Onlara öğretilenleri değiştirmeliyiz.
Konuyu açıp açmamakta çok kararsizdim. Kolay bir şey değil benim için. Ama insanlar bilinçlensin istiyorum.Çocukken (10-12 yas) evde gece yatacak yer yok diye dayimla birlikte yatirildim ve tacize ugradim. Çogu gece kabus goruyorum.Beni buz gibi duvara sıkıştırıyor...Rüyamda ağlıyorum.Lütfen cocuklarinizi akraba, yaşıt vs kimseyle yatirmayin.Bu hayatta en önemli prensibiniz olsun. Iyi niyetle teklif eden bile olsa kabul etmeyin.Sevgilerimle
Ben sana soyliyim 21 yasindaki kizin uvey dayisiyla yatmasi.
Ve bana karisi hic guzel degil. Dayim olmasa ayartirdim demesi.
yeğeni mi söyledi bunu yani.Ben sana soyliyim 21 yasindaki kizin uvey dayisiyla yatmasi.
Ve bana karisi hic guzel degil. Dayim olmasa ayartirdim demesi.
Benim anlatmaya çalıştığım,Biz burada babanin cocugunun altina bakmasini tartisirken senin soylediklerin cok utopik kalmis.
Keske oyle bi dunya olsa.
Ben taciz edilmekten cok cocugumun babamin esimin birilerini taciz etmesinden korkarim mesela.
Tacizi unutursun gider, ama bu aile bireylerinin boyle islere karismasi mideme gecmeyecek bi bulanti verir.
O yuzden kendi cevremi baz aliyorum once.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?