Birlikte Zayıflayalım

Kizlar bugun sabah kahvalti yapmadim oglen xls ictim sonra ara olarak biraz leblebi findik ve kahve aksamda karnabahar yemegi yedim bir kase yogurtla.yarin orucum insallah gece sahurda xls icsem dayanabilir miyimki?

Kizlar bugun sabah kahvalti yapmadim oglen xls ictim sonra ara olarak biraz leblebi findik ve kahve aksamda karnabahar yemegi yedim bir kase yogurtla.yarin orucum insallah gece sahurda xls icsem dayanabilir miyimki?

Bwnce yumurta ye sahurda canım, onu da iftarda iç süre uzun sonuçta belki acıkırsınn..

Ben çubuk kraker ve bitter çikolata yedim

Selam herkese
Dün sahurda yoğurt ve kuskus yemiştim

İftar
4 -5 kaşık fasülye yemeği
3 parça patates
2 yk yoğurt
Salata

Sonra da puding yedim küçük bi kase..

İftar
Bir hurma
Bir tabak yeşil fasulye (çok özlemişim doyasıya yedim)
3 kaşık pirinç pilavı
1 kase cacık

Türk kahvesi
1 eti hosbes

Iftar
1 kase koy corbasi
1 tabak kabak yemegi uzeri yogurt
Domates salatasi
1 lokma yaz helvasi

Ara
Kahve
Leblebi

Sahurda xls le gayet guzel gecti gun acikmadim bugun yine devam

Dün sonki pudingten sonra yine abarttım, sahurda az yesem de tartıda artıyı gördümiftarda hiçbir şey yemicem galiba, azıcık salata yerim.. çok sinirliyim kendime..

Akşam misafirim vardı.
Bende misafirliğe gitmiş gibi abarttim.

Bir kase mercimek çorba
1 karnıyarık
2 içli köfte.
2 kaşık pilav

Çayın yanına gelin pastasi

Şimdi sahur olarak 1 elma yiyorum

Ve açlık otu cayimi içiyorum

Afiyet olsun kızlar ben açlık otu içemem yarın sabah dışarıdayım hiç içmiymm.. Haftasonu içerim artık.. Kepekli bisküvi yoğurt yedim sahur olarak ve birkaç minik gün kurusu .. Artık kalori mi saysam diyorum 430 kalori sahurda aldım

Kalori saymak çok iyi oluyor canım.

Kalori sayma da yalan oldu iftarda annem poğaça yapmış kahvaltı gibi geçti iftar zeytin ve 1.5 poğaça yedim..
Kahveyle de yarım brownie intense yedim..
Sahur yapmam bugün

İftar
2 karnıyarık küçük boy
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase çorba

1 dilim gelin pastasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…