Bırakmayacağım Elisyacim. Senin gibi bir kaptana ihtiyacım var benim. Eninde sonunda gidecekler başka şansları yok zaten.Bir anda gider ya vazgeçme sakınn, ben de başta direnirim sonra hızlı gider
Kizlar bugun sabah kahvalti yapmadim oglen xls ictim sonra ara olarak biraz leblebi findik ve kahve aksamda karnabahar yemegi yedim bir kase yogurtla.yarin orucum insallah gece sahurda xls icsem dayanabilir miyimki?
Iftarda icilmez ac karna yaBwnce yumurta ye sahurda canım, onu da iftarda iç süre uzun sonuçta belki acıkırsınn..
Ben çubuk kraker ve bitter çikolata yedim
Ben de iftarda abarttimDün sonki pudingten sonra yine abarttım, sahurda az yesem de tartıda artıyı gördümiftarda hiçbir şey yemicem galiba, azıcık salata yerim.. çok sinirliyim kendime..
Ben de iftarda abarttimaglamak istiyorum ben de sahurda bisi yemeyecegim
Kızlar abartinca açlık otu cayinizi için. Sabaha mide boşalıyorBen de iftarda abarttimaglamak istiyorum ben de sahurda bisi yemeyecegim
Iyi fikir canim yarisindan kurtulsam karKızlar abartinca açlık otu cayinizi için. Sabaha mide boşalıyor
Bende öyle düşündüm :)Iyi fikir canim yarisindan kurtulsam kar
Afiyet olsun ben hala cay keyfindeyim oralara gelemedimBende öyle düşündüm :)Eki Görüntüle 2269249
Kalori saymak çok iyi oluyor canım.Afiyet olsun kızlar ben açlık otu içemem yarın sabah dışarıdayım hiç içmiymm.. Haftasonu içerim artık.. Kepekli bisküvi yoğurt yedim sahur olarak ve birkaç minik gün kurusu .. Artık kalori mi saysam diyorum 430 kalori sahurda aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?