Birliktelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Deryaarse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2018
45
7
36
27
Nolur yardim edin bana yalvariyorumm biz nisanlimla iliskiye girdik fakat kan gelmedi ama canim cok yandi agrim oldu 1 hafta tuvaletemi yapamadim yanma oldu ve daha once hic iliskiye girmedim bugun doktora gittim iki tarafta yirtilma var dedi yirtilma oldugu icin kan gelmemesi mumkun degil dedi ama hic kan gelmedi ve nisanlim bana inanmiyorr

Önce başka şekilde yırtılma olmuştur. İlla ilişkiye girme zorunluluğu yok.

Tobe tobe........
Yahu neden bunu kendinize yaparsınız hic anlamam
Madem hazır değildin neden iliskiye girdin?
Hadi girdin ne diye doktora gidiyorsun?
Daha önemlisi
O kişi hala nişanlın mı?
Son soruma cevabın evet ise diyecek birseyim yok.

Hiç kan gelmeme ihtimali bile var, doktorun söylediği enteresanmış.Nasıl kesin gelir diyebiliyor cidden hayret.

Nişanlınız size inanmıyorsa keyfi bilir, beden sizin bedeniniz, onunla ne yaptığınızı sorgulayıp üstüne bir de sizi yalancı konumuna düşüren bir nişanlıyı bir kez daha düşünün bence.Siz onun neresine bakacaksınız ilk mi diye?

Fake misin?
Ya da o gittiğin insanın doktor olduğundan emin misin? Bir doktor esnek hymen ne demek bilmiyor mu? Sistit ya da vajinit olmuşsun sanırım,ikisinin belirtileri de hemen hemen aynı. İlaç kullanman gerekiyor.
Faks degilim doktorun dedigi bu yirtilma var her iki tarafta

Önce başka şekilde yırtılma olmuştur. İlla ilişkiye girme zorunluluğu yok.
Mery'cim bozulması için içeriye bir cismin girmesi gerekiyor. Hani öyle önde bir yerde değil. 2-3 cm belki de daha da ileride olan birşey. Ayrıca kimi hymen türleri parmakla bile yırtılabiliyorken kimi hymen türleri ise doğumda ancak yırtılabiliyor. Bu türüyle alakalı bir durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…