Böyle bir konuda kk külübünden kimse fikir alamaz enpati yapamaz yapmaya çalışan olursada taşlanırkonuyu açan arkadaşımız yardım ve fikir almak için açmış. O da herşeyin farkında ve pişman. Burada hatasını yüzüne vurmak yerine yardımcı olmak gerekir. Bu konulara yorum yapmamaya yeteri kadar özen göstermiyorsun lütfen kendine hakim ol ve bu tarz yorum yapmamaya gerçekten özen göster. Kimi kandırdığı kendine ne yaşattığı kimseyi ilgilendirmez.
Evlenmeden once birliktelik yasamayan erkek yok. Onlara gore bu gayet normal bisey. Ama soz konusu kadin olunca kabullenemiyorlarsa bu tur erkeklere durust olunmak gerekir mi? Hayir. Yok efendim bunu sorun etmeyecek erkek olmaliymis hayatimizda. Belki 100 erkekden bir tane cikar bunu sorun etmeyecek. Turkiye daha oralara gelemedi. Kimse kimseyi kandirmasin. Ortadogudan halliceyiz biz. Ayrica gidip erkeklere bunu soylemek de onlara gunah cikartmak gibi geliyor bana. Ne munasebet? Gunah cikartmak gerekirse oturup Allahtan af dilemek daha akillica. Ve son olarak bu tur olaylar sadece Allahla kul arasinda kalmali. Dillendirilmemeli. E kadin sevgilisine soyluyor adam terkediyor, bir baskasi giriyor hayatina, hadi ona da durust olayim diyor o da ya terkediyor ya bu durumdan faydalanmaya calisiyor, tehdit ediyor, kadinin sirrini herkesle paylasiyor. Kadinin basina gelmeyen kalmadigi gibi, sadece Allahla kendi arasinda olan bir seyi kendi eliyle kendi diliyle herkese yayilmasina sebep olmus oluyor. Sirlarinizi kendinize saklayin hanimlar. Hicbir erkek sizin bu durustlugunuzu haketmez. Kizlik zari diktirmeniz gerekiyorsa da gidin diktirin. Kimseyi kandirmis olmuyoruzBöyle bir konuda kk külübünden kimse fikir alamaz enpati yapamaz taşlanır
Bu istisnasızdır
Mesala kürtaj yada bekaret konuları bile tartışılır polemiğe neden olur
Heleki aldatma evliyken başka bir adamdan çocuk doğurma
Adamı taşlayarak öldürürler (bu mecazdı)
Nolur yardim edin bana yalvariyorumm biz nisanlimla iliskiye girdik fakat kan gelmedi ama canim cok yandi agrim oldu 1 hafta tuvaletemi yapamadim yanma oldu ve daha once hic iliskiye girmedim bugun doktora gittim iki tarafta yirtilma var dedi yirtilma oldugu icin kan gelmemesi mumkun degil dedi ama hic kan gelmedi ve nisanlim bana inanmiyorr
Dürüstlük birine değil kişinin kendine karşı duyduğu bir erdemdirEvlenmeden once birliktelik yasamayan erkek yok. Onlara gore bu gayet normal bisey. Ama soz konusu kadin olunca kabullenemiyorlarsa bu tur erkeklere durust olunmak gerekir mi? Hayir. Yok efendim bunu sorun etmeyecek erkek olmaliymis hayatimizda. Belki 100 erkekden bir tane cikar bunu sorun etmeyecek. Turkiye daha oralara gelemedi. Kimse kimseyi kandirmasin. Ortadogudan halliceyiz biz. Ayrica gidip erkeklere bunu soylemek de onlara gunah cikartmak gibi geliyor bana. Ne munasebet? Gunah cikartmak gerekirse oturup Allahtan af dilemek daha akillica. Ve son olarak bu tur olaylar sadece Allahla kul arasinda kalmali. Dillendirilmemeli. E kadin sevgilisine soyluyor adam terkediyor, bir baskasi giriyor hayatina, hadi ona da durust olayim diyor o da ya terkediyor ya bu durumdan faydalanmaya calisiyor, tehdit ediyor, kadinin sirrini herkesle paylasiyor. Kadinin basina gelmeyen kalmadigi gibi, sadece Allahla kendi arasinda olan bir seyi kendi eliyle kendi diliyle herkese yayilmasina sebep olmus oluyor. Sirlarinizi kendinize saklayin hanimlar. Hicbir erkek sizin bu durustlugunuzu haketmez. Kizlik zari diktirmeniz gerekiyorsa da gidin diktirin. Kimseyi kandirmis olmuyoruz
konuyu açan arkadaşımız yardım ve fikir almak için açmış. O da herşeyin farkında ve pişman. Burada hatasını yüzüne vurmak yerine yardımcı olmak gerekir. Bu konulara yorum yapmamaya yeteri kadar özen göstermiyorsun lütfen kendine hakim ol ve bu tarz yorum yapmamaya gerçekten özen göster. Kimi kandırdığı kendine ne yaşattığı kimseyi ilgilendirmez.
Hayır size ayar çekmek gibi bir durumum yok bu konular eski olsa dahi binlerce kız arama yapıp bu sonuçlara giriyor kim ister ki diktirmek ben de diktirdim kim ister o masaya yatmak size deil bazı cahilce düşünenlere lafım tabiki her kız bakireligini saklamak ister kocasına ama kimin ne yaşadığını hangi piskolojide olduğu bilinmez kikonu 14 aylık, artık yürümeye hatta tek tük konuşmaya başladı.
Yeni üye olarak ilk hedefiniz konu hortlatıp bana ayar çekmek mi?
Hayır size ayar çekmek gibi bir durumum yok bu konular eski olsa dahi binlerce kız arama yapıp bu sonuçlara giriyor kim ister ki diktirmek ben de diktirdim kim ister o masaya yatmak size deil bazı cahilce düşünenlere lafım tabiki her kız bakireligini saklamak ister kocasına ama kimin ne yaşadığını hangi piskolojide olduğu bilinmez ki
Sizinle polemiğe girmek isteyen yok siz kendiniz benim yazima yorum yaptınız ... Benlik durum yok iyi akşamlaryoo her kız bakireliğini saklamak istemez. Bakirelik saklanacak hediye edilecek bir şey değildir.
Mune konuyu kapatmışsınız zamanında ama nasıl olduysa açılmış ve hortlatılmış. Polemiğe çekiliyorum kurtar beni
Hayır size ayar çekmek gibi bir durumum yok bu konular eski olsa dahi binlerce kız arama yapıp bu sonuçlara giriyor kim ister ki diktirmek ben de diktirdim kim ister o masaya yatmak size deil bazı cahilce düşünenlere lafım tabiki her kız bakireligini saklamak ister kocasına ama kimin ne yaşadığını hangi piskolojide olduğu bilinmez ki
Bakireliği çok yanlış yorumluyorsunuz. Neyin ne olduğunu bilmeden konuşuyorsunuz.Hayır size ayar çekmek gibi bir durumum yok bu konular eski olsa dahi binlerce kız arama yapıp bu sonuçlara giriyor kim ister ki diktirmek ben de diktirdim kim ister o masaya yatmak size deil bazı cahilce düşünenlere lafım tabiki her kız bakireligini saklamak ister kocasına ama kimin ne yaşadığını hangi piskolojide olduğu bilinmez ki
Yani gorende kafaniza silah dayadilar sanicak yapmayin Allah askina yaHayır size ayar çekmek gibi bir durumum yok bu konular eski olsa dahi binlerce kız arama yapıp bu sonuçlara giriyor kim ister ki diktirmek ben de diktirdim kim ister o masaya yatmak size deil bazı cahilce düşünenlere lafım tabiki her kız bakireligini saklamak ister kocasına ama kimin ne yaşadığını hangi piskolojide olduğu bilinmez ki
Kan gelinceye kadar bu işi tekrarlayın anacım.Nolur yardim edin bana yalvariyorumm biz nisanlimla iliskiye girdik fakat kan gelmedi ama canim cok yandi agrim oldu 1 hafta tuvaletemi yapamadim yanma oldu ve daha once hic iliskiye girmedim bugun doktora gittim iki tarafta yirtilma var dedi yirtilma oldugu icin kan gelmemesi mumkun degil dedi ama hic kan gelmedi ve nisanlim bana inanmiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?