Onlar ne oluyor merak ettim.Fake misin?
Ya da o gittiğin insanın doktor olduğundan emin misin? Bir doktor esnek hymen ne demek bilmiyor mu? Sistit ya da vajinit olmuşsun sanırım,ikisinin belirtileri de hemen hemen aynı. İlaç kullanman gerekiyor.
Tamam da kızlık zarındaki yırtık yeniyse yeni bir yırtılma var demesi gerekiyordu. 1 haftaya kadar olan yırtılmaları bilebiliyorlar,belli oluyor yani.Faks degilim doktorun dedigi bu yirtilma var her iki tarafta
Esnek kızlık zarı demekOnlar ne oluyor merak ettim.
bu cümleyi anlayabilecek kapasiteye gelmeden belki 5 dakika sonra keşfedebilirBacak aranızın mazisini merak edenleri başınızdan ittirle def etmeyi öğrendiğiniz gün, aslında hayatın bu kadar zor olmadığını da keşfedeceksiniz.
Sırf adama ispat için gittiyseniz ileride çok pişman olucaksınızFaks degilim doktorun dedigi bu yirtilma var her iki tarafta
Tamamda bi hafta degol ama 15 gun olduTamam da kızlık zarındaki yırtık yeniyse yeni bir yırtılma var demesi gerekiyordu. 1 haftaya kadar olan yırtılmaları bilebiliyorlar,belli oluyor yani.
Valla detaylı bilgiye sahip değilim ama bununla ilgili yabancı kanalda bir program izlemiştim yani şey demişlerdi çok ciddi basınç yapılır ise mast.da o zaman kanama oluyor diye. Bilemiyorum.Mery'cim bozulması için içeriye bir cismin girmesi gerekiyor. Hani öyle önde bir yerde değil. 2-3 cm belki de daha da ileride olan birşey. Ayrıca kimi hymen türleri parmakla bile yırtılabiliyorken kimi hymen türleri ise doğumda ancak yırtılabiliyor. Bu türüyle alakalı bir durum
Siz kendinizden eminseniz ne diye doktora gidiyorsunuz? Evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim ama ne bu saçmalık yani? Hala kan görme adeti olduğuna inanamadım,siz güvenmiyorsa ve siz bu yüzden doktora gittiyseniz gözünüzde 1 çay kaşığı kan değerindesiniz,bilin istedim.B
Tamamda bi hafta degol ama 15 gun oldu
Napalim tam hakaret edilecek tip. Kadınlar tarihte ve bugunde bu lanet mevzu dahil hakkını, adını, kimligini kısacası bugün bizim sahip oldugumuz ve veya olmaya çabaladığımız her şey için, ölüp ölüp dirilmiş, yetmemiş ki hala da ölmeye devam etmişler. Ama bugün bakıyorsun gencecik bir kadın, nişanlısının senden kan gelmedi diye onu suçlamasına izin vermiş ve doktora neden kan gelmedi diye sormaya gitmiş. Tam hakaret etmelik bir konu aslında.Tamam anladık konu sahibi bir hata edip doktora gitmiş te burada insanlar neden hakaret ediyorlar acaba ?
Napalim tam hakaret edilecek tip. Kadınlar tarihte ve bugunde bu lanet mevzu dahil hakkını, adını, kimligini kısacası bugün bizim sahip oldugumuz ve veya olmaya çabaladığımız her şey için, ölüp ölüp dirilmiş, yetmemiş ki hala da ölmeye devam etmişler. Ama bugün bakıyorsun gencecik bir kadın, nişanlısının senden kan gelmedi diye onu suçlamasına izin vermiş ve doktora neden kan gelmedi diye sormaya gitmiş. Tam hakaret etmelik bir konu aslında.
O resimdeki el sizin mi? Sanırım sizde bendensinizOh hep şu cümleyi kullanmak istemiştim kk'da
"Altına imzamı atarım"
Bu konu sahibinin sorunu ama öyle değil mi ? Uyarı yapılır sen ne yapıyorsun kendine gel vs denir ama hakaret yakışmıyor bence ayıp yaniNapalim tam hakaret edilecek tip. Kadınlar tarihte ve bugunde bu lanet mevzu dahil hakkını, adını, kimligini kısacası bugün bizim sahip oldugumuz ve veya olmaya çabaladığımız her şey için, ölüp ölüp dirilmiş, yetmemiş ki hala da ölmeye devam etmişler. Ama bugün bakıyorsun gencecik bir kadın, nişanlısının senden kan gelmedi diye onu suçlamasına izin vermiş ve doktora neden kan gelmedi diye sormaya gitmiş. Tam hakaret etmelik bir konu aslında.
O resimdeki el sizin mi? Sanırım sizde bendensiniz
Zayıf bilek baabindaAa yok benim değil, sizdenim derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?