Birliktelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düğünü bekleseydin keşke..evlense bile ömürboyu başına kakar bu karakterde biri.

Nişanlın istedi diyemi doktora gittin.Bazılarınınki esnek olabiliyor.

7 aylık evliyim. Vajinismustum bi kaç ay oldu yeneli. Dr gittik orda bize anlattı zarın esnekliğini kan illa gelcek diye biseyde demedi. Ha kan gelse bile aşırı derece değil dedi. Kiminden de gelmiyo bile. Ben ilk ilişkiyi yaşadığım da kan gelmedi sonradan bi damla kadar geldi. Sorun etme derim ha istersen nişanlınla da git dr. Anlatsın bilsin oda D Deryaarse

Fake misin?
Ya da o gittiğin insanın doktor olduğundan emin misin? Bir doktor esnek hymen ne demek bilmiyor mu? Sistit ya da vajinit olmuşsun sanırım,ikisinin belirtileri de hemen hemen aynı. İlaç kullanman gerekiyor.
Esnek hymen hic yirtilmaz ilişki esnasında o yüzden kan gelmez. Ama konu sahibinde yırtılma olmuş demiş doktor yanlış birşey yok bence doktorun dediğinde.

Yalvararak panik halde sizi yardım istemek zorunda birakan bir nisanliyla gelecekte neler yasayacagınızı dusünün.

Size güvenmiyor ya da siz ona güven verememişsiniz.

Bekareti önemsiyor ama iliskiye giriyor.

Eger ayrilırsaniz geride bırakacağı sizi düsünmüyor zira onun gibi bekareti önemseyen birine denk gelirseniz ne olacak?

Esnek hymen hic yirtilmaz ilişki esnasında o yüzden kan gelmez. Ama konu sahibinde yırtılma olmuş demiş doktor yanlış birşey yok bence doktorun dediğinde.
Bazı hymenlerde yırtılsa bile kan gelmez bu da onlardan biri olabilir, mesela esnek olup yırtılıp kan gelmeyen insanlar var. Ama sizin dediğiniz de doğru tabiki. Hatta bir yerde okumuştum bütün kadınların neredeyse yarısı esnek hymene sahipmiş,böyle durumlarda yırtılma oluşsa bile kan gelmeyebiliyormuş.

Karşımızdaki bir insan. Fikir yapısı bana uymaz, sana uymaz ama en önemlisi senin benim hayatımı yaşamıyor; aynı özgürlüğe ve imkanlara sahip olmayabilir. Aile yapısı senin ailenden farklı olabilir. Bambaşka bir kültürde büyümüş olabilir.

Kendi düşünce yapısı başka ailesinin ki başka olabilir ve en kötüsü bu sebepten başına bir şey gelmesinden korkuyor olabilir.

Ben öyle bir adamı hayatımda barındırmazdım ama karşımdaki kadın kendini çaresiz hissediyor olabilir.

Bunları da düşünün olur mu?

O doktor halt etmiş.
Kan gelmeyebilir.
Nişanlınız size neden inanmıyor o en kötüsü işte.
Doğrusu bana inanmayan adamın alnını karışlardım. İğrenirdim ondan.
Hem cahil olduğu için, hem bana güven duymadığı için.

Nişanlınız bu kadar önemsiyorsa evlenmeden önce birliktelik yaşamasaydı.

Evlilik öncesi ilişkiyi onaylamıyorum.
Ama banane :)
Lakin şöyle cahilce yaptığının arkasında durmayan, kendine ve karşısındakine güvenmeden birşeyler yaşayan bilgisizlere hayret ediyorum doğrusu.

Neyse.. Önemli olan gelecek kararınız.
Bu adam başınıza kakacak bu durumu.
Ona göre adımlar atmalısınız.

Iyide nasıl anlamiyor yaa çok saçma,benm.bi arkadsmdanda kan gelmedi evkendikten sonra oda çok esnek olduğu içinmiş yani nişanlınlinzda hiç bilgi yokmu bukadarmı cahil alla aşkına zaten ülkede herşey bu bakirelik olmuş

Yaşınız kaç Allah aşkına. Ya illa yırtılcak diye birşey yok esnek zar denen birşey var. Hadi onuda geçtim niye bu yakarışın. Sen ilk ilişkim dedikten sonra inanmıyan nişanlını şimdiden bırak. Madem bekarete önem veriyor ne diye evlenmeden ilişkiye giriyor? Adamlık bumu yani?

doktora gittim iki tarafta yirtilma var dedi yirtilma oldugu icin kan gelmemesi mumkun degil dedi ama hic kan gelmedi ve nisanlim bana inanmiyorr
doktor değil öğretmenim ama ilişki sırasında bazı kadınlarda kanama olmayacağını ben bile biliyorum.
gittiğiniz doktor diplomasını bimilyoncudan almış olabilir mi?
bir de burada binlerce vajinusmus kadın ve henüz cinselliği deneyimlememiş kadın var çok acıdı bir hafta tuvaletimi yapamadım vs yazarak insanları korkutmasanız olmaz mı? sezaryen doğum yaptım şu dediğiniz acıyı ve zorlanmayı yaşamadım.

Eşim hep der,bir damla kana bakmaz bu olay... Kişi karşısındaki insanın ilki olup olmadığını anlar diye... Adam bile diyemiyorum nişanlıniza ama insan ne yaşadığını bilmezmi? Ne kadar sığ bir düşünce yapısı... kaldı ki madem bu konuda hassas düğün öncesi sevişmeyecek arkadaş...

Doğru düzgün bi doktor bul ve nişanlın olacak kişiyle git madem biseyleri ispatlaman gerektiğini düşünüyosun!!!

Sene 2019 ve hala illaki kanaması gerektiğini düşünen erkekler var.... off off diyecek bir söz yok..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…