Doktora niye beraber gitmediniz madem o kanim gelmesi şarttı seni hastaneye de o götürecekti ne saçma seyler ya öyle zihniyette biriyle birlikte olursan daha çok üzülürsün sen bide onu ikna etmek icin doktoramı gittinNolur yardim edin bana yalvariyorumm biz nisanlimla iliskiye girdik fakat kan gelmedi ama canim cok yandi agrim oldu 1 hafta tuvaletemi yapamadim yanma oldu ve daha once hic iliskiye girmedim bugun doktora gittim iki tarafta yirtilma var dedi yirtilma oldugu icin kan gelmemesi mumkun degil dedi ama hic kan gelmedi ve nisanlim bana inanmiyorr
Duvar yazısı gibi laf etmissin, helal olsun, ağzına sağlık.Bacak aranızın mazisini merak edenleri başınızdan ittirle def etmeyi öğrendiğiniz gün, aslında hayatın bu kadar zor olmadığını da keşfedeceksiniz.
Daha önce ilişkiye girmemissen, girmemissindir, kendinden başka kimseye hesap vermek zorunda değilsin, sana inanmıyorsa bence evlilik işini bir daha düşün nişanlınla. Bugün bu konuda inanmaz, yarın başka konuda.Nolur yardim edin bana yalvariyorumm biz nisanlimla iliskiye girdik fakat kan gelmedi ama canim cok yandi agrim oldu 1 hafta tuvaletemi yapamadim yanma oldu ve daha once hic iliskiye girmedim bugun doktora gittim iki tarafta yirtilma var dedi yirtilma oldugu icin kan gelmemesi mumkun degil dedi ama hic kan gelmedi ve nisanlim bana inanmiyorr
Belki esnek olunca yırtılma olmuyordur.Ondan oyle demiştir. Suç doktorda degıl de bu yuzden doktora gıdıp kanıt peşinde kosandaDoktor nasıl kan gelmemesi mümkün değil der ? Böyle birşey imkansız
Kanama olmak zorunda demiş doktor onu fark etmediniz galiba ona istinaden söylüyorum.Belki esnek olunca yırtılma olmuyordur.Ondan oyle demiştir. Suç doktorda degıl de bu yuzden doktora gıdıp kanıt peşinde kosanda
Yırtılma olmus bu yuzden kanama olmak zorunda demiş.Kanama olmak zorunda demiş doktor onu fark etmediniz galiba ona istinaden söylüyorum.
Hayir biz nisanlimla iliskiye gireli 1 falan oldu icin 1 hafta icinde diyebilirmisDoktor yırtılmanın yeni olup olmadığını da söyler. Bu konuyla ilgili Bilgi vermedi mi?
cüsss yani 3 litre ne insanda var 5 litre yavas salla herkeste ayridir zar esnektir kalindir kapiss ne kadar itici bir cevap olmustur birileri yeme bizi falanBenden üç litre kan gelmişti. Mümkün değil kanamamasi. Kesin olmuştur baskalari, yeme bizi.
cüsss yani 3 litre ne insanda var 5 litre yavas salla herkeste ayridir zar esnektir kalindir kapiss ne kadar itici bir cevap olmustur birileri yeme bizi falanzaten evlilik öncesi yapmasi yanlis adam ortada biraksa birakir nikah yok bise yok ne bu acele bi anlasam
size noldu simdiNe bu şiddet yahu, ciddi yazmamış ki. Öyle konuya böyle cevap..
sorun evlilik öncesi sevişmesi değil, bu durumun sorumluluğunu alamayacak konumdayken sevişmesi. Evli çocuklu olup ortada bırakılan kadınlar yok mu? Hiç güvencesi olmadığı için kocasının saçma sapan taleplerine ve komplekslerine boyun eğmek zorunda kalıyor kapı önüne koyulmamak için.
O zaman ben sizdenim, 7 numara ölçüme kuyumcular bile inanmıyorZayıf bilek baabinda8 numara yüzük ölçüm ve kemigin ustune 1 parca gecirilmis derimle yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?