Birliktelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu devir de kizlik zari ne nedir arkadas ya ne demek bu isteyen istedigiyle yatarmi bumudur erkekler yapiyor bizde yapalim öylemi kendimize olan saygi ne olcak peki ben eski kafaliyimdir bu konuda evlilik öncesi seks tabudur
kardeş erkekler kadınlarla yapmıyor mu bu söylediğin şeyin olmaması için iki tarafında durması lazım sdlfkksdflk

kardeş erkekler kadınlarla yapmıyor mu bu söylediğin şeyin olmaması için iki tarafında durması lazım sdlfkksdflk
onu diyorum bende kizlar gitmese erkek napabilecek nisanlisi olsun 10 yillik ciktigi olsun olmamasi gerek ben bu düsünceme bagliyim özellikle erkek annesi olarak hic tasvip etmiyorum oglumada bunu ögretecegim biz yetistiriyoruz cocuklari erkek cocuguna oohh sevgilinmi var afferim ogluma öptünmü kizi vayy sacmaliklarini ögretmicem izin olmasa cöpe bile el sürmemeyi ögretecegim 6 yasinda sormadan öpmüyorum gelecin erkegi o olacak bende temelini atiyorum sapik degil adam yetistiricem elimden geleni yapacam ....

Görüşünüz ve tabularınız sadece sizi ilgilnedirir. Çok şaşıracaksınız ama sevdiği insanla sevişmeyi sapıklık olarak görmeyen, evlilik öncesi cinsellik yaşayıp yaşadığının arkasında duran insanlar da var.

varmi yokmu bilmem ama türk erkeginin yüzde 90 ayni dogru görüsüm ve türk ahlak kurarlarina uyusum beni ilgilendirir ne ahlaksiza karisirim nede namus felsefesi yaparim türküz biiz bizi biz yapan örflerimiz adetlerimizdir bak nisanliya inanmiyor sizini dediniz erkeden belki toplumda yüzde 3 falan vardir

Erkeklerden değil kadınlardan bahsettim ben. Türk kültürü dediğiniz şey de Türk kültürü değil ama o konuya girmeyeceğim. Öğrenmek isterseniz araştırabilirsiniz.
Erkekler sizin çevrenizden ve buradaki konulardan ibaret değil.

Konu sahibi konuya bakıyor ve cevap verme geregi duymuyor. Demekki bu konu gerçek değil. Kaçkere yorum yaptım bir tşkr etmedi buda gerçek olmadığını ortaya koyar. Konu sahibi size çok Yazık burada insanlar size yardımcı olmaya çalışıyor .

Bana niye yazik olsun belki yazma firsatim olmadi benim yardima ihtiyacim oldugu icin zaten buraya basvurma geregi duydum caresiz oldugum icin ama yarisindan cogu surekli hareket etmedi pesinde ben hareket edin diye degil yardimci olun gercekten caresizim diye yazdim

Ciddi soruyorum ne yapılabilir ki? Ne yardımı istiyorsunuz? Nisanlinizi mi ikna edelim?

1 hafta ağrı çekiyorsunuz doktora gitmiyorsunuz, sonra kan meselesi büyüyor, doktora gitmek aklınıza geliyor ama nisanlınıza verilecek cevap bulabilmek için gitme ihtiyacı duyuyorsunuz. Ağrınızdan doktora bahsetmiyorsunuz bile. Yırtık kelimenizi okuyunca benim içim acıdı sizin derdiniz bambaşka. Sizin konunuz gibi 100den fazla konu vardır burda dönüp dolaşıp aynı şeyler yazılıyor. Bu kadar okuma öğrenme sorgulama imkanı varken hala birileri kendini cahilliğe mahkum ediyorsa sinirlenen üyelerin olması çok normal.

Nasıl yardım edelim mesela? Adamı silah zoruyla nikah masasına mı oturtalım?

İşte hakaret ediyolar diye bütün msjları okuma gereği duymuyorsunuz demekki. Çok agrı çektin madm canım ilk hafta gitseydin doktora rapor çıkartsaydın o kişiyede gösterseydin. Sor bakayım nişanlına kaç kızla birlikte olmuş da senin İlkin olduğunu Anlayamamış yazıklar olsun ona da

nasil yardim edelim yavrucumm giden elden gitmis doktorda doktor deil anlamasi gerek bazilarinda kan gelmez bazilarinda da 3 litre gelir ama nisanlinla konus bana inanmiyorsan sen bilirsin de yani

Benim evlendiğim geceden 2 gün sonra 2 damla pembe bir kan gelmişti bende peçeteye silip göstermiştim :) ayyy herşey adamda bitiyor aslında.

Bazen insanlar sadece teselli edilmek ister, kızın korktuğunu anlamak sizler için zor değildi de neyse, konu sizlere genç bir kadınla dalga geçecek kadar komik geliyorsa hakaret etmek, tiye almak yerine yazmama hakkınızı kullanabilirsiniz.

Konu sahibesi,
belli ki yazıldıkça incitileceksiniz, konunuzu yorumlara kapatıyorum fakat dilediğiniz zaman yeniden aktif ettirebilirsiniz.

Nasıl yardım edelim mesela? Adamı silah zoruyla nikah masasına mı oturtalım?
konuyu açan arkadaşımız yardım ve fikir almak için açmış. O da herşeyin farkında ve pişman. Burada hatasını yüzüne vurmak yerine yardımcı olmak gerekir. Bu konulara yorum yapmamaya yeteri kadar özen göstermiyorsun lütfen kendine hakim ol ve bu tarz yorum yapmamaya gerçekten özen göster. Kimi kandırdığı kendine ne yaşattığı kimseyi ilgilendirmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…