- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
kardeş erkekler kadınlarla yapmıyor mu bu söylediğin şeyin olmaması için iki tarafında durması lazım sdlfkksdflkbu devir de kizlik zari ne nedir arkadas ya ne demek bu isteyen istedigiyle yatarmi bumudur erkekler yapiyor bizde yapalim öylemi kendimize olan saygi ne olcak peki ben eski kafaliyimdir bu konuda evlilik öncesi seks tabudur
size noldu simdi
onu diyorum bende kizlar gitmese erkek napabilecek nisanlisi olsun 10 yillik ciktigi olsun olmamasi gerek ben bu düsünceme bagliyim özellikle erkek annesi olarak hic tasvip etmiyorum oglumada bunu ögretecegim biz yetistiriyoruz cocuklari erkek cocuguna oohh sevgilinmi var afferim ogluma öptünmü kizi vayy sacmaliklarini ögretmicem izin olmasa cöpe bile el sürmemeyi ögretecegim 6 yasinda sormadan öpmüyorum gelecin erkegi o olacak bende temelini atiyorum sapik degil adam yetistiricem elimden geleni yapacam ....kardeş erkekler kadınlarla yapmıyor mu bu söylediğin şeyin olmaması için iki tarafında durması lazım sdlfkksdflk
oldu olduBana bişey olmadı. Konuya yazdığınıza göre ben de cevap verebilirim. Size garip geldiyse fikrinizi alıntıladığınız kişiye özelden yazsaydınız.
onu diyorum bende kizlar gitmese erkek napabilecek nisanlisi olsun 10 yillik ciktigi olsun olmamasi gerek ben bu düsünceme bagliyim özellikle erkek annesi olarak hic tasvip etmiyorum oglumada bunu ögretecegim biz yetistiriyoruz cocuklari erkek cocuguna oohh sevgilinmi var afferim ogluma öptünmü kizi vayy sacmaliklarini ögretmicem izin olmasa cöpe bile el sürmemeyi ögretecegim 6 yasinda sormadan öpmüyorum gelecin erkegi o olacak bende temelini atiyorum sapik degil adam yetistiricem elimden geleni yapacam ....
varmi yokmu bilmem ama türk erkeginin yüzde 90 ayni dogru görüsüm ve türk ahlak kurarlarina uyusum beni ilgilendirir ne ahlaksiza karisirim nede namus felsefesi yaparim türküz biiz bizi biz yapan örflerimiz adetlerimizdir bak nisanliya inanmiyor sizini dediniz erkeden belki toplumda yüzde 3 falan vardirGörüşünüz ve tabularınız sadece sizi ilgilnedirir. Çok şaşıracaksınız ama sevdiği insanla sevişmeyi sapıklık olarak görmeyen, evlilik öncesi cinsellik yaşayıp yaşadığının arkasında duran insanlar da var.
varmi yokmu bilmem ama türk erkeginin yüzde 90 ayni dogru görüsüm ve türk ahlak kurarlarina uyusum beni ilgilendirir ne ahlaksiza karisirim nede namus felsefesi yaparim türküz biiz bizi biz yapan örflerimiz adetlerimizdir bak nisanliya inanmiyor sizini dediniz erkeden belki toplumda yüzde 3 falan vardir
Bana niye yazik olsun belki yazma firsatim olmadi benim yardima ihtiyacim oldugu icin zaten buraya basvurma geregi duydum caresiz oldugum icin ama yarisindan cogu surekli hareket etmedi pesinde ben hareket edin diye degil yardimci olun gercekten caresizim diye yazdim
Bana niye yazik olsun belki yazma firsatim olmadi benim yardima ihtiyacim oldugu icin zaten buraya basvurma geregi duydum caresiz oldugum icin ama yarisindan cogu surekli hareket etmedi pesinde ben hareket edin diye degil yardimci olun gercekten caresizim diye yazdim
İşte hakaret ediyolar diye bütün msjları okuma gereği duymuyorsunuz demekki. Çok agrı çektin madm canım ilk hafta gitseydin doktora rapor çıkartsaydın o kişiyede gösterseydin. Sor bakayım nişanlına kaç kızla birlikte olmuş da senin İlkin olduğunu Anlayamamış yazıklar olsun ona daBana niye yazik olsun belki yazma firsatim olmadi benim yardima ihtiyacim oldugu icin zaten buraya basvurma geregi duydum caresiz oldugum icin ama yarisindan cogu surekli hareket etmedi pesinde ben hareket edin diye degil yardimci olun gercekten caresizim diye yazdim
Erkeklerden değil kadınlardan bahsettim ben. Türk kültürü dediğiniz şey de Türk kültürü değil ama o konuya girmeyeceğim. Öğrenmek isterseniz araştırabilirsiniz.
Erkekler sizin çevrenizden ve buradaki konulardan ibaret değil.
Benim evlendiğim geceden 2 gün sonra 2 damla pembe bir kan gelmişti bende peçeteye silip göstermiştim :) ayyy herşey adamda bitiyor aslında.
konuyu açan arkadaşımız yardım ve fikir almak için açmış. O da herşeyin farkında ve pişman. Burada hatasını yüzüne vurmak yerine yardımcı olmak gerekir. Bu konulara yorum yapmamaya yeteri kadar özen göstermiyorsun lütfen kendine hakim ol ve bu tarz yorum yapmamaya gerçekten özen göster. Kimi kandırdığı kendine ne yaşattığı kimseyi ilgilendirmez.Nasıl yardım edelim mesela? Adamı silah zoruyla nikah masasına mı oturtalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?