Birlikten Kuvvet Doğar Diyenlerin Yeri

ElmaShekerim gerçekten çok büyük fark olmuş,kilo da değişiklik oldu mu?Tebrik ederim valla,kesin 1 beden küçülmüşsündür...

canim 75,3 kilodan 70,4 kiloya indim.. tesekkür ederim.. aslinda hala eski pantolonuma sigamiyorum, ama simdiki pantolonum bana hafif bol geliyor. tisörtlerim daha bol geliyor, üstten daha cok vermisim.. ama en büyük problemim kalcam ne yazikki ( cok genislemis.. zaten hemen ordan aliyorum..

Sabah:
1 cavdar ekmegi
biraz peynir, 1 adet zeytin, domates, salatalik

Ögle:
Biraz yogurt yedim, baska bisey canim cekmedi, sabah kahvaltisini gec yaptik zaten

Ara:
5 tane badem

Aksam:
1 tabak Mercimek corbasi
1 kase salata

Kızlar ben bugun misafirlikteydim oglende yenej yrine 1 kasuk patates salatasi,1 tane sigara boregi 1 tane patatesli borek ve 4 sarma yedim eve gelince 2-3 kasik kuru fasulye ve 4 kasik manti yedim

canım çok güzel incelmişsin. tebrik ederim. evet gerçekten senin de dediğin gibi spor ypmadan zayıflamak sarkmaya sebep olur. şekillenmek için spor gerekli. umarım bende yaptığım sporun faydaını görür senin gibi incelirim..

Teşekkür ederim arkadaşım,yarın sabahtan sporum var,saat 11 gibi girer bildirim yaparım ,sayenizde bende kararlıyım artık...
hepimiz birlikte olursak vazgeçmek daha zor olur. sende iyiki katıldın aramıza..ben kendi bildirimimi ancak 2-3 gibi yapabilirim öğleden sonra.

Sabah:
1 cavdar ekmegi
biraz peynir, 1 adet zeytin, domates, salatalik

Ögle:
Biraz yogurt yedim, baska bisey canim cekmedi, sabah kahvaltisini gec yaptik zaten

Ara:
5 tane badem

Aksam:
1 tabak Mercimek corbasi
1 kase salata
menün ne güzelmiş canım.hiç kaçamak yok. tebrik ederim seni.

Kızlar ben bugun misafirlikteydim oglende yenej yrine 1 kasuk patates salatasi,1 tane sigara boregi 1 tane patatesli borek ve 4 sarma yedim eve gelince 2-3 kasik kuru fasulye ve 4 kasik manti yedim
yaramaz kızzz....demekki yarın çok spor yapcaksın yoksa mantılar,börekler,sarmalarrrrrrrrrrrrrrrrr....................................

bugün kahvaltımı yazmıştım sabah. sonra bi daha giremedim nete.
şimdi ara öğünümü ve akşamı yazıyorum.
kahvaltıdan 4 saat sonra ara
1 çay bardağı süt
1 küçük elma

akşam
balık
salata

ara öğünden sonra form çay içtim
ha birde sabah kahvaltıdan sonra 27 dk jillian level 1 yaptım. resmen bittim. heryerim ağrıdı....

hepimiz birlikte olursak vazgeçmek daha zor olur. sende iyiki katıldın aramıza..ben kendi bildirimimi ancak 2-3 gibi yapabilirim öğleden sonra.
.

Teşekkür ederim arkadaşım,diyet tek başına yapılmıyor,bu ara diyetisyene de gidemiyorum,aslında eylül ayında bıraktım,sonra hop yine gelsin kilolarBen tatlıya dayanamıyorum sorunum bu,sağlıklı beslenmenin yaşam şekli haline gelmesi gerekiyor yoksa kilolar hemen geri geliyor... Yine diyetin ilk günlerinde zorlanacağımı biliyorum,umarım sizlerle çabuk atlatırım...

Ne güzel ya,biraz spor da eklersen basen ve kalçalardaki sorundan kurtulursun...Bende aynı sorunu yaşayanlardanım,üstüm zayıf,basen ve kalça kilo aldığımı hemen gösterir,bende 40 bedene rahat girerken şimdi 42 yi zorluyorum maalesefboğazımı tutmayı beceremediğim için bütün bunlar...

seni alıyorum canım bende hep tatlı ve çikolata yemekten kilo aldım. yani ben vazgeçtiysem sende geçersin merak etme. hep zayıflamış halini gözünde canlandır tatlı istediğinde. ve birazcık tatlı yediğinde yapman gereken saatlerce spou düşün o zaman benim canım hiç istemiyor.

şimdi leslie 1 mil yaptım. artık spor da bitti. biraz sonra uyurum.iyi gecelr herkes....

günaydın kızlaarrr...
işten dönmeyi bekleyemedim. gitmeden yazayım istedim. çünkü kilomu görünce çok mutlu oldum
başlangıç 73.6
bugün 71.1
giden 2.5 kilo :))))))))))))))))))))))
toplam spor
5 buçuk saat
öptüm herkesi...

spor yapan herkes faydasini görür bence cnm, sende cok iyi gidiyorsun spor konusunda, bence sende bir kac hafta icinde bu sekilde gidersen baya incelirsin.

bizde spor salonunda haftanin bi kac günü hoca esliginde ayni jilian michael'in yaptigi hareketleri yapiyoruz. hem kardiyo hem agirlik calismis gibi oluyor, yani hem kalori yakiyorsun, yag yakiyorsun, hemde kas yapmis oluyorsun. süper bisey, bazen eve geldikten sonrada yapiyorum onu :)))
bu arada menün süper. sende cok güzel gidiyorsun masallah.

zaten haftanin 5 günü spor salonunda geciriyorum, ise bisikletle gidip geliyorum cnm, ama ne yaparsam yapayim zor veriyorum bu basenden. ama olsun, ben sabirliyim inanciyim, zorlada olsa su kalcami kücültecem

ayyy tebriklerrrrrrrrr, senin adina cooook sevindim, masallah diyimde nazar degmesin. yakinda 60li rakamlara inersin cnm

Son düzenleme:
bende bu sabah tartildim veeeee 69,9 olmusum :))) nihayet 60li rakamlari gördüm yaa..
gecen pazartesi 71,1 kiloydum, yani 1,2 kg vermisim bir haftada.

newest, cnm ilk sayfada yazdigin kilo persembe günü tartildigim kilo, asil pazartesi günümki kilom 71,1

Bu haftaki sporum:
Ise bisikletle git gel, toplam: 2 saat 30 dk.
Fitness salonuna 5 gün gittim: 5 saat
Evde 1 gün egzersiz yaptim: 30 dk.
Toplam sporum: 8 saat

tatlışlarımm diğer yazdıklarınızı okuyamadımm hemen kilo bildirimi yapıpp cıkmam gerekioo ..adetim ama yine de tartıldımm kızlar 65.5..yarımkilomkgitmiş ama inanıorumm daha fazlaaa..haftaya pzt daha sağlıklı olcak inşallah..yazışmaları akşam yada yarın okurum artıkk..öpüorummm hepiniziii...

Yazdıklarınızı okudukça heveslendim bende,hepinizi tebrik ediyorum,harikasınız
Ben bu sabah tartıldım 71 kiloyum,adet oldum bugün sanırım biraz şişlik var,ama 71 kabul edelim,spor da yaptım ,diyete de başladım bakalım haftaya sonuç ne olacak,akşam menümü yazarım,uyarılarınıza açığım....

tebrik ederim canım. hem çok güzel kilo vermişsin hemde çok iyi spor yapmışsın. çok güzel inceleceksin.
ilk sayfadaki kilonu düzelttim canım.

canım adetin bitince daha iyi anlarsın şişlik gider. ama ona rağmen yarım kilo vermişsin. tebrikler...
inşallah seninde kazasız belasız bol verilmiş kilolu ve mutlu sonlu bir diyetin olur canım...şimdiden başarılar..

65.100 yupiiiiiiiiiiiiiii
tebrik ederim canım. darısı diğer haftaların başına inşallah..

sabah
1 yumurta
1kk peynir
1 salatlık
5 zeytin
7-8 badem
1 kupa yeşil çay

ara
1 kutu ayran
4 kuru kayısı
2 badem

öğle
1 yumurta
1kk peynir
1 domates
1 dilim tam buğday ekmeği
1 zeytin
1 kupa yeşil çay

Son düzenleme:
** SABAH **
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt ile

--- Ise bisikletle gittim ---

** ARA **
1 porsiyon portakal

** ÖGLE **
2 dilim cavdar ekmegi
ton baligi, az yagli beyaz peynir
domates, salatalik

** ARA **
kücük kase yogurt, üstüne biraz müsli

--- Bisiklet ile fitnesse yolcuuuu ---

1 saat spor yapacam sonra eve gidip aksam yemegimi yer yazarim size yine

menü çok güzel canım hiç kaçamak yok.

akşam yemeğim
salata
2 kaşık tarhana çorbası
yarım kaşık bulgur pilavı
1 çay bardağı yoğurt

birkaç saat sonra spor yapmak istiyorum. yorgunum ama bakalım inş enerjim ona da yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…