ElmaShekerim gerçekten çok büyük fark olmuş,kilo da değişiklik oldu mu?Tebrik ederim valla,kesin 1 beden küçülmüşsündür...
canım çok güzel incelmişsin. tebrik ederim. evet gerçekten senin de dediğin gibi spor ypmadan zayıflamak sarkmaya sebep olur. şekillenmek için spor gerekli. umarım bende yaptığım sporun faydaını görür senin gibi incelirim..bu arada her pazar vücudumu ölcüyorum. spor yaptigim icin vücudumda fark varmi diye merak ettigim icin. bir aydaki sporum bence cok ise yaradi, sizlerlede paylasmak istedim
-----------17.02--17.03
Gögüs --- 95 ------ 90
Bel ------- 80 ----- 73
Göbek --- 98 ----- 89
Kalca ---- 113 --- 108
Üst bacak 68 ----- 64
Alt bacak 49 ------45
Kol ------- 34 ------31
daha önce yazmayi unuttum, boyum 163.
hepimiz birlikte olursak vazgeçmek daha zor olur. sende iyiki katıldın aramıza..ben kendi bildirimimi ancak 2-3 gibi yapabilirim öğleden sonra.Teşekkür ederim arkadaşım,yarın sabahtan sporum var,saat 11 gibi girer bildirim yaparım ,sayenizde bende kararlıyım artık...
menün ne güzelmiş canım.hiç kaçamak yok. tebrik ederim seni.Sabah:
1 cavdar ekmegi
biraz peynir, 1 adet zeytin, domates, salatalik
Ögle:
Biraz yogurt yedim, baska bisey canim cekmedi, sabah kahvaltisini gec yaptik zaten
Ara:
5 tane badem
Aksam:
1 tabak Mercimek corbasi
1 kase salata
yaramaz kızzz....demekki yarın çok spor yapcaksın yoksa mantılar,börekler,sarmalarrrrrrrrrrrrrrrrr....................................Kızlar ben bugun misafirlikteydim oglende yenej yrine 1 kasuk patates salatasi,1 tane sigara boregi 1 tane patatesli borek ve 4 sarma yedim eve gelince 2-3 kasik kuru fasulye ve 4 kasik manti yedim
hepimiz birlikte olursak vazgeçmek daha zor olur. sende iyiki katıldın aramıza..ben kendi bildirimimi ancak 2-3 gibi yapabilirim öğleden sonra.
.
canim 75,3 kilodan 70,4 kiloya indim.. tesekkür ederim.. aslinda hala eski pantolonuma sigamiyorum, ama simdiki pantolonum bana hafif bol geliyor. tisörtlerim daha bol geliyor, üstten daha cok vermisim.. ama en büyük problemim kalcam ne yazikki( cok genislemis.. zaten hemen ordan aliyorum..
seni alıyorum canım bende hep tatlı ve çikolata yemekten kilo aldım. yani ben vazgeçtiysem sende geçersin merak etme. hep zayıflamış halini gözünde canlandır tatlı istediğinde. ve birazcık tatlı yediğinde yapman gereken saatlerce spou düşün o zaman benim canım hiç istemiyor.Teşekkür ederim arkadaşım,diyet tek başına yapılmıyor,bu ara diyetisyene de gidemiyorum,aslında eylül ayında bıraktım,sonra hop yine gelsin kilolarBen tatlıya dayanamıyorum sorunum bu,sağlıklı beslenmenin yaşam şekli haline gelmesi gerekiyor yoksa kilolar hemen geri geliyor... Yine diyetin ilk günlerinde zorlanacağımı biliyorum,umarım sizlerle çabuk atlatırım...
canım çok güzel incelmişsin. tebrik ederim. evet gerçekten senin de dediğin gibi spor ypmadan zayıflamak sarkmaya sebep olur. şekillenmek için spor gerekli. umarım bende yaptığım sporun faydaını görür senin gibi incelirim..
menün ne güzelmiş canım.hiç kaçamak yok. tebrik ederim seni.
bugün kahvaltımı yazmıştım sabah. sonra bi daha giremedim nete.
şimdi ara öğünümü ve akşamı yazıyorum.
kahvaltıdan 4 saat sonra ara
1 çay bardağı süt
1 küçük elma
akşam
balık
salata
ara öğünden sonra form çay içtim
ha birde sabah kahvaltıdan sonra 27 dk jillian level 1 yaptım. resmen bittim. heryerim ağrıdı....
Ne güzel ya,biraz spor da eklersen basen ve kalçalardaki sorundan kurtulursun...Bende aynı sorunu yaşayanlardanım,üstüm zayıf,basen ve kalça kilo aldığımı hemen gösterir,bende 40 bedene rahat girerken şimdi 42 yi zorluyorum maalesefboğazımı tutmayı beceremediğim için bütün bunlar...
günaydın kızlaarrr...
işten dönmeyi bekleyemedim. gitmeden yazayım istedim. çünkü kilomu görünce çok mutlu oldum
başlangıç 73.6
bugün 71.1
giden 2.5 kilo :))))))))))))))))))))))
toplam spor
5 buçuk saat
öptüm herkesi...
tebrik ederim canım. hem çok güzel kilo vermişsin hemde çok iyi spor yapmışsın. çok güzel inceleceksin.bende bu sabah tartildim veeeee 69,9 olmusum :))) nihayet 60li rakamlari gördüm yaa..
gecen pazartesi 71,1 kiloydum, yani 1,2 kg vermisim bir haftada.
newest, cnm ilk sayfada yazdigin kilo persembe günü tartildigim kilo, asil pazartesi günümki kilom 71,1
Bu haftaki sporum:
Ise bisikletle git gel, toplam: 2 saat 30 dk.
Fitness salonuna 5 gün gittim: 5 saat
Evde 1 gün egzersiz yaptim: 30 dk.
Toplam sporum: 8 saat
tatlışlarımm diğer yazdıklarınızı okuyamadımm hemen kilo bildirimi yapıpp cıkmam gerekioo ..adetim ama yine de tartıldımm kızlar 65.5..yarımkilomkgitmiş ama inanıorumm daha fazlaaa..haftaya pzt daha sağlıklı olcak inşallah..yazışmaları akşam yada yarın okurum artıkk..öpüorummm hepiniziii...
inşallah seninde kazasız belasız bol verilmiş kilolu ve mutlu sonlu bir diyetin olur canım...şimdiden başarılar..Yazdıklarınızı okudukça heveslendim bende,hepinizi tebrik ediyorum,harikasınız
Ben bu sabah tartıldım 71 kiloyum,adet oldum bugün sanırım biraz şişlik var,ama 71 kabul edelim,spor da yaptım ,diyete de başladım bakalım haftaya sonuç ne olacak,akşam menümü yazarım,uyarılarınıza açığım....
tebrik ederim canım. darısı diğer haftaların başına inşallah..65.100 yupiiiiiiiiiiiiiii
menü çok güzel canım hiç kaçamak yok.** SABAH **
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt ile
--- Ise bisikletle gittim ---
** ARA **
1 porsiyon portakal
** ÖGLE **
2 dilim cavdar ekmegi
ton baligi, az yagli beyaz peynir
domates, salatalik
** ARA **
kücük kase yogurt, üstüne biraz müsli
--- Bisiklet ile fitnesse yolcuuuu ---
1 saat spor yapacam sonra eve gidip aksam yemegimi yer yazarim size yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?