Birşey Danissam Sizlere...

optimist9696

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2017
91
17
3
29
Merhaba değerli ablalarim mersin de bilg müh okuyorum ve de yurtta kalıyorum sorunum su ki yurt çok kirli ve ben okb li olduğum için dayanamadım eve geldim memlekete yani aileme beni çıkarın ordan dedim bana sen takıntılı bi sizofrensin dediler annem eğer o yurttan cikarsan seni olmuş bilirim dedi bi yurt buldum tek kişilik oda lavabolu banyosu içinde fiyatı yüksek ve okula uzak yani otobüsle gidip gelmem gerekiyor .Sizce ne yapmalıyım bu yurdunda kalıp iki kişilik odaya mi geciyim orada da bi baskasiyla paylascam klozet banyoyu felan yani dışa kabin yok ve banyo yapınca tüm su klozete sıçrıyor ben Uyumsuzum insanlarla ne yapcam cidden bilmiyorum

okb yle şizofreninin ne alakası var, bence tek kişilik odada kal, hastalığına teşhis kondu mu yoksa sen mi tahmin ettin
eğer teşhis konduysa ailenin tavrı çok saçma geldi

Son düzenleme:
Arkadaşım bilgisayar mühendisi olduğuna göre cahil bir insan değilsin belli.

Tedavini olmadan baştan yanlış tercih yapmışsın.
Bari şimdi git bir üniversite hastanesine de tedavin yapılsın.

Her şeyden önce tedavi olmayı dene bence..

Okb için profesyonel yardım alabilirsiniz. Ayrıca bu rahatsızlık bir ömür sizi rahatsız eder. Yurt ortamı bunu yenmenizde size yardımcı olur aksine.

Daha önce de okulu bırakmıştın galiba değil mi sen? Bu sefer ne yap ne et dayan valla. Gerekirse antibakteriyel bezleri, purelleri doldur odana, her tuvalete gittiğinde temizle ortalığı ama okula devam et.

Ben ve arkadaslqrik bursada uni okurken kiralarimiz yurtla ayniydi herkes annemlere evde mi aaa yurt yokmuydu derdi hic umursamadik evde kaldim kimseyle yapamiyorum ses saygisizlik basarana saygim bin kat sonsuz ama evdesin diyede afedersin o. Olmuyorsun yil olmus 2017 herkes gider ...

okb yle şizofreninin ne alakası var, bence tek kişilik odada kal, hastalığına teşhis kondu mu yoksa sen mi tahmin ettin
eğer teşhis konduysa ailenin tavrı çok saçma geldi
Teshis du anksiyete ve okb liyim ilaç kullanıyorum başka yurt buldum tek kişilik oda lavabolu banyosu icinde ama ailem pahalı diyor ve de diyor ki biz nasıl guvenicez felan yok ya kerhane çıkarsa yurt yerine ya bi hata yapsam burda güvenlik var kapıda diyorlar

Daha önce de okulu bırakmıştın galiba değil mi sen? Bu sefer ne yap ne et dayan valla. Gerekirse antibakteriyel bezleri, purelleri doldur odana, her tuvalete gittiğinde temizle ortalığı ama okula devam et.
Yok bırakmadım geç gittim sadece 21 yaşındayım yeni başladım

Evde tek mi kaldın ?ben bi yurt buldum odada banyosu tuvaletiicibfe tek kişilik ben okb liyim baskasiyla yapamıyorum annem ablam diyor ki sen gevimsizsin kaprisli kuruntulusun iste bu de bulduğum yurt biraz daha pahalı yok diyorlar

tek kişilik odada kal bu sene, seneye kadar da tedavine yoğunlaş,
şimdi bu sorunu aşamazsan hem okul hayatın hem iş hayatın riske girecek, mecbursun yenmeye, ömür boyu herkesten izole yaşayamazsın.

kerhane ne alaka, gelip kendileri yerleştirsinler öğrenci yurdu değil mi bu, öğrenci yurduysa onun da vardır güvenliği gece bekleyen memuru vs neyse, madem teşhis konmuş biraz daha ılımlı olmaları gerek bence, yani rahatsızlığı olmayan insanlar bile yurtta yapamazken senin yapman beklenemez

Evde tek mi kaldın ?ben bi yurt buldum odada banyosu tuvaletiicibfe tek kişilik ben okb liyim baskasiyla yapamıyorum annem ablam diyor ki sen gevimsizsin kaprisli kuruntulusun iste bu de bulduğum yurt biraz daha pahalı yok diyorlar

Evet tek kaldim vallahi ev temizligimi yapiyordum oooh mis ailem arada bir misafirim oluyordu ayni sekilde tek yasayan uc arkadasim daha vardi eve erkek alamiuorduk tutucu bir yerdi gozetmen gibi ev sahibim vardi birbirimize misafirlige bile giderdik oldukca eglenceli bir donemdi ha cok sey dendi neden o kiz yalniz kaliuor soyledir boyledir kulak tikadik asla kimseyle rahat edemiyorum yurt fiyati evle ayni sayilirdi.evli olduguma inanqmiyorum bazen esim cok uyumlu baskasi olsa simdiye kadar gule gule demisti. Allah bin kere razi olsun sevdigimden.

Bulduğunuz yeni yurt ailenizin bütçesini aşıyorsa şimdi kaldığınız yurtta idare etmeye çalışın bence. Yurt hayatına alışması çok zordur. Daha alışma sürecindesiniz. Kendi imkanlarınızla banyoyu temiz tutmaya çalışın.

Yurdun fiyatı ne uzaklık konusunu kafana takma sonuçta mersin de ulaşım çok zor değil aslında üniversite civarında bir sürü ev var eşyalı 1+1 gibi uygun fiyata bulursun

Tedavi ol oda arkadaşlarina da yazık. Ailenin söyledikleri ne darilma bu tarz insanlarla yaşamak çok zor zaten bunalmışlardır bi de yurttan çıkıp maddi manevi zora girmekten korkmuşlardır yoksa seni sevdiklerine eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…