Birşey Danissam Sizlere...

Tedavi oluyor musun okb konusunda ?

Banyoda sirke , kolonya bulundurun. Biri banyo yaptığında dezenfekte edersiniz.
En azından içiniz rahat eder.
Tek kişilik odalara butceniz yetmiyor mu ?

Ailende saçmalamiş sen bi hata yapsan kapıdaki güvenlik sana napacak ki adamin haberi bile olmaz gündüz nereye gittiginden kerhane filan demeleri çok ayıp o... muyum ben kerhane de kaliyim demedin mi sana guvenmiyolar kapidaki hiç tanimadimlari guvenlige guveniyolar peki ya o adam pe... se ?

Öyle abla haklısın bana güvenmiyorlar zaten gitmeden once bavulumdaji dar kiyafetleri cikardilar sen kerhaneye mi gidiyon deeiler annem diyor yok duzelt kendini ama guzel giyinince kixiyor sonra niye böyle paspalsin diyor bana sen sorunlu kuruntulusun hep bi kuruntu buluyon diolar o yurtta rahat değilim bulduğum bu yurt tek kişilik oda lavabolu banyosu icinde ona da uzak diye yok diyorlar otobüsle 15 dakika ama olmaz diolarnapcagimi bilmiyorum

Yol parasından yok diyolar da. Sende ezik olmayı bırak artık zaten şehir dışındasın bu hastalıkla mücadele et okuluna konsantre ol kerhane demeleri çok saygısız ve cahilce

Ben de çok takıntılı biriyimdir. Özellikle üniveristesi dönemi dağınık pis ortamda durdukça benim takıntılarım iyice artmıştı. Psikayatriste git derim. Hafif dozlu bir ilaç iyi gelir.
Eğer maddi olarak çok iyi durumda değilsen üniveriste hayatı biraz da böyle oluyor maalesef. Nasıl geçicek 4 yıl dedim. Az ağlamadım ama şimdi özlüyorum keşke daha çok tadını çıkarsaydım diyorum

Bende takintiliyim çok titizim ne yüzümü yikiyabiliyorum ne de bakım yapabiliyorum tuvalet işkence haline döndü iste ailemde kızıyoruni hayatının tadını cikaramiom

Tedavi oluyor musun okb konusunda ?

Banyoda sirke , kolonya bulundurun. Biri banyo yaptığında dezenfekte edersiniz.
En azından içiniz rahat eder.
Tek kişilik odalara butceniz yetmiyor mu ?
Evet yetmiyor ilac kullaniyorumm ama prk rtki etmiyor ya aolem de sorunlu baya yok ora güvensiz yok şuraya vijsan ya ni hata yapsan falan

Yurtta kalmak hayatinda yasayacagin en guzel tecrubelerden birisi olacak. Alismaya calis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…