Birşey konuşuyoruz müsaade eder misin?

Ailesinin yaninda diklenip erkek oldugunu ispatlamaya calisan esiniz gitmis masum bir adam gelivermis.. esiniz bal gibi oynuyor hanimefendi..kavga gurultu yapmayin elbette bu daha bir yanlis ama affetmeyin hemen ya.. yoksa daha coook kez yapar bu tur hareketler cok uzulursunuz..

Özel bi mesele konuşması normal.
Yani sizin bilmemeniz gereken bi durum var diye eşiniz arkanızdan iş çeviriyo diye düşünmek saçma.
Ama eşim olsa beni dışarı çıkarmak yerine tek başına geldiği bi gün konuşurdu sanırım.
Ya da dışarıda (o an uydurduğu) bi işle meşgul olmamı isterdi böylece benim ruhum bile duymazdı konuşulanları.
En kötü ihtimal "canım bi mevzu vardı çok özel, yanlış anlama ama biraz dışarda takılsan mı" vs. gibi şirinlik yaparak kırmadan uzaklaştırırdı.
Hele pardon değil afedersin de gibi vırt zırt saçma bi cümle çok hödükçe.
İlkokul öğretmeninmiş gibi düzeltmesi falan.
Kısacası eşin kaba davranmış ama işin güzel tarafı bu adam sana hiç bi Zaman yalan söyleyemez çünkü böyle dümdük konuşan bi tip öyle hinlikleri beceremez.

Ailesinin yanında simarangillerden.

Normalde sorsan yok canım sen yanlış anladın der muhakkak.

Bence tepki göstermeli idin ( aile yaninda degil basbasa iken) sanki bişeyler kızmışta o anda senden sinirini çıkartmış gibi.

Hoş olmamış özel konusacaklarsa niye senin mutfagında konusuyorlar ayrıca pardon değil affedersiniz diye uyarıp diklenmesine gerek yoktu.Ailesiniz yanında size biraz kabarmış sanırım :)

Sanirsin kocasi degil de sekreteri.

Bunu bu sekil soyleyecek kocayi eve koymazdim ben. Konusmaniza devam edin, ev dolu der kapiyi kapatirdim.

Simdi yazsam gaza geleceksin. Bu ... erkekler ailelerinin yaninda neden böyle saçma saçma konusuyorlar. Ben bugün karsi cinse fena durumda sinirliyim. O oglunun agizini toplamayan anne babaya da yaziklar olsun. Arkandan "afedersin "olacak diye düzeltmesi centilmenlik harikasi. Ama benimki daha fena sasirtti beni. Onun icin gaza gelmeden icinden geldigini yap. Yoksa hakli oldugun zaten aşikar.

İşte ben bu konuda o kadar kızıyorum ki kendime. Hemen affedip barışıyorum. Kalbim kırık da olsa aynı evin içinde tavır yapıp küs takılamıyorum. Aynen dediğiniz gibi oldu zaten 3 senedir içime attım attım değişen birşey yok. Ne yapmalıyım ? Nasıl hareket edeyim bilemiyorum
Ne yapmalıyım ?

Eşim her zaman gerekli ve mantıklı konuşmaz. O yüzden bu söylediğine inandım

Ohooo bu ne yahu direk taşlama moduna geçmişsiniz.Çoğu kişi yok o nasıl eş,yok sende o ailenin bir ferdisin demiş.Yahu konuşulan konu ne ve kim hakkında bileniniz varmı?ayrıca bazen öyle şeyler olurki anne bilir baba bilmez ,diğer kardeş bilmez.Yok eşler arasında ayrı gayrı olmaz nedir yaa eşler arasında ayrı gayrı olmaz diye herkesin sırrı paylaşılsınmı?.Belki o sırada başka kimsenin bilmemesi gereken bir konu konuşuluyordu,eşide bence gayet güzel bir şekilde söylemiş.Sonraki cümle saçma gibi ama acaba konu sahibi ortamı terk ederken bir mimik, ters bir hareket yapmış olabilirmisin?bende öyle bişey olursa sinirlenirim ve laf söyleyebilirim.Konuşulan konu ortamı germiş olabilir,ama yok senin hakkında konuşuyorlardı nedir ya.Bence eşine güzelce sor neden o şekilde davrandın diye.Yok eşin müsade edermisin dediğinde gözleri bereltip pardoooon diye bir hışımla kalktıysan hiç sorma derim (bu benim en gıcık olduğum harekette ondan yazdım yankış anlaşılmasın :)

Yalnız bu devirde bağırıp cagiramayan kadın kaldı mi ya YADA ben mi göremedim.bir kadının en büyük tepkisidir arada cirlamak
Konuya gelirsek ne desek boş.belki yanlış olacak ama eşiniz sizi çocuk gibi görüyor sanki.son sözü ne alaka hemde insanların icinde

Hayır canım. Sadece belki şaşkınlık ve bozulma ifadesi olabilir yüzümde.
Benim hakkımda konuşulacağını hiç zannetmiyorum ki eşim müsaade etmez kesinlikle.
Zaten konunun içeriğiyle hiç ilgilenmiyorum ben bunu eşime de söyledim. Zerre umrumda değil ne konuştukları. Fakat o ortam özel konu konuşmak için müsait değildi. Ve eşimle de konuştum acil bir durum da yoktu. Her zaman birlikteler yani. O kalabalıkta , ben oradayken , mutfağa benim ya da bir başkasının girmesi çok olasıyken yapılmasaymış bu saçmalık , bunlar yaşanmazmış.

siz odadan çıkınca nasıl tavır sergilediniz ,size ne dedi merak ettim
Oğlumu alıp bir hışımla dışarı çıktım. Parka götürdüm. Daha sonra parka geldi bizi almaya. Orada özür diler ya da gönlümü almaya çalışır diye düşündüm. Ama hiç birşey yapmadı normal davrandı. Sonra eve geldik ben tavır yaptım yine kafasına dank etmedi.

Bir çok erkek te olan bir durum bu. Babacım bak ben büyüdüm başkalarına hukmedebiliyorum mesajı veriyorlar. Evde kuzu baba yanında aslan. Ağzına vurcan terlikle. Boşver takma kafana. Ama uyar laftan anlayan biriyse tabi. Bidaha insanlar yanında dikkat etsin laflarına. Sanki mafya ailesi de özel sırlı şeyler konuşuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…