Ailesinin yaninda diklenip erkek oldugunu ispatlamaya calisan esiniz gitmis masum bir adam gelivermis.. esiniz bal gibi oynuyor hanimefendi..kavga gurultu yapmayin elbette bu daha bir yanlis ama affetmeyin hemen ya.. yoksa daha coook kez yapar bu tur hareketler cok uzulursunuz..Arkadaşlar hepinize teker teker teşekkür ederim cevaplarına ötürü. Kimisi normal demiş ,kimisi anormal demiş. Herkesin görüşü farklı olabilir. Ama ben gerçekten çok kırıldım.
Eve geldik eşime uzak davrandım hatta oğlumu uyuttuktan sonra dışarı çıktım birkaç saat dışarıda durdum. Eve geldikten sonra tekrar tavır yaptım. Biliyorum 'neden tavır yapıyorsun ağzına s.çsaydın' diyenler olacaktır. Ama benim yapım bu , bağırıp çağıramıyorum ne kadar istesem de.
Eşim ' neyin var senin , ben bişey mi yaptım ' demeye başladı. Hâlâ ne yaptığının farkında değildi yani. Ondan sonra artık ben açtım ağzımı yumdum gözümü. İçimde ne varsa döktüm. Konuştukları şey kaynımla ilgiliymiş galiba. Hatta benden önce görümcem gelmiş onu da kv göndermiş.Daha sonra konusabileceklerini , bana o şekilde davranmaması gerektiğini söyledim. ' Ben sana aynı şeyi yapsam nasıl hissederdin sadece bunu düşün. Empati kurmaya çalış' dedim . ' Böyle alınacağını düşünmedim, özür dilerim ' dedi. Seni kırmak istemedim dedi. Geldi sarıldı. Pardon değil afedersin lafını da kötü amaçla söylememiş.
Yine de diyorum keşke böyle birşey olmasaydı. Aramız çok gereksiz bir sebepten dolayı bozulmuş oldu.
İşte ben bu konuda o kadar kızıyorum ki kendime. Hemen affedip barışıyorum. Kalbim kırık da olsa aynı evin içinde tavır yapıp küs takılamıyorum. Aynen dediğiniz gibi oldu zaten 3 senedir içime attım attım değişen birşey yok. Ne yapmalıyım ? Nasıl hareket edeyim bilemiyorumAilesinin yaninda diklenip erkek oldugunu ispatlamaya calisan esiniz gitmis masum bir adam gelivermis.. esiniz bal gibi oynuyor hanimefendi..kavga gurultu yapmayin elbette bu daha bir yanlis ama affetmeyin hemen ya.. yoksa daha coook kez yapar bu tur hareketler cok uzulursunuz..
Eşim her zaman gerekli ve mantıklı konuşmaz. O yüzden bu söylediğine inandımAilesi yok ya yanında ondan geri vites yapmıştır.
Madem pardon değil afedersin söylemini kötü amaçla söylememiş, o halde hangi amaçla söylemiş? Söylemesinin ne gereği varmış onu açıklasın.
Çok kırıcı konuşmuş eşin
Hep böyle midir?
Hayır canım. Sadece belki şaşkınlık ve bozulma ifadesi olabilir yüzümde.Ohooo bu ne yahu direk taşlama moduna geçmişsiniz.Çoğu kişi yok o nasıl eş,yok sende o ailenin bir ferdisin demiş.Yahu konuşulan konu ne ve kim hakkında bileniniz varmı?ayrıca bazen öyle şeyler olurki anne bilir baba bilmez ,diğer kardeş bilmez.Yok eşler arasında ayrı gayrı olmaz nedir yaa eşler arasında ayrı gayrı olmaz diye herkesin sırrı paylaşılsınmı?.Belki o sırada başka kimsenin bilmemesi gereken bir konu konuşuluyordu,eşide bence gayet güzel bir şekilde söylemiş.Sonraki cümle saçma gibi ama acaba konu sahibi ortamı terk ederken bir mimik, ters bir hareket yapmış olabilirmisin?bende öyle bişey olursa sinirlenirim ve laf söyleyebilirim.Konuşulan konu ortamı germiş olabilir,ama yok senin hakkında konuşuyorlardı nedir ya.Bence eşine güzelce sor neden o şekilde davrandın diye.Yok eşin müsade edermisin dediğinde gözleri bereltip pardoooon diye bir hışımla kalktıysan hiç sorma derim (bu benim en gıcık olduğum harekette ondan yazdım yankış anlaşılmasın :)
Oğlumu alıp bir hışımla dışarı çıktım. Parka götürdüm. Daha sonra parka geldi bizi almaya. Orada özür diler ya da gönlümü almaya çalışır diye düşündüm. Ama hiç birşey yapmadı normal davrandı. Sonra eve geldik ben tavır yaptım yine kafasına dank etmedi.siz odadan çıkınca nasıl tavır sergilediniz ,size ne dedi merak ettim
Bir çok erkek te olan bir durum bu. Babacım bak ben büyüdüm başkalarına hukmedebiliyorum mesajı veriyorlar. Evde kuzu baba yanında aslan. Ağzına vurcan terlikle. Boşver takma kafana. Ama uyar laftan anlayan biriyse tabi. Bidaha insanlar yanında dikkat etsin laflarına. Sanki mafya ailesi de özel sırlı şeyler konuşuyorlar.Oğlumu alıp bir hışımla dışarı çıktım. Parka götürdüm. Daha sonra parka geldi bizi almaya. Orada özür diler ya da gönlümü almaya çalışır diye düşündüm. Ama hiç birşey yapmadı normal davrandı. Sonra eve geldik ben tavır yaptım yine kafasına dank etmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?