Birtakim umutsuzluklar

Hukuk okuyormussun güçlü olmalısın.bak senin yaslarinda neler yaşamış insanlar var lütfen psikolojini topla okuluna odaklan zamanla hersey yoluna girecektir kimsenin hayati 4 4 luk degil

gercekten cok fazla sayida avukat var son zamanlarda. benim babam da ayni meslekte onun destegiyle biraz bu bolumu okumaya karar vermistim zaten ama yine de onun kadar iyi yapamam kaygilari vs oluyor. onceligim avukatlik suan zaten ama dediginiz gibi staj zamani sekilleniyorsa yapilip yapilamayacagi ona gore belki fikrim degisir bilemiyorum:) cok tesekkur ederim

Hukuk okuyormussun güçlü olmalısın.bak senin yaslarinda neler yaşamış insanlar var lütfen psikolojini topla okuluna odaklan zamanla hersey yoluna girecektir kimsenin hayati 4 4 luk degil

hayatimdan sikayetci degilim genel anlamda zaten. birtakim endiseler duyuyorum sadece mesleki ve karsi cinsle iliskilerim konusunda. bu endiseleri asmaya cabaliyorum. tesekkur ederim yorumunuz icin

Klasik mezuniyet psikolojisi.
Bende geçtim o yollardan.
Kendine güvenince herşey o kadar da güzel oluyor ki merak etmeyin.
Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.
Ki bölümünüz gayet iyi.

Klasik mezuniyet psikolojisi.
Bende geçtim o yollardan.
Kendine güvenince herşey o kadar da güzel oluyor ki merak etmeyin.
Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.
Ki bölümünüz gayet iyi.

sanirim mezuniyet yaklastikca artti cunku endiselerim. bolumumden memnunum cok sukur ama kolay olmadigini da biliyorum. deneyecegim cok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…