- Konu Sahibi Esilayagmur
Bizim evlerde de mahmut var cevriye var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim evlerde de mahmut var cevriye var![]()
ben sevgilimden yeni ayrıldığım bir sıra bulmuştum aşkı. hem de çok saçma bir şekilde, işte istemezsin olur ya o hesap.Yasim 29. Yurtdisinda kaliyorum... Ama bulamadim insaAllah olur. Nedense son gunlerde aklim bir dizideki aska takildi... Sabah aksam aklimda... Sudan bikmmis baliklar dizisinde...
Acaba dusunmedigim zamanmi cikar ansizin ask? Burdaki kizlar nasil beceriyorlar anlamadim? Dugunlerde carsida pazarda buluyorlar... Zaten Allahtan hep hayirlisini diliyorum her daim...ama tv dekilerde beni cok etkiliyor hatta disarda elele dolasan cift gordugumde bile bir hafta etksinde kalip mutsuz oluyorum... Yemekten kesiliyorum...zaten kilom 47... Oda ayri bir mesele...
ben sevgilimden yeni ayrıldığım bir sıra bulmuştum aşkı. hem de çok saçma bir şekilde, işte istemezsin olur ya o hesap.
bi internet sitesinde tanışmıştık ama 10 kişilik falan güzel bir arkadaş grubuyduk, herkes birbirini tanıyor vs. bu bana ilgisini söyledi, başta olabilir diye baktım sonra olmayacak dedim. kendisi istanbulda ben sivastayım. bir gün beni aradı dedi ki sana kargo yolladım şubeden alır mısın. tamam dedim tın tın gidiyorum, bi baktımki bu orda. ben görür görmez bi kaçtım (niye kaçtıysam), o da peşimden koştu. yağmurda dizlerime kadar ıslana ıslana kaçtım,sırılsıklam olduk. ben apartmana girip bi saniye yüzüne bakmadan kaçtım eve. sonradan içim sızladı adam o kadar yol gelmiş tek kaldı yaban ellerde diye. aradım buluştuk, el ele tutuştuk, sarıldık flan. bi anda sevgili olduk çok garipti :)
küçük de değildim 23 yaşındaydım ama 15 yaşında gibi davranmışım nedense
sudan çıkmış balıklar mı,
o ne yaw
dersaneye gittigim siralar bir sinifta sinav vardi herkesi oraya topladilar..bende 3.da sira falan oturuyordum..neyse sinav biterken ayagimi ondeki sandalyenin orta demirleri var oraya koydum salliyordum bir yandanda soru cozuyordum...ondeki cocuk bir hisimla ve hafif bagirarak ''sallama diyorum su sirayi ''dedi.. sira kismi bayan oldugum icin daha kibardi..bende ozur dilerim farkinda degilim ama korkmustum dev gibi ve yakisiklida bir cocuktu..ama ergen halim cocuk okadar pesimde dolandi.neler neler yapti salak kafam belkide cok guzel bir aski annemin korkusundan geri teptim..hatta bir gun kizmistim ona bi sebebten hatirlamiyorum o tenefus asagi inmedim..gelip beni sinifin kapisina cagirip hafifi sarilarak ozur dilerim demisti..sonra daha bir kavga cikmisti herkes birbirine karismis o direk gelip beni korumustu..hatiliyorum sana gelen bana gelsin asla sana bisey olmasina dayanamam demisti...he ben ne yaptim ah anne yazinca gozumun onune geliyor annem duyarsa oldurur beni diye cocuktan hoslanamamistim bile...
he simdi esim benim en buyuk askim tek gecerim o ayri....
emin ol seninde boyle hikayelerin olacak..
Benim annemde derki yolda pazarda orda burda bulduğun orda kalır diye :)) pazarlara düğünlere gitmeyle aşk olsaydı ohooo :) aşktan geçilmezdi be kardeşim...hayırlısından kısmetini bekle...evlendiğin insana aşık olduğunu bi hayal etsene...emin ol her kadın bunu seçer...ömür boyu sevip aşk yaşadığın biri...
Boşver pazarı düğünü falan...
hiç öyle demeyın valla bnım kız arkadaşım sevgilim yok diye sızlanırdı,bir cumartesı kadıköy altıyolda arkadaşlarıyla beraberken yolda bı çocukla çarpışiyo,sonra çocuk bunun peşinden geliyo,numarasını verıyo, bu tabı çocuktan o an çok hoşlanıyo,neyse araşıp görüştüler,evlendiler ve şimdı 3 yaşında çocukları var.kısmet yani özetle:)