Birturlu kismetim olmuyor. Kimse asik olmuyor

canım acele etme bi gün karşına çıkar. hayırlısını iste bence . benim de flörtlerim oluyo ama ben de öyle deli gibi aşık olacağım birini bulamadım daha 22 yaşındayım artık okul bitince çalıştığım yerde bulurum belki diyorum. yapacak birşey yok. çok ta arayış içinde olmamak lazım.

çok kaderci kısmetçi değilim bazı şeyleri insanın kendi yaratması gerekir diye inanıyorum öyle evde bekleyip kısmet değilmiş demek komik geliyor...her neyse, sadede gelirsek düğün dernekte birini beklemek yerine sosyalleşip insanları tanıyarak hayatının aşkını bulursun belki...:16:

Yasim 29. Yurtdisinda kaliyorum... Ama bulamadim insaAllah olur. Nedense son gunlerde aklim bir dizideki aska takildi... Sabah aksam aklimda... Sudan bikmmis baliklar dizisinde...

Acaba dusunmedigim zamanmi cikar ansizin ask? Burdaki kizlar nasil beceriyorlar anlamadim? Dugunlerde carsida pazarda buluyorlar... Zaten Allahtan hep hayirlisini diliyorum her daim...ama tv dekilerde beni cok etkiliyor hatta disarda elele dolasan cift gordugumde bile bir hafta etksinde kalip mutsuz oluyorum... Yemekten kesiliyorum...zaten kilom 47... Oda ayri bir mesele...
ben sevgilimden yeni ayrıldığım bir sıra bulmuştum aşkı. hem de çok saçma bir şekilde, işte istemezsin olur ya o hesap.
bi internet sitesinde tanışmıştık ama 10 kişilik falan güzel bir arkadaş grubuyduk, herkes birbirini tanıyor vs. bu bana ilgisini söyledi, başta olabilir diye baktım sonra olmayacak dedim. kendisi istanbulda ben sivastayım. bir gün beni aradı dedi ki sana kargo yolladım şubeden alır mısın. tamam dedim tın tın gidiyorum, bi baktımki bu orda. ben görür görmez bi kaçtım (niye kaçtıysam), o da peşimden koştu. yağmurda dizlerime kadar ıslana ıslana kaçtım,sırılsıklam olduk. ben apartmana girip bi saniye yüzüne bakmadan kaçtım eve. sonradan içim sızladı adam o kadar yol gelmiş tek kaldı yaban ellerde diye. aradım buluştuk, el ele tutuştuk, sarıldık flan. bi anda sevgili olduk çok garipti :)
küçük de değildim 23 yaşındaydım ama 15 yaşında gibi davranmışım nedense :D:D

ben sevgilimden yeni ayrıldığım bir sıra bulmuştum aşkı. hem de çok saçma bir şekilde, işte istemezsin olur ya o hesap.
bi internet sitesinde tanışmıştık ama 10 kişilik falan güzel bir arkadaş grubuyduk, herkes birbirini tanıyor vs. bu bana ilgisini söyledi, başta olabilir diye baktım sonra olmayacak dedim. kendisi istanbulda ben sivastayım. bir gün beni aradı dedi ki sana kargo yolladım şubeden alır mısın. tamam dedim tın tın gidiyorum, bi baktımki bu orda. ben görür görmez bi kaçtım (niye kaçtıysam), o da peşimden koştu. yağmurda dizlerime kadar ıslana ıslana kaçtım,sırılsıklam olduk. ben apartmana girip bi saniye yüzüne bakmadan kaçtım eve. sonradan içim sızladı adam o kadar yol gelmiş tek kaldı yaban ellerde diye. aradım buluştuk, el ele tutuştuk, sarıldık flan. bi anda sevgili olduk çok garipti :)
küçük de değildim 23 yaşındaydım ama 15 yaşında gibi davranmışım nedense :D:D

Türk filmi gibi :)

ben de bulamıyorum. 28.5 yaşımdayım.
dua ediyorum sadece:43:

ah ben de hep dizilerdeki filmlerdeki gibi büyük aşkların hayalini kurarım.öyle okulda tanışıp sevgili olmak falan bana çok sıradan geliyor ama olmayınca da olmuyor işte.zaten bir şeyi çok istersen olmazmış.nasip kısmet bu işler.

ümitsiz olma, elbette vardır bir yerde kısmetin. sürekli beklenti içinde olma, düğüne gittim beğenmediler vs. böyle saçma düşünceler içine girme. kendine güven inan, kendini sev kendini beğen, önce kendinle bir mutlu ol, sonra seninle de mutlu olmak isteyen insanlar olacaktır..:93:

canım hiç beklemediğin öyle bi anda karşına çıkarki aşk. çabalamakla olacak iş değil bu. birisine gerçek duygular hissedip sadece karşıdan beklemekte doğru değil sende atcaksın adım. ama burda önemli olan birisine gerçek duygular hissetmen. düğünde falan biri gelse teklif etse atlayıp kabul etmeyi düşünmüyosun herhalde. hem artık böyle teklifmi kaldı karşılıklı hoşlanılır karşılıklı adımlar atılır ve aşka dönüşür bence

dersaneye gittigim siralar bir sinifta sinav vardi herkesi oraya topladilar..bende 3.da sira falan oturuyordum..neyse sinav biterken ayagimi ondeki sandalyenin orta demirleri var oraya koydum salliyordum bir yandanda soru cozuyordum...ondeki cocuk bir hisimla ve hafif bagirarak ''sallama diyorum su sirayi ''dedi.. sira kismi bayan oldugum icin daha kibardi..bende ozur dilerim farkinda degilim ama korkmustum dev gibi ve yakisiklida bir cocuktu..ama ergen halim cocuk okadar pesimde dolandi.neler neler yapti salak kafam belkide cok guzel bir aski annemin korkusundan geri teptim..hatta bir gun kizmistim ona bi sebebten hatirlamiyorum o tenefus asagi inmedim..gelip beni sinifin kapisina cagirip hafifi sarilarak ozur dilerim demisti..sonra daha bir kavga cikmisti herkes birbirine karismis o direk gelip beni korumustu..hatiliyorum sana gelen bana gelsin asla sana bisey olmasina dayanamam demisti...he ben ne yaptim ah anne yazinca gozumun onune geliyor annem duyarsa oldurur beni diye cocuktan hoslanamamistim bile...

he simdi esim benim en buyuk askim tek gecerim o ayri....

emin ol seninde boyle hikayelerin olacak..

Kuzenim der ay ne var evlilikte otur oturduğun yerde ama kocasıyla çok mutlu Allah daha çok mutluluk versin
Bütün arkadaşalrım öyle sevgili,nişanlı ,bebeklli
Kuzenim nişanlı
Kendime üzülüyorum yalnız kaldım diye kıskanıyor oluyorum bir de...
okul bitti ,sosyal ortamda yok
Bende şuan sizin gibi düşünüyorum ,ağlıyorum üstüne üstünden birde yanlış anlaşılıyorum az...n mı diyolar iyice delleniyorum
Amacım yalnızlıktan kurtulup hayat arkadaşı edinmek halbuki elbet olucak ama en zaman
Gönlümüze göre biri çıkar işallah
Allah cennete gülleri karşılıklı açtırımış yani herkesin bir çifti varmış

Benim annemde derki yolda pazarda orda burda bulduğun orda kalır diye :)) pazarlara düğünlere gitmeyle aşk olsaydı ohooo :) aşktan geçilmezdi be kardeşim...hayırlısından kısmetini bekle...evlendiğin insana aşık olduğunu bi hayal etsene...emin ol her kadın bunu seçer...ömür boyu sevip aşk yaşadığın biri...
Boşver pazarı düğünü falan...

dersaneye gittigim siralar bir sinifta sinav vardi herkesi oraya topladilar..bende 3.da sira falan oturuyordum..neyse sinav biterken ayagimi ondeki sandalyenin orta demirleri var oraya koydum salliyordum bir yandanda soru cozuyordum...ondeki cocuk bir hisimla ve hafif bagirarak ''sallama diyorum su sirayi ''dedi.. sira kismi bayan oldugum icin daha kibardi..bende ozur dilerim farkinda degilim ama korkmustum dev gibi ve yakisiklida bir cocuktu..ama ergen halim cocuk okadar pesimde dolandi.neler neler yapti salak kafam belkide cok guzel bir aski annemin korkusundan geri teptim..hatta bir gun kizmistim ona bi sebebten hatirlamiyorum o tenefus asagi inmedim..gelip beni sinifin kapisina cagirip hafifi sarilarak ozur dilerim demisti..sonra daha bir kavga cikmisti herkes birbirine karismis o direk gelip beni korumustu..hatiliyorum sana gelen bana gelsin asla sana bisey olmasina dayanamam demisti...he ben ne yaptim ah anne yazinca gozumun onune geliyor annem duyarsa oldurur beni diye cocuktan hoslanamamistim bile...

he simdi esim benim en buyuk askim tek gecerim o ayri....

emin ol seninde boyle hikayelerin olacak..

çok hoşmuş ama :16:

Kızlar istanbulda sosyal çevre arkadaş edinmek isteyenler İSMEK'e kayıt olsun. Kayıt dönemi şuan. Bende ismek'te öğretmenim o yüzden biliyorum :)kursta tanışıp sevgili olan çok, veya annesi babası görüpte oğullarıyla tanıştıran çok fazla oluyor. Hem kendinizi geliştirin hemde arkadaş edinin :D:D

Kısmet cnm hayırlısı herşeyin. ben de öyleyim. hatta biraz önce iş yerimde ne zaman evleneceksin sen muhabbetleri oldu. Yapacak birşey yok. Pazara gidip eş alamıyoruz:D Yalnızken de kendimle güzel vakit geçirmeyi öğreniyorum ben . Önce kendinle barış, mutlu ol.. sonra gerisi olursa olur.. olmazsa da hayırlısı.

Benim annemde derki yolda pazarda orda burda bulduğun orda kalır diye :)) pazarlara düğünlere gitmeyle aşk olsaydı ohooo :) aşktan geçilmezdi be kardeşim...hayırlısından kısmetini bekle...evlendiğin insana aşık olduğunu bi hayal etsene...emin ol her kadın bunu seçer...ömür boyu sevip aşk yaşadığın biri...
Boşver pazarı düğünü falan...

hiç öyle demeyın valla bnım kız arkadaşım sevgilim yok diye sızlanırdı,bir cumartesı kadıköy altıyolda arkadaşlarıyla beraberken yolda bı çocukla çarpışiyo,sonra çocuk bunun peşinden geliyo,numarasını verıyo, bu tabı çocuktan o an çok hoşlanıyo,neyse araşıp görüştüler,evlendiler ve şimdı 3 yaşında çocukları var.kısmet yani özetle:)

hiç öyle demeyın valla bnım kız arkadaşım sevgilim yok diye sızlanırdı,bir cumartesı kadıköy altıyolda arkadaşlarıyla beraberken yolda bı çocukla çarpışiyo,sonra çocuk bunun peşinden geliyo,numarasını verıyo, bu tabı çocuktan o an çok hoşlanıyo,neyse araşıp görüştüler,evlendiler ve şimdı 3 yaşında çocukları var.kısmet yani özetle:)

bak işte bu dizilerdeki gibi olmuş tam senaryoluk

Back
X