Biseksüel eş

Nowaybabe

Popüler Üye
Pro Üye
2 Ocak 2017
3.321
19.954
208
Arkadaşlar selam herkese. Bu konuyu burdan tanınan bir arkadaşım için açıyorum. Kendisi açmak istemedi ifşa olmak istemiyor. O yüzden benden rica etti. Cevaplarınızı okuyacak.
Arkadaşım evli iki küçük çocuğu var ve yaşadığı şehirde bir üniversitede öğrenci. Okulunun bitmesine bir yıl kaldı. Geçtiğimiz hafta eşinin telefonuna bir bildirim gelmiş ve açıp baktığında dünyası başına yıkılmış....
Bu bildirim eş cinsel bir siteden gelmiş, açıp baktığında yüzlerce adamla mesajlaşmalar, görüşme talebi görmüş. Uygunsuz fotoğraflarını göndermiş. Aktif olarak belirtmiş kendisini. (anlatabilmişimdir umarım)
Hemen gidip göstermiş ve ailesini aramış onlar geldiğinde onlara da söylemiş ve boşanma davası açıp 15 gün sonraya gün almış.
Düzenli normal bir cinsel hayatları olduğunu ve hiç anlamadığını söylüyor. Çok şaşkın donmuş gibi. Kime nasıl açıklayacağım diyor. Okulda var bir taraftan. Bir taraftan çocukları. Okulu bitirip hayatını sürdürebilmesi için tavsiyelerinizi bekliyor.
Bu arada ailesi başka şehirde. Ailesinin yanına giderse okul kalacak ve emeklerim boşa gidecek diyor. Ailesi bu şehirde bırakmaz. Eşi ise kesinlikle reddediyor. Ağlıyor yalvarıyor. "sen beni beğenmediğini söylüyordun, psikolojim çok bozuldu" demiş. Arkadaşımın vermil olduğu cevapları tahmin edersiniz...
Yardımlarınızı bekliyor hanımlar.

Karısı kendisini beğenmiyor diye eş cinsel mi olası gelmiş?

Yapılması gerekeni yapmış zaten arkadaşınız boşanma davası açmakla. O yüzden eşiyle ilişkisi hakkında pek yorum yapmıycam, arkadaşınız yüzde yüz haklı allah yardımcısı olsun.
Okul konusunda yatay geçiş yapılabiliyor öğrenci işleriyle konuşabilir. İki çocukla tek başına hem okul hem çocuklar çok zor olur. Okulun bitmesi yakınsa ailesinden birisi ile kalmadıkça çok zor gibi geldi. Ya da kaydını sildirip uzaktan eğitimle veya açıköğretimden devam edebilir.

Böyle bir şey benim de tanıdığımın başına geldi. Kız çok kısa sürede apar topar boşandı. Çocuk da kimse duymasın vs die hatta yüklü bi de para verdi kıza.
Çok üzücü ya. Bir haftada çökmüş kadın. Yaşlanmış gibi. Ayrılmanın bile şerefi olur diyor. Tamam yönelimin olabilirde ne diye evlenip iki çocuk yapıyorsun be adam...

Bu adam hep biseksüelmiş ki zaten o işler aaa ben bir biseksüel olayım diye olmuyor...
Muhtemelen daha önce tecrubesi de vardır...

ama sonuçta bir kadınla evlenince hem çocukları olacak hem de toplum normlarına uygun evliliği olacaktı...

yani çocuklar olmasa herkese rezil etsin derdim ama çocuklar var ileri de onların karşısına çıkar...

bir de keşke kadınla aldatsaymış demiş ne bileyim ben erkekle aldatılmayı tercih ederdim...
2 farklı cinsiyet 2 ayrı dünya diye...

Ve bilemdiğimiz biseksüel olan onlarca insan var....
Gidecek bunları mahkemeye verecek hem tazminat hem çocuklar için nafaka alacak...
Tazminatın bir kısmını faize yatırabılır....

çocuklara büyüklere bırakmaya çalışacak kendisine iş bulacak...

ama bu olay ortaya çıkarsa eşi işinden de olabilir o zaman sanırım emin değilim nafaka falan tehlikeye girer...

Çok üzücü ya. Bir haftada çökmüş kadın. Yaşlanmış gibi. Ayrılmanın bile şerefi olur diyor. Tamam yönelimin olabilirde ne diye evlenip iki çocuk yapıyorsun be adam...

İşte orada da malesef gelenek görenekler yaşadığımız çevreler işin içine giriyor. İlkbaşta bastırıyor, çünkü biseksüel gay değil. Karısına da ilgisi var ya da sevgilisine, o korkuyla zaten koşa koşa evleniyor. Ama işte o işler öyle değil malesef. Bi yerde patlıo.

arkadaşım bir şey açıklamayacak sadece boşandıktan sonra da aynı şehirde kalıp okulu bitirecek ve çocuklarına sahip çıkacak kimseye bir şey açıklamak zorunda değil

Ama bakın ya burada olay bir erkekle mi aldatılması
Kadın aldatılmış kimle olduğunun ne önemi var işte bu da şekilcilik...
Kadınla aldatılsaydı bari çocuk yapmasaydı demeyecekti...

arkadaşınızın odaklandığı yer aşırı yanlış sadeec aldatıldığına odaklansa ve boşanmaya odaklansa daha güzel olur

arkadaşım bir şey açıklamayacak sadece boşandıktan sonra da aynı şehirde kalıp okulu bitirecek ve çocuklarına sahip çıkacak kimseye bir şey açıklamak zorunda değil

İşte okulu bitene kadar idare edeceği güzel bir para nafaka alsın kocasından. İnsanlara da zaten olmadı geçinemedik der. 1 yıl sonra nerde ne hayat kurmak isterse de yapar. Ama bi tavsiye o yakaladığı şeyleri tutsun bi kenarda

Evet haklı olabilirsiniz de sağlıklı düşünemiyor şu anda. Çok çok kötü bir durumda

Peki tazminat olarak ne kadar istemeli sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…