Biseksüel eş

Fazla mı kraldan çok kralcısınız acaba?Başka mesajlarda kahkaha emojisi kullanan herkese tepki göstermelisiniz bu durumda ya da kendi akrabasından , arkadaşlarından örnek verenlere de.Zira arkadaşınızla ilgili değil verilen örnekler.Arkadaşiniza,ona yol gösterecek yorumlara odaklanın ,gereksiz polemiğe girmeyin.
Pardon? Yol gösterecek olan yorumları sizin gibi geyik yapma amacında olan kişilerin mesajları yüzünden kaçırıyorum. Ayrıca konu dışı yorum yapmak yasak forumda. Sizi kibledim.

İfşa olmak istemiyor kısmına hiç anlam veremedim...konuyu aynı sekilde anlatmayacak mıydı sonucta? Bi tane hesap açıp konu açınca nasıl ifşa oluyor? Ben de bir arkadaşım adına diye konu açanlara illet olurum

Gerçekten biseksüellik var mı acaba? Yani ne bileyim bir insan ya öyledir ya böyle. Her iki cinse ilgi duymak mümkün mü?
Kaç yıllık evliler? Bazı insanlar artık her şeyi yaşayıp çok uç şeylere yönelebiliyor, grup, eşcinsellik gibi.
Arkadaşınız boşanma davasını açmış, artık yoluna bakmalı. Bir sene okul bitinceye kadar bekleyip, ailesinin olduğu şehre gidebilir. O sürede de eşinden nafaka alır, annesi gelip çocuklara bakabilir, kendisi de part time çalışabilir. Tabi yaşını falan bilmiyorum. Mutlaka yapabileceği işler vardır. Ailesi destek olmalı bu sürede. Çok zor bir durum ama hayat bu çocukları için dik durmalı.

İfşa olmak istemiyor kısmına hiç anlam veremedim...konuyu aynı sekilde anlatmayacak mıydı sonucta? Bi tane hesap açıp konu açınca nasıl ifşa oluyor? Ben de bir arkadaşım adına diye konu açanlara illet olurum
Bence de, bu tür durumlarda ikinci üyelik açılabiliyor bilgi vererek.

Hesabı var zaten. İllet olacak kadar ne bu sinir? Görmezden gelip geçersiniz.

Iyı barı her sıkılan hemcınsıne yurusun. Paravan olarak kullanmıs bence o arkadasını :işsiz:

Yorumlarınızdan gördüğüm kadarıyla doktordunuz yanılmıyorsam. Eşcinsel ilişkide hastalık geçme olasılığı neden yükseliyor acaba? Daha öncede duymuştum bu durumu ama nedeni hakkında mantık yürütemedim.
girilen bölge daha kirli olduğu için diyebiliriz kısaca :)

Arkadasiniz acilen cinsel yoa bulasan Hastalıklar için test yaptırsın ve bu adamdan kurtulsun. Ailesinin yaşadığı şehirde mutlaka üniversite vardır oraya geçiş yapmayı araştırsın

Böyle birşeyi kadınların anlama ihtimali yok bence çünkü kimse eşi bu durumdamı diye şüphelenmek.

En korktuğum şey ve o yüzden yorumsuzum. Allah yardımcısı olsun.
Kimseye çok detay vermesine gerek yok.
Anlaşamadık boşandık. Bu yeterli insanlara.

Back
X