Pardon? Yol gösterecek olan yorumları sizin gibi geyik yapma amacında olan kişilerin mesajları yüzünden kaçırıyorum. Ayrıca konu dışı yorum yapmak yasak forumda. Sizi kibledim.Fazla mı kraldan çok kralcısınız acaba?Başka mesajlarda kahkaha emojisi kullanan herkese tepki göstermelisiniz bu durumda ya da kendi akrabasından , arkadaşlarından örnek verenlere de.Zira arkadaşınızla ilgili değil verilen örnekler.Arkadaşiniza,ona yol gösterecek yorumlara odaklanın ,gereksiz polemiğe girmeyin.
Onlarda çok şaşırmış ama klasik yanında görünüp tazminat nafaka istememesini sağlamaya çalışmışlar.Eş ailesi ne tepki vermiş?
enfeksiyon hastalıkları bölümüne gitmesi gerekirUmarım olmamıştır öyle birşey. Okuyor yazdıklarınızı araştırıyordu hangi bölüme gitmesi gerektiğini falan.
Hiç şaşırmadım.Onlarda çok şaşırmış ama klasik yanında görünüp tazminat nafaka istememesini sağlamaya çalışmışlar.
Bence de, bu tür durumlarda ikinci üyelik açılabiliyor bilgi vererek.İfşa olmak istemiyor kısmına hiç anlam veremedim...konuyu aynı sekilde anlatmayacak mıydı sonucta? Bi tane hesap açıp konu açınca nasıl ifşa oluyor? Ben de bir arkadaşım adına diye konu açanlara illet olurum
Hesabı var zaten. İllet olacak kadar ne bu sinir? Görmezden gelip geçersiniz.İfşa olmak istemiyor kısmına hiç anlam veremedim...konuyu aynı sekilde anlatmayacak mıydı sonucta? Bi tane hesap açıp konu açınca nasıl ifşa oluyor? Ben de bir arkadaşım adına diye konu açanlara illet olurum
girilen bölge daha kirli olduğu için diyebiliriz kısaca :)Yorumlarınızdan gördüğüm kadarıyla doktordunuz yanılmıyorsam. Eşcinsel ilişkide hastalık geçme olasılığı neden yükseliyor acaba? Daha öncede duymuştum bu durumu ama nedeni hakkında mantık yürütemedim.
Bir de ne anlatmak istediğinizi anlasak...Böyle birşeyi kadınların anlama ihtimali yok bence çünkü kimse eşi bu durumdamı diye şüphelenmek.
Neyi anlamadınBir de ne anlatmak istediğinizi anlasak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?