Biseksüelim

Neyse ben zaten belki benim gibi birini tanıyan vardır diye yazdım.Yoksa kötü yorum geliceğini farkındaydım tabi ki.Sizin de dediğiniz gibi burası Türkiye herkesin kendini mükemmel sandığı ve kendi doğrularının herkes için geçerli olması gerektiğini düşünenlerin ülkesi.Aydınlatıcı yorumlar için teşekkürler.

benim var biseksüel arkadaşım, kendisi kadın. o bunu kabul etmiş ve öyle yaşayan birisi, gayet mutlu ve özgüvenli ayrıca çok iyi yerlerde öğrenim gördü. kendiniz içinizde halledemiyorsanız profesyonel destek alabilirsiniz..

ayrıca hormon diye tutturanlar, hormonlarla ilgili bozukluklar öyle eşcinselliğe, biseksüelliğe zart diye yol açmaz. kadın bedeni ile doğarsınız, yıllar geçer hormonlarınız yanlış işliyordur, sakalınız çıkar, ses kalınlaşması yaşarsınız, göğüsleriniz çıkmaz. ama kadınsınız işte. erkeklerden hoşlanıyorsunuzdur. tedavi olma yolları ararsınız. ya da hormonal sorununuz yoktur, ama bedeninizde bir erkek yaşadığını hissediyorsunuzdur, bülent ersoy'un tam tersi durumundan bahsediyorum, o zaman ameliyat geçirip erkek olursunuz ki bu iran'da bile yasaldır. bir de yine kadınsınızdır, tüm kadınsı özellikleriniz yerli yerindedir, fakat kendiniz gibi bir kadını arzularsınız. erkekler seksüel anlamda bir uyarıcı değildir sizler için ve bu çocukluğunuzdan gelir. elinizde yapacak bir şeyiniz yoktur.
gördüğünüz gibi çeşit çeşit halleri var bu durumun ve hiçbirisi için doğa kanunlarının tamamen dışında gelişen şeyler diyemeyiz. eşcinsel penguenler çok ünlüdür mesela. bunu kalkıp dini bir yere bağlarsanız ben o kısmı ile ilgili hiçbir şey demem. beni ilgilendiren kısmı da orası değil zaten, sadece bilgi kirliliği var ortada. onun için açıklama yapma gereği hissettim. internette de tonlarca makale var bu konular hakkında, ulaşıp okuması çok zor değil..

Ya ben her şeyi geçtim bi kenarı da şimdi çok özür dileyerek aşırı da özür diliyerek bunu dile getirmem gerekiyo yani .
Şimdi diyelim ki bi kadınla birliktesiniz yani işte evli sevgili vs..vs.. Cinsel anlamda birlikte olduğunuzda nasıl zevk almayı bekliyosun anlamadım ki ben ? Ne güzel karşı cinsin varken ona hissedebileceğin sevgi , aşk , sahiplenme gibi duygular olabilecekken ve de cinsel anlamda istediiğin gibi sevdiğin kişiyle ihtiyacçarını giderebilecekken . Ve sen bir kadınken karşındaki kadın bunları sana nasıl verecek ?
En basitinden ileride nasıl anne olacaksın ? Sanırım anne olma gibi bi kaygın da yok bilmiyorum ama eminim cinselllik konusunda kaygıların şimdi olmasa bile gelecekte olacaktır .

bende erkeksilik yok..

Bilemem sevdiğim kişiyle olmak çocuktan çok daha önemli bence.Bide nasıl diyeyim erkek bedeni çok çekici gelmiyo:26:

tümünü okuyamadım ama merakımdan soruyorum, bi erkeği çok sevdiğiniz felan oldumu sizi üzdüde psikolojik olarak mı böyle bi hemcinse yönelme oldu acaba? psikoloğa gittiniz mi hiç ?Bu arada Allah yardımcınız olsun , zor bi durum herkesle oturup derdinizi dökebileceğiniz bi konu değil , ama ailenizden birisiyle paylaşsanız ablanız felan varsa belki destek olur üstesinden gelebilirsiniz

Bilemem sevdiğim kişiyle olmak çocuktan çok daha önemli bence.Bide nasıl diyeyim erkek bedeni çok çekici gelmiyo:26:

Ben kusura bakma ama açık konuşmak zorundayım çünkü başka cümlelerle anlatamam ki aklımdakileri :) O yüzden sakın yanlş anlama yazdıklarımı . Yani şimdi şöyle birşey var bilirsin Türk erkeklerini hepsinin akılları bilmem nerelerinde öyle olmayanını bulmak ise zor .. Ve bulduğumuzda da zaten gerçekten güvenip sevip evleniyoruz eğer sevgiler karşılıklıysa ve karşmzdaki cinsel konuda nasl hani böyle zorlayıcı çok aşırı istese bile dile getirmiyosa bu konu da düzgün ve öteki konularda düzgünse evleniyoruz .. Tabi bi de bizi seviyosa :)
Her neyse şimdi sonuçta evli erkeklerde cinsellik istiyolar hatta bazılarına yetmediği için olması gerektiği durumlardan çıkıyorlar hatta yasak olan şeyleri yapıyorlar .. Hayatlarını gerçekten sevdikleri eşlerini ççocuklarını bir zevk uğruna başka bir kadına giderek yakıp yıkıyorlar .Evli olmayan erkekler ise malum çoğunda bi cinsellik isteği . Evet hani bekar bayanlar öyle değildir bunu en fazla karşısındaki erkek anlar sonuçta insan sevidğiyle her şeyi sınırları doğrultusunda paylaşıyo ama bekar bayan bile aşk sevgi ihtiyaçlarının dışında karşsıındaki erkeğe ihtiyaç duyuyo .. Arzuluyor .. Sonuçta öpüşmek istemek bile bi arzu .. Dokunmak bi arzu vs.. vs.. Evli bayanları da en iyi eşleri bilir ama hiç görmedinmi cinsellik + 18 konusundaki bayanlar için olan anketler .. Yani evliler misafirliğe gittkleri yerlerde bile birlikte olabiliyolar eşleriyle yani şmdi bi kadın istemese bu olmaz . Demekki kadınlar da erkekler kadar cinselliğe ihtiyaç duyuyolar , normal bişey yani bu .. Yani bence o zevki tatmış bi kadın bile geri kalan ömründe bir daha yaşamadan duramaz .. Şimdi cinsellik bile bu kadar büyük bi ihtiyaçken bana sakın ben ondan vazgeçtim kadınlara ilgi duyuyorum gözümle kestiğim bikaç kızdan biri benimle birlikte olsun yeter deme bana .

ben sana inanıyorum. sonuçta olmayacak birşey değil anlattığın.allah bilir etrafımıza böyle hisseden fakat duygularını gizleyen kaç kişi vardır.
benim korkum başka, ilerki sayfalarda söylerim

Pskoloji hormonları yönetir , hormonlarda cinselliği
bir çeşit şartlandırma içerisine girdirsen (-ki girmişsin) kısır döngü şeklinde
düşündükçe hormonlar salgılanacak , hormonlar salgılandıkça düşüneceksin...

iyi güzelde sen kendi pencerenden yazıyosun bunları? o zevki tatmış diyosun bir lezbiyen için o bir zevk değil anlıyomusun? kendim için demiyorum ben biseksüel olduğumu düşünüyorum çünkü ama konuşmaların doğrultusunda eşcinselliği anlamadığını düşündüm.

Hayır bana kalsa sadece erkeklerden hoşlanmayı seçerim boş yere kendimi niye zor duruma sokiym ?

Kişiden kişiye göre değişen bi zevk değil yalnız bu . Sadece erkeklere ve bayanlara göre değişiyo alınan zevk . Herkes için aynı olan şey . Zorla olmazsa yapan herkese zevk verebilecek bişey sonuçta .
Bilmiyorum tek konu cinsellik de değil . Önemli kısmı cinsellik ama daha arada bir sürü şey var . Ne diyelim arkadaşlarındaa dediği gibi bu halinden memnunsan sorun yok . Ailen nasıl karşılar ileride hayatını bir bayanla brleştirmek istediğinde bu da tartışılır tabi .

ailem baskıcı değil ama böyle bişeyi istemezler tabi ki zaten bende istemem.Eğer bisex sem erkek tarafına yoğunlaşmak isterim.

Hayır bana kalsa sadece erkeklerden hoşlanmayı seçerim boş yere kendimi niye zor duruma sokiym ?

Önceki mesajımda geçmiş sayfaları okumamıştım
şimdi genel bir cevap yazmak istedim
Yemek yememizin amacı hayatımızı devam ettirmek bunun için baha hormanlarım açlık hissettirir , açlığı bastırmak için
sindirebileceğim bana enerji vitamın sağlayacak gıdaları alırsam normalim ama kağıt ağaç cam yemeye kalkarsam buna kimse yeme 'tercihi' demez sen normalsin hatta plastik yiyenlerde normal diye savunmaya geçende olmaz

İş cinselliğe gelince
amacı genlerimizin vekaleten ölümsüzlük istemesi bunun için hormanlarımın bana hissettirdiğide cinsel dürtüler
üremeye uygun davranırsam normalim eğer farklı bir şekilde bu dürtüyü gidermeye çalışırsam bu sefer nasıl oluyorda cinsel "tercih" normaldir yorumları geliyor anlamıyorum

Neyse sorunun cevabına gelince
İlk önce neyin tetiklediğini bulursan sanırım devamını düşünce gücünle getirirsin belki hayranlıktır belki hormon bozuukluğuduramaönce bir uzmanla görüşmen lazım

Hiçbirimiz yersiz kaygılar korkular yaşamayı , durduk yere panik atağı , sinir geçirmeyi tercih etmeyiz zaten bunların altında yatan bir sebep illaki vardır
bu durumları yaşayınca nasıl bir uzmana danışıyorsak cinsel sorunlarda veya farklılıklardada danışmamız lazım diye düşünüyorum

Son düzenleme:
eşcinsellik yaygın bir durum. Ama Türkiye gibi bir ülkede yokmuş gibi davranılıyor.

Psikiyatrlar eşcinselliğin hastalık olmadığını doğuştan geldiğini söylüyorlar. Yani aslında bu normal bir durum.

Bence kendiniz gibi insanlarla tanışın. Veya bu durumun daha normal karşılandığı ortamlara girin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…