Bişey sormak istiyorum.

BiProfenid

86 ----->
Pro Üye
15 Aralık 2009
8.818
20.646
873
Selam kızlar.
Sizlere bişey sormak istiyorum.
Sevgiliniz / nişanlınız evlendiğinizde her gün annesini arayacağnı söylese tepkiniz ne olurdu? :44:
Yani bu sizin için önemli bi sorun olur muydu yoksa banane ya diyip geçer miydiniz?:44:

Siz neler düşünüyorsunuz bu konuda?:26:

Biz 3 kız arkadaş oturduk bu konu hakkında konuştuk. Net bi karar alamadık hiç birimiz.
Bende o yüzden kk hanımlarına sorayım dedim.

bence her gün aramaz muhtemelen. arasa da benim için fark etmezdi.. ama neden bunu dediğini düşünürdüm..
ailesiyle arasına gireceğimi mi düşünüyor, çevresindekiler böyle şeyleri problem yapan tipler mi, bunu söylerken kendisinden soğutmak mı istiyor, bir tedirginliğimi var vs..

duruma göre değişir
hergün arayıp konuşmaktan kastı hal hatır sormak sesini duymaksa bunda anormal bi durum yok
ama sizinle olan biten herşeyi rapor halinde anneye söylerse ve annede her aradığında saat gibi oğlunu kurarsa
bu hergün arama maksadında sorun teşkil eder...

Birimiz için hiç sorun değil ama biz iki arkadaş önemli bi konu diye düşünüyoruz. Yani evliliğin merkezine annesini koyuyor olmaz mı? Biz böyle düşündük. :26:

savunma mekanizmasıda olabilir...
"evlenmiş olsamda ben annemin oğluyum hergün konuşurum onunla buna sen karışamazsın" mesajıda veriyor olabilir...
dediğim gibi konuşma maksadı burdaçok önemli
birazda zor açıkcası
eş ve anne arasında dengeyi sağlayan birini bulmak
şansa kalmış bişey

annesi dul mu??? hani olur yaa yanlız hissetmesin kendini diye yapıyordur belki...bir de tek erkek evlat mı?

İnşallah sevgili sevdiceğim böyle bişey söylemez.
Ben kaldıramam ya, sinir olurum.
Atmadiğim trip kalmaz heralde.

Bence bir şey yok bunda. Hatta vefalı olduğu için sevinebilirsin de...

annesi dul mu??? hani olur yaa yanlız hissetmesin kendini diye yapıyordur belki...bir de tek erkek evlat mı?

İşin gerçeği ortada bunu söyleyen biri yok. Sadece ihtimaller üzerine konuştuk biz kızlarla.
Forumda sürekli bu tip konular görüyorum. O yüzden aklıma geldi ve arkadaşlarla bu geceki konumuz bu oldu.

ihtimaller üzerine bende bi ton konu açabilirim buraya..destek vermek için bakıyoruz canım buraya..
ihtimal dahilindekiler gerçekleştiğinde yazmanız daha mantıklı..

ihtimaller üzerine bende bi ton konu açabilirim buraya..destek vermek için bakıyoruz canım buraya..
ihtimal dahilindekiler gerçekleştiğinde yazmanız daha mantıklı..

Evet öyle ama olmayacak bişey değil. Sonuçta burdaki çoğu konu hep bu tarz şeylerden çıkıyor. Kaldı ki benim erkek arkadaşm böyle düşünebilecek bi insan. Hem burdaki konulardan, hemde erkek arkadaşımın karakterinden dolayı böyle bi soru sordum.
Herkes içindeki çoğu düşünceyi buraya yazıyor, soruyor, danışıyor. Benimde aklıma bu takıldı ve bende bunu sordum. Bunda mantıksız bişey göremiyorum.

benim sevgilim yalnız yaşıyor
her gün annesiyle konuşuyor
bir gün evlenir miyiz bilemem ama evlenirsek belki artık her gün konuşmaz yanında ben olucam çünkü, hani yalnız olmayacak başına bişi gelse benim haberim olacak filan ya.
ama konuşursa da sallamam sanırım.

Ben bunu kaldıramam diyenlerin annesi yokmu acaba çok merak etdim.Bunda kaldıramıcak bişey göremedim adam seni kalkıp başkasıylamı aldatıyorda yok tripler tavırlar cart curt arasın ne var yani ? Kendi kendinizi huzursuz edersiniz sadece, ilişkinin merkezine annesini koyuyor olsa o adam senle evlenmez annesiyle oturur

Evet haklısınız, ama bazı erkekler işi abarttıkça abartır. O tür durumlarda direk evliliğin merkezi oğlanın annesi olur.
Ben olsam bende her gün annemi ararım ama kadınlar zaten sınırını bilirler. Erkekler ise evlendikleri zaman ailesinin üstüne çok düştüğü için şaşırtma imkanı daha fazla.
Bu kadar kızacak bişey yokki bunda. :26:

Son düzenleme:
canım sana benzer durumu ben de yaşıyorum..sevgılım suanda yalnız yasıyor..aılesıyle gunde kac kez konusuyo bılmıyorum, ama benım rahatsız oldugum nokta sevgılımı rahat bırakmamaları..bı yandan annesı bı yandan babası..tek cocukları oldugundan mıdır nedır cocugu zırt pırt arıyolar..gecen gun kahve ıcıyorduk konusmaya baslıyoruz babası arıyo konusmaya baslıyruz babası yıne..3 kez aradı yarım saatte..bu kadar sık araması benı dusunduruyo..cocugu bunaltmalarından korkuyorum..yoksa bana bı zararı yok

Sevgilimin her gün annesini aramasını istemezdim. Zaten annesi şimdiden her gün 2-3 kere arıyor. 2 saat telefonda konuşmak istiyor.
Bir de gecenin bir vakti olmadık zamanlarda araması yok mu Evlendikten sonra eminim daha beter arayacak.
O yüzden ne kadar az ararsa o kadar iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…