Bişey sormak istiyorum.

Sevgilimin her gün annesini aramasını istemezdim. Zaten annesi şimdiden her gün 2-3 kere arıyor. 2 saat telefonda konuşmak istiyor.
Bir de gecenin bir vakti olmadık zamanlarda araması yok mu :47: Evlendikten sonra eminim daha beter arayacak.
O yüzden ne kadar az ararsa o kadar iyi :)

Bence de. :52::52:

hiç bi tepki vermezdim kendisi bilir istediği zaman arasın benim için sorun olmazdı

Ama mesela anlayışlı bir kayınvalidem olsaydı (ki bu durumda ona karşı sevgim de olurdu) aramasına hiçbir şey demezdim.
Hatta ben de arardım arada :) Tamamen kv ye göre şekillenecek bir konu :)

Ama mesela anlayışlı bir kayınvalidem olsaydı (ki bu durumda ona karşı sevgim de olurdu) aramasına hiçbir şey demezdim.
Hatta ben de arardım arada :) Tamamen kv ye göre şekillenecek bir konu :)

Çok haklısın.. Allah bizlere kendisini sevdirecek annelere sahip kısmetler versin. :1::1:
Ya da sevdiğimiz insanın annesi kendisini sevdirsin. :37:

Rapor verme amaçlı değil de, hal hatır sorma-sesini duyma amaçlıysa sevinirim bile. Hatta aramadığı zamanlar ben ararım, önce kendim konuşur sonra onu konuştururum. "Ana" sonuçta...

Neden durduk yere böyle bir şey söyledi ki... Bence fazla bağımlı olabilir genelde böyle olaylar evlendikten sonra çıkıyor...Dikkat biraz daha izle.. Annesini mi düşünüyor..Onun sözünden mi çıkmıyor..

neden annelerin aranması bu kadar sorun oluyor bana anlamsız geldi.Siz kendinizi annne olarak düşündüğünüzde evladınızın sızı sık sık aramasını istemezmıydınız? bunda bır sakınca veya sorun göremıyorum ben.Tabıkı aranmalı.Onlar bızleri buyuten kıymetli varlıklar.Soru için üzüldüm açıkcası gençlık nereye gıdıyor, şaşırdım:(

Arasın bu beni ne ilgilendirir de önemli olan araması değil bunu size neden söylediği ?

ben eşimi dürtüyorum annesini araması için... hiç öyle arama huyu yok :44: bence aramasında hiç bir sakınca olmazdı keza ben annemi hergün arıyorum. hatta kayınvalidemi de hemen hemen her gün arıyorum:nazar:

Arasın bende konusurum bende kendı aemı ararım hergun kocıskoda konusur aramasınmı adam naaalaka yanı

Bekara karı boşamak kolaydır.
Ben bile annemle her gün konuşurken, evlendikten sonra 1 hafta arayamadığım oldu.
Demesi kolay, yapması zor olur.
Her gün aramaz da 3-4 günde bir arar ama hazırlıklı ol:52: o kadarı da olsun de mi:31:

Sevgilim annesine çok düşkündür her günde arar kesin ama benim için bi sorun olmaz bende annemi her gün ararım çünkü :)

ilk bakışta güzel vefalı bir evlat, vefalı bir eş olur öylede oluyo zaten fakat kayınvalide sen ve eşin aynı ortamı paylaştığınızda eşinizin sürekli gözünün annesinin üzerinde aman yedinmi aman doydunmu aman üşüdünmü yok neden öksürdün yok neden....bazen bu durum can sıkıcı olabiliyor
bence erkek duracağı yeri çok iyi kestirmeli terazideki en ufak ayarbozukluğu hesapları karıştırabilir
he hergün telefonmu edecek et ette bi zahmet bunu ben yokkenet ve banada anlatma
insan ister istemez belli zaman sonra tiriplere giriyor aksini idda eden yoktur sanırım

O aramasa da ben arasın isterim. Çünkü anadır hakkı asla ödenemez...
Ve bizim sağlıkla ilgili bikaç sorunumuz daha var. Hatta ben evimize gitmeden onlara uğramak niyetindeyim her akşam.
Bana bi zararları yok ama kayınvalidemden öğreneceğim çok şeyim var bu inkar edilemez.
Allah başımızdan eksik etmesin.

Çok şaşırdım ben bile bu yaşta annemi her gün aramam, evliyken herkes arıyormuş :53:

Ben çok hoşlanmazdım her gün annesi ile konuşmasından. Bana normal gelmiyor, herkesin ayrı bir hayatı olmalı, çok iç içe geçmemeli bence.

ana kuzusu olduğunu düşünürdüm ve annesi benim için ne derse annem dedi diye yaptıracağını düşünürdüm.yoksa aramak tabiki de hakkı ama bunu sana neden söylüyor diye düşünmek var.

ben de normal karşılardım çünkü ben de anneme aileme düşkünüm sonucta anne her günde aranablir bence :) suan evli deilim ama evlendgmzde o aramayı unutsa bıle hergün ben aramak ısterım onun annesini de :) çünkü tek çocuk ve anneler tek erkek çocuklarına düşkün olur ilerde biz de anne olucaz sonuçta 5 dakkalık aramakla vakit kaybı yaşamayız ama onları çok mutlu edebiliriz diye düşünüyorum :16: inş bu düşüncem evlenince de gecerli olur :9: sanırım annesiyle çok iyi anlaşmamdan dolayı böyle düşünüyorum:nazar:

Son düzenleme:
Back
X