bişeyler oluyor ve ben anlıyamıyorum

OltadakiZil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
1.224
204
123
38
mrhb kızlar.bundan 1 ay once esımle ıkımız hasta olduk yatak dosek yattık.bırbırımızı rahatsız etmeyelım dıye ayrı odalarda yattık.
beraber yattıgımız zamanlarda esımın gecelerı ınleme hastalagı oldugu ıcın benım ıcın gecelerı kabus oldu malesef caresını bulamadık.neyse gelelım konumuza hastalıgımız boyunca ayrı yattık..ve suanda da hala ayrı yatıyoruz..bellı zamandan sonra alıskanlık halıne geldı.ıkımız de halımızden memnunuz ama ortada sorunlar oldugunuz dusunuyorum..yardım lutfen

bırıncı sorun ben sureklı esımının facesını maıllerını telefonunu kontr.edıyordum.esım sonunda hepsının sıfresını degıstırdı.telefona guvenlık kodu koydu vs vs.telefonunu bana vermıyor.ne oluyır anlamıyorum.az oncede ben yatacam bıraz dedı gıttı yattı yarım saat osnra dedı ben dısarı cıkıyorum nereye dedım gelırım bırazdan dedı.bısey lazım mı dedı yok dedım..nereye gıttı sımdı bu..sordugum zaman hep buralardayım dıyor.ben anlıyamıyorum.hatalarım oldu ustune cok gıdıyorum.ama cevremde arkadaslarım falan esımın cok yakısıklı oldugunu korkup korkmadıgımı soruyor..bılmıyorum bundan mı artık bunaldım ıyıce..

öncelıkle hasta bıle olsanız bunu ayrı yatmaya sebep göremediğimden şaşırdım.
böyle sürekli bi evin içinde birbirinden bağımsız iki insan gibi yaşarsanız zamanla koparsınız tabi birbirinizden.
buda her açdan soğukluğa yol açar diye düşünüyorum.
bide eşinize karşı güven eksikliğinizvar sanırım telefonunu maillerini sürekli kontrol ettiğinize göre..
belki güvenmemenize eşiniz sebep olmuştur bunu bilmiyoruz ama eşinizin sürekli nereye gittiğini açıkça söylemeden çıkmasıda normal bi davranış değil.

Hastalık belki tamam ama bana kalırsa eşler ayrı yatmamalı.

Şifreleri değiştirmiş olması bana tuhaf geldi...

Bence oturup açıkça konuşmalısın neden sana karşı ilgisiz davrandığını.Ve geceleri yanyana yatmaya başlamalısınız...

atesler içinde yandım gribi cok felaket atlattım oda öyle ama yınede sarılarak öpüp koklayarak uyuduk ben hıc yatagı ayırma taraftarı değilim cunku soguma yasanabılır... benım sezgilerim var kocanız hakkında anlatmanıza göre ama içimden geleni söylemek ıstemıyorum ınsanoglu her hataya düşebilir.

özelillikle konuları okurken sızın cvplarınız cok hosuma gıtmıstır.öncelıkle cevabınız ıcın tesekkurler..işte onun uyurken cıkardıgı sesler acaıp huzurumu kacırıyor ve uyuyamıyordum..rahat geldı boylesı..ayrıyetten esıme guvenıyorum ama..son zamanlarda cok kulagıma sokuyorlar bunları ..neyse artık hıc bısekılde ona bunu dıle getırmeyecegım..evet sordugum zaman buralardaydım..dıyor tekrar soruyorum bu seferde sınırlenıyor.

öncelikle siz hasta oldugunuzda neden ayrı yattınız, ne olursa olsun her ne olursa olsun kavga etseeniz hastada olsanız bence ayrı girilmemesi lazım o yataga, sonuç itibariyle araya sanırım sogukluk girmiş..arada güvensizlikte var anladıgım kadarıylaa..bence sizin yapacagınız tek şey suan oturup esinizi karşınıza almanız ve konuşmanız....tek tek sorunlarını çözmeniz..böle düşünerek kendinizi yer bitirirsiniz..

insanlar size belkıde bırseyler söylemek istiyor ama cekınıyorda olabılırler süreklı soran bırılerı varsa !!!

Asla ayrı yatma erkek dediğin cilve ister naz ister pohpohlanmak ister hemen yatakları birleştir az cilve naz yap eğerki kocanı kaybetmek istemiyorsan.! yoksa kocanı bi yelloza kaptırman an meselesi benden demesi

walla ne desenız haklısınız suç bende ..ayrı yatmamalıydım.

insanlar size belkıde bırseyler söylemek istiyor ama cekınıyorda olabılırler süreklı soran bırılerı varsa !!!

ya eşimin karsısında bır bayan soyunsa yıne bakmaz.buna emınım..ama artık son zamanlarda esın yakısıklı adam hıc senı aldattımı ..ben guvenıyorum dedıgımde erkeklere guven olmaz.sole boyle bılmıyorum.

Asla ayrı yatma erkek dediğin cilve ister naz ister pohpohlanmak ister hemen yatakları birleştir az cilve naz yap eğerki kocanı kaybetmek istemiyorsan.! yoksa kocanı bi yelloza kaptırman an meselesi benden demesi

hemde bu yellozlar avcı gibi, kocayı hooop diye kapıveriyolarrr o yüzden çok akıllı oynamalısın kocanı kendine yeniden çekmelisin öyle bi hale gelmeli ki işten çıktıgı an direk senin kollarına koşmak için heyacanlanmalı :))

insallah yıne önunde bırı soyunsada bakmaz ınsallah aldatma konusundan değildir baska bır sorun yuzundendır ama bence odanızı bırlestırın ten teması cok önemlı...

aslında varya ben kendı aklıma edeyım..bazen mılletın lafına cok bakıyorum.hep ondan oluyor bunlar ama dedıgınız yapacagım yatakları bırlestırecegım pekı obur konuslarda ne yapabılrıım..

ayy alemsınız walla olur uygularım

aslında varya ben kendı aklıma edeyım..bazen mılletın lafına cok bakıyorum.hep ondan oluyor bunlar ama dedıgınız yapacagım yatakları bırlestırecegım pekı obur konuslarda ne yapabılrıım..

bence bır süre kontrol etmeyın şifreleri zamanla belkı öğrenırsınız bırgun guvenlıgı kaldırdıgı anda bos zamanında telefona tekrar bakabılırsın ondan gizli bence tabı guvenlık koyması enteresan cunku benden telefon gizlense evde düşünürüm yanii ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…