- 18 Kasım 2008
- 1.224
- 204
- 123
- 38
- Konu Sahibi OltadakiZil
-
öncelıkle hasta bıle olsanız bunu ayrı yatmaya sebep göremediğimden şaşırdım.
böyle sürekli bi evin içinde birbirinden bağımsız iki insan gibi yaşarsanız zamanla koparsınız tabi birbirinizden.
buda her açdan soğukluğa yol açar diye düşünüyorum.
bide eşinize karşı güven eksikliğinizvar sanırım telefonunu maillerini sürekli kontrol ettiğinize göre..
belki güvenmemenize eşiniz sebep olmuştur bunu bilmiyoruz ama eşinizin sürekli nereye gittiğini açıkça söylemeden çıkmasıda normal bi davranış değil.
özelillikle konuları okurken sızın cvplarınız cok hosuma gıtmıstır.öncelıkle cevabınız ıcın tesekkurler..işte onun uyurken cıkardıgı sesler acaıp huzurumu kacırıyor ve uyuyamıyordum..rahat geldı boylesı..ayrıyetten esıme guvenıyorum ama..son zamanlarda cok kulagıma sokuyorlar bunları ..neyse artık hıc bısekılde ona bunu dıle getırmeyecegım..evet sordugum zaman buralardaydım..dıyor tekrar soruyorum bu seferde sınırlenıyor.
insanlar size belkıde bırseyler söylemek istiyor ama cekınıyorda olabılırler süreklı soran bırılerı varsa !!!
ayrı yatmak büyük hata
Asla ayrı yatma erkek dediğin cilve ister naz ister pohpohlanmak ister hemen yatakları birleştir az cilve naz yap eğerki kocanı kaybetmek istemiyorsan.! yoksa kocanı bi yelloza kaptırman an meselesi benden demesi
ya eşimin karsısında bır bayan soyunsa yıne bakmaz.buna emınım..ama artık son zamanlarda esın yakısıklı adam hıc senı aldattımı ..ben guvenıyorum dedıgımde erkeklere guven olmaz.sole boyle bılmıyorum.
hemde bu yellozlar avcı gibi, kocayı hooop diye kapıveriyolarrr o yüzden çok akıllı oynamalısın kocanı kendine yeniden çekmelisin öyle bi hale gelmeli ki işten çıktıgı an direk senin kollarına koşmak için heyacanlanmalı :))
aslında varya ben kendı aklıma edeyım..bazen mılletın lafına cok bakıyorum.hep ondan oluyor bunlar ama dedıgınız yapacagım yatakları bırlestırecegım pekı obur konuslarda ne yapabılrıım..
Ama canım gece rahatsız edecek boyutta ise bazen mecbur kalınıyor:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?