- 26 Ekim 2011
- 324
- 4
- 68
- Konu Sahibi OltadakiZil
-
aslında varya ben kendı aklıma edeyım..bazen mılletın lafına cok bakıyorum.hep ondan oluyor bunlar ama dedıgınız yapacagım yatakları bırlestırecegım pekı obur konuslarda ne yapabılrıım..[/QUOTEsen kocanı kendine çek ten temesı olsun birbirinizde o zaman o agızlarda kapanacaklardırr..zaten millet 4 göz olmuş etrafı didikliyioki kim ayrıldı, kim boşandı, kim terketti o yüzden sen kocanı kendine çeeek gerisinin agzı kapanır zaten..
Ama canım gece rahatsız edecek boyutta ise bazen mecbur kalınıyor:26:
eve gelınce bısey sorayımm ı kızlar onun içinde yardım edın..cvp vermıyor ya
ya eşimin karsısında bır bayan soyunsa yıne bakmaz.buna emınım..ama artık son zamanlarda esın yakısıklı adam hıc senı aldattımı ..ben guvenıyorum dedıgımde erkeklere guven olmaz.sole boyle bılmıyorum.
mrhb kızlar.bundan 1 ay once esımle ıkımız hasta olduk yatak dosek yattık.bırbırımızı rahatsız etmeyelım dıye ayrı odalarda yattık.
beraber yattıgımız zamanlarda esımın gecelerı ınleme hastalagı oldugu ıcın benım ıcın gecelerı kabus oldu malesef caresını bulamadık.neyse gelelım konumuza hastalıgımız boyunca ayrı yattık..ve suanda da hala ayrı yatıyoruz..bellı zamandan sonra alıskanlık halıne geldı.ıkımız de halımızden memnunuz ama ortada sorunlar oldugunuz dusunuyorum..yardım lutfen
bırıncı sorun ben sureklı esımının facesını maıllerını telefonunu kontr.edıyordum.esım sonunda hepsının sıfresını degıstırdı.telefona guvenlık kodu koydu vs vs.telefonunu bana vermıyor.ne oluyır anlamıyorum.az oncede ben yatacam bıraz dedı gıttı yattı yarım saat osnra dedı ben dısarı cıkıyorum nereye dedım gelırım bırazdan dedı.bısey lazım mı dedı yok dedım..nereye gıttı sımdı bu..sordugum zaman hep buralardayım dıyor.ben anlıyamıyorum.hatalarım oldu ustune cok gıdıyorum.ama cevremde arkadaslarım falan esımın cok yakısıklı oldugunu korkup korkmadıgımı soruyor..bılmıyorum bundan mı artık bunaldım ıyıce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?