bişeyler oluyor ve ben anlıyamıyorum

Bizdede öyle arkdaşım.. çok hakılısn insan oğlu ne olcağı ne hata yapcağı belli olmaz Bilmiyorum ama bence Sert değil ama ciddi bi biçimde çık karşına yada önce güzel bi akiamymeği yiyinn sonra çek kocanıı Güzelce anlatsın dednii Gizli saklı olmadan herşeye hazırlıklı ol ardaşaım

çoğunlukla ayrı yatma üzerinde durmuş herkes ilk başta ben ayrı yatmanın bu raddede bir neden değil bir sonuç olduğunu düşünüyorum hastalıkta ayrı yatmaya alışmak diye bir durum söz konusu değil alışkanlıklar öyle kısa sürede kazanılmaz kardeşim
sen eşimin üzerine çok gdiyorum bunaltıyorum herkes eşini elinden alırlar mı ne diye korkutuyormuş seni orasını tam hatırlayamadım
ama neyse belliki sen üstüne gittikçe daralttıkça tartıştıkça bu gözaltı tesr etpmiş kocanda.birde ben kendi adıma koşuyaım eşimin msn şifresini face şifresini yok tel şifresini merak etmem sormaya tenezzül dahi etmem neyime gerek neyi halldecek bunları bilmem
o benim eşim ama bırakın insanların bu kadarda dibine kadar herşeyi bilmeyiverin hanımlar evinize gelmiyor size değer vermiyorsa
evlendiğine pişman halde melul melul dolanıyora ortalarda şifrelerini bilsen nolacak

ama birbirinizi sevdiğinden eminseniz karşıdaki insanın karakterine edebine güveniyorsanız ne diye şarlo kolms gibi
dedektfliğe soyunursunuz.benim eşimin facebookunda 800 arkadaşı var iş çevresinden eş dost akraba üniv.arkadaşı
bilmem neler neler ama kocam ben olmadan bir yere gitmiyr yalnız kalmayı sevmez üzerime titrer dürüsttür şimdi
kalkayımda bu adamın facebookunu niye kurcalayım telini niye karıştırıyım hangi mantıkla yapayım bunu bırak doğasına
boyunlarına ip taktıkça daha çok tutsak oldukça değil sizden kendilerinden bile kurtulmak istiyorlar
gitme üzerine biraz< az konuş güleryüzlü ol imalı imalı bakma güven eşine.

eşim yorgun olduğunda erken saatte yatmak istediğinde filmin en heycanlı kısmında bile olsam kesinlikle sen yat ben gelirim film bitince bile demiyorum ayrı yatmayı bırak
bazen der saat çok erken ben yatıyorum diye yatmak zorunda değilsin dese de diyorum olsun bensiz uyumaya alışma o yatağa her yattığında elleri beni arasın bensiz gözüne uyku girmesin

yataklarınızı birleştirin sesine de zamanla alışırsınız problem olmaz... şu haliyle cinsellikte pek yaşayamazsınız. bayaa kendi ellerinizle adamı itmişsiniz başka kadınlara gitmesi için baya yol açmışsınız

Acikcasi bu mesajina kadar bende cok olumsuz dusunmuyordum ama bu anlattigin bana garip geldi...acaba cevrendeki insanlar bir seyler biliyorda gozunumu acmaya calisiyor...cunku boyle bir sey biliniyorsa acikca soylenemiyor cok zor oluyor biliyorum...bence bunu sana soyleyen insana esime guveniyrum demek yerine bir bildigin mi var diye sor bir kere...umarim bostur bu kaygilar..

simdi okudum yazilarin bir kismini ama okadar filmlerde falan izliyoruz hic insan esinin yanliz yatirirmi...diyeceksin cok hastaydik olsun..zaten hastaliginiz ayniymis ne fark edecekti..hani bebek falan olur korkarsin onuda hasta edecek diye bir muddet yatirirsin baska bir odada..

ben karnim burnumda sabaha kadar yatamiyorum yerime ama hala saat 12 olur esimle yataga gider beraber yataris oo uyur ben kalkarim sabah ise gitmeden yataga girerim benimle beraber uyanir..ben yanliz birakmam oda bensiz uyuyamaz.

Öncelikle bende arkadaslar gibi düsünüyorum, hastalikta olsa evli ciftlerin yataklarini ayirmamasi gerek. Neyse olmus bir kere artik, sana düsen sey madem hala ayri yataklarda yatiyorsunuz, ozaman gidip kocanla yatacaksin, bu bukadar basit. Tlf'unu sifrelemesi vs vs bunlarin nedeni senden ilgi bekliyor olmasida olabilir, yada seni meraklandirip kiskanmani saglamayada calisiyor olabilir, hemen en kötü seyi düsünmemeli. Bence bu gece itibariyle hic beklemeden yine birlikte yatmalisiniz, kocan kabul etmesede sen inat et. Erkekler kadinlar gibi degildir, kadinlar duygusal acidan daha fazla ilgi bekler erkekler ise bundan daha fazlasini isterler.

belki herkes aynı olmaz ama benim eşimde bir ara öyleydi tek fark şifre koymamıştı duşa girerken bile tel.yanındaydı gece yastığın altında uykusu normalde ağırdır ben bi gece almaya çalıştım hemen uyanmıştı ve bigün tel.şarzdayken başka odaya geçti bende mutfağa gitme bahanesiyle hemen karıştırdım süreklı ismetle konuşmuş bende erkek sandım ama noyuda aldım bır baktım bayan inkar falan ettıler sonra ortaya çıktı arkadaşça konuşuyolarmış ben hamileydim çok streslıydım benı şikayet ediyomuş kendinden 7yaş küçük kızda ona akıl veriyomuş bana böyle anlattı ikiside.ne konuştuklarını bilmediğimden ailemde olur öyle şeyler dediğinden durdum,napayım.bu erkeklere güveen olmaz öğreniceksin için rahat edicekmi çok zor günler geçirdim bütün güvenim sarsıldı ama hala burdayım gidemedim bilmekmi zor bilmemekmi onuda bilemiyorum hep kuşkulu olmakta çok yıpratıyo insanı şimdı bana ilgisiz davransa hemen aklıma baska bırımı var diye gelio tel.bakıyom bişey yok belkı yapıyoda bellı etmıyo dıorum yada aklında bırı var ondan bana böyle diyorum içim içimi yıyo keşke bilsem diyorum sana tavsıyem ıllakı bılmek ıstıyosan senı bağlayan bişeyde yoksa çocuk falan o çıkınca habersiz sende çık bak napıo nereye gidiyo belkı rahatlarsın kocan farkeder daha beter olursanızda hiç deneme.kuşku kötü bişey bilirim...

eşine çok güveniyorsun ama unutma o bir erkek
ve her erkeğin genlerinde var başka kadın fikri
arkadaşlara katılıyorum yatak ayırman en buyük hatan olmuş ,
sana verebileceğim tavsiyeler
adamı sıkma bunaltma sorular sorma ,içindeki şüphelerden sessizce kurtulmayı dene
nebiliim bir bahaneyle telefonunu iste benimkinde sorun var birini aramam gerek falan
şüphe çok kötüdür insanı resmen kemirir bilirim

yaaa benim anlamadığım şey senin o arkadaşlar dediğin insanlar sana "kocan çok yakışıklı aldatılmaktan korkmuyormusun?" deme hakkını kendilerinde nasıl görüyorlar??

benim kocama bir arkadaşım kocan çok yakışıklı diyemez. ben bunun altında art niyet ararım. bunu söyleyen arkadaş olamaz. demekki seni kocana yakıştıramıyorlar. bunu hiç sorun etmedin mi gerçekten??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…