bisikletten düşmüştüm

Gunes1556

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
244
149
30
Kizlar merhaba ben 1 buçuk ayda hatta bazen 2 ayda bir adet oluyorum oda 3 günü geçmiyor cok korkuyorum ilerde çocuğum olmaz diye doktora gitmek istiyorum ama annem bişeyin yoktur abartma diye kızıyor Küçükkende bisikletin ön uzun tarafi varya oraya düşmüştüm daha dogrusu ayaklarım yere deger diye oraya hopladim ama yasim ve boyum küçük olduğu icin ayaklarim yere degmedi ve bamm.. cok fena kan gelmişti belkide kizlik zarim bozuldu bilmiyorum acaba bu dusmenin de etkisi olabilir mi

Kizlar merhaba ben 1 buçuk ayda hatta bazen 2 ayda bir adet oluyorum oda 3 günü geçmiyor cok korkuyorum ilerde çocuğum olmaz diye doktora gitmek istiyorum ama annem bişeyin yoktur abartma diye kızıyor Küçükkende bisikletin ön uzun tarafi varya oraya düşmüştüm daha dogrusu ayaklarım yere deger diye oraya hopladim ama yasim ve boyum küçük olduğu icin ayaklarim yere degmedi ve bamm.. cok fena kan gelmişti belkide kizlik zarim bozuldu bilmiyorum acaba bu dusmenin de etkisi olabilir mi
Adet düzensizliğini mi soruyorsun kızlık zarını mı anlamadım?

Her ikisi icinde doktora gitmelisn bu zamana kadar gitmedigin hata

Aynı sey benimde basima gelmisti ufakken ama kanamam olmamistı.. sonradan herhangi bir sorunlada karsilasmadim yaşin kaç.. cok kafana takiliyorsa para biriktir git bir muayene ol kafan rahatlasin yada annene durumun ciddiyetini iyice anlatmaya calis

bu kadar mı cahilsiniz ya? bisikletten düşmenin adet bozukluğuyla ilgisi olabilir mi sorusunuda okudum ya pes...
kızlık zarın bence sadece hasar görmüştür sadece. adet olamıyosan da yumurtalıkların vs tembeldir ya gitsene bi kadın doğuma.....:KK14:

Düzensizlikle düşmenin etkisi olabilir mi onu soruyorum
Sanmıyorum.en iyisi bir doktora gitmen

iki ayda bir adet olmak iyi değildir. düzenli adet 26-30 gün aralıklarla olur. bence sen en kısa süre de doktora git

Adet düzensizliğin Pko dan olabilir.Şu anlık onu gösteriyor ama tabii ki doktora gitmelisin,öyleyse tedavi olmalısın.
Yine doktora başından geçen olayı anlatıp,muayene olmalısın.

Düzensizlikle düşmenin etkisi olabilir mi onu soruyorum
Hmmm simdi sana kesin yardimci olabiliriz. Cunku doktorlar 6 sene bosuna okuyor, ultrason vb cihazlar bosuna var...sende yas kac acaba? Adet ve yumurtalik iliskisi kuramiyorsun? Muhtemelen pko falan var derler ama doktora bile boyle anlatsan sana neyin neden oldugunu direk soyleyemez

Aynisi benim basima geldi biliyormusun ..birde ben yillarca utancimdan kimsrlere soyleyememistim ..en sinunda diktora gidip sordum doktor kzdi bana .oyle bisikletten dusmeyle agactan dusmeyle kizlik zari bozulmaz diye kizdi bana ..yani cnim demem oki anlattigin olayin aynini yasadim kirkma kizlik zari kolay kolay bozulmazmis ..taki bir erkekle tamamen iliskiye girmedikce..bizulmaz korkma

Yani zar gitse bile düzensizlikle ne ilgisi var o zaman evli bayanların hiçbiri düzenli olarak adet göremezdi.. Gidip gitmediğini de biz bilemeyiz malesef burdan.. Ama düzensizlik konusunda annenin tavrı çok yanlış polikistik over diye bi hastalık var adet düzensizliği çok yapar ya da başka tür bir kist de olabilir. Benim bir arkadaşım var o da aynı senin gibi ve polikistik over hastası. Annen öyle diyorsa sen kendin git bence bir kadın doğum doktoruna umursamazlık yapma sakın..

Aynisi ilk adet oldugumda basima geldi. Adetli oldugum icin bi zarar geldi mi bilmiyorum doktora da gitmefim. Ama genetik yada bunyesel bisey olabilir sizinki cunku ben bu olaydan sonra hicbi sorun yasamadim. Korkmana gerek yok ama yine de doktora gorun icin rahat etsin en azindan

Hee bi de ben bunu gecen sene anatomi hocama sormustum hicbisey olmamistir korkma demisti. Eskiden bisiklet koltuklari sivriydi yaa kim bilir daha kac kisinin basina aymi sey gelmistir

Bisikletten düşmekle adet düzensizliği arasında ilişki kurmanızın absürdlüğü bir yana, aynı şey küçükken benim de Başıma gelmişti az bişey kanamıştı annemler doktora götürmüşlerdi beni bir şey olmamıştı. Anneniz doktora götürmedi mi sizi ?

Konu sahibine bukadar yuklenilmesi cok saçma . Bilmiyor olabilir. Yasi küçük olabilir... vs...vs..

Arkadaşım bisikletten dusme meselesine gelirsek anlasilan birçok kisinin basina gelmis .. kizlik zari zarar görmüş bile olsa tamamen bozulmamistir ilk gece sorun yasamazsin yani. Bunu kafana takarsan maazallah vajinismus olursun. Bikere o konuda içini ferah tut.
Duzensizlige gelince mutlaka doktora gitmelisin tedavi olursun gecer inşallah gözünde cok büyütme. Bekarlar kadin doguma gitmekten pek hoşlanmıyor ama diger branslardan farki yok

Haydi Allaha emanet ol. Ve doktora git.

X