eğer bu renkler tutarsa nolur nasıl yaptığını sor kuaföre bende boyalarla bişiy yapayım çünkü ne kuaföre gidicek zamanım ne de param varneden bizim püskevit rengi saçımız yok :84:
sorarım canım ama kuaförler pek söylemiyor biliyorsun ki:26:
söylerse yazarım tabiki
eşimin arkadaşı var kuaför
eşim sormuş kuaföre bal rengi karamel nasıl tutar diye
evde olmaz abi ona biz yeşil renk boya koyuyoruz biraz demiş eşime
kuafördeboyatcam ben de
tabi kaç para isticek bilmiyorum
bi gidiyim saçımı kestiriyim uçlarından
fiyat alayım baktım tuzlu değise boyatırım
benim arkadaşımın saçı bunun biraz daha koyusuydu sordum koyu karamele sarı karıştırmış bende karamele sarı küllü veya sarı karıştırıp boyamayı düşünüyorum saçım sarı olduğu için tutar bence
e senin alt renk sarı daha kolay tutar açmana da gerek yok.ama benim saçlarım kahverengi..
ondan dolayı cesaret edemiyorum.
evde boyamak müthiş yalnız maliyeti az
bilsem ki tutacak hemen boyarım
ama ya pişman olursam diyorum..
bi de bayadır uzatmaya çlışıyorum ben
sonunda uzadı ama şimdi de değişiklikolsun diye boyatmak istiyorum
eşim de istiyor hatta
bakalım
nevacolorun karamel tonları çok güzel aslında o renk tutsa bi renge boyarım ama küllü bi sarıyla azcık karamel katarak dengelerim gibime geliyo :) inşallah istediğimiz gibi olur değişiklik herkese iyidir
artık haberdar edelim birbirimizi:)
yaşasın püskevit rengiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım benım saclarım bu renk.
kendım boyadım. palette altın pırıltılı bal rengıne. bır kac kez boyayınca boyle oluyor zaten.
altın parıltılı bal bende boyadım ama o sarının tonu bu daha farklı ballı büskivi diye geçiyor çoğu yerde
bılemıyorum ama benım sacımın zemini koyu sarıydı bala boyayınca aynen böyle oldu
altın parıltılı bal biaz daha sarıya kaçıyo,ballı büskivi daha çok bal köpüğüne kaçıyo içine altın sarı katıncada parıltıları oluşuyooo
bılemıyorum ama benım sacımın zemini koyu sarıydı bala boyayınca aynen böyle oldu
Koyu sarı zemin üzerine 9.5 dore sarı 6lık oksidanla boyanırsa birebir renk elde edilir.
Zemin uygun,koyu değil yani yüksek vol.oksidana gerek yok bu da saçta gereksiz turunculuk kalmayacak anlamına gelir.
Uygun zemin üzerine uygulanırsa sizin yaptığınız gibi 9.5 resimdeki rengi karşılar.
Daha koyusu için de biraz önce bahsettiğim karışım yapılabilir ama yine zemin göz önüne alınmalı.
7 ve aşağısı zeminler için geçerli bu.
Daha koyu zeminde turunculuk olur dore zaten riskli bir yansıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?