Saç Rengi ve Saç Boyama Bisküvi-bal rengi saçlarım olsun istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi shady
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim saçım kahverengi yahu ben ne yapayım yardımcı olabilir misin

altın sarısı ya da dore sarıyla bu renkler elde edilebilir. bal sarısı denilen renk ya da karamel vs. dore / altın yansımalı zaten. kalitesinden memnun kaldığınız bir markanın bu tonlarıyla elde edebilirsiniz bu renkleri. ben mesela seneler önce palette kahve köpüğü ile boyamıştım saçımı, bal sarısı olmuştu. numarası 8.65 ti. yani koyu sarı akaju doreye denk geliyor. palettede dore yansıma 5 numarası ile ifade ediliyor. ama sadece 8.5 veya 9.5 ile de bal sarısı elde edilebilir.

benim saçım kahverengi yahu ben ne yapayım yardımcı olabilir misin

Bir yakınımın kahve boyalı zemini üzerine 7.3 uyguladığımda turunculuk kaldı zemin koyu çünkü.
Resimdeki renklerle alakası olmuyor dore-bakır kahve arası bir şey oluyor.
Yıkandıkça da iyice bakırlaştı.

teşekkür ederim canım.
bikaç renk daha var aslında beğendiğim olmazsa onlara boyatırım ya da boyarım

ben loreal casting e küllü sarı karoştırıp boyamayı düşünüyorum içindeki kızıllık küllüyle dengelensin diye..ama palettenin bal köpüğü de aklıma takıldı deneyen var mı???

ben loreal casting e küllü sarı karoştırıp boyamayı düşünüyorum içindeki kızıllık küllüyle dengelensin diye..ama palettenin bal köpüğü de aklıma takıldı deneyen var mı???

casting amonyaksız bir boya. amonyaksız boyanın içine amonyaklı boya mı karıştıracaksınız? bence pek iyi olmaz...

casting amonyaksız bir boya. amonyaksız boyanın içine amonyaklı boya mı karıştıracaksınız? bence pek iyi olmaz...

ama lorealde yok ki küllü sarı..napıcam peki başka güzel bal köpüğü biliyor musunuz????

6 tonlarındaki doğal boyasız saçımı 7.31 loreal ile boyadığımda bu renk olmuştu.

benimde saçım koyu sarı şu an dipleri doğal kumral önceden bu boyayı denemiştim ama böyle olmadı bu biraz bal köpüğümsü sanki

7.31 loreal excellence kullanmıştım.bende sonuç bu renkti,özellikle en sağdaki tam aynı renk.

Çok güzel renkler. Ancak bence bir kerede bu sonuçlar elde edilmiyor maalesef.
en güzeli saçları yıpratmadan kuaföre bırakmak gerisi şans birazda

Renk cok hoş olmasına ragmen kullanışlı degıl. Yıpranma fazla oluyor ayrıca sarı sac gıbı makyaj istiyor. Birde rengi akmaya başlayınca garıplesıyor. Bu renkten kurtulmak ıcın en son koyu renk attım cokkoyu degıl capucıno. Saça işlemiş kurtulamıyosun resmen.gıdip siyah Yapıcam beyaz tenıme siyah sac olucak artık o denli bıktım

benim saçım kumrala koyu sarı balyajlı ama cidden makyajsız gezmiyorum hasta gibi duruyo bi de bu kız bembeyaz ben biraz daha sarı tonluyum dore yansıma ne kadar gider bilemiyorum

benim saçım kumrala koyu sarı balyajlı ama cidden makyajsız gezmiyorum hasta gibi duruyo bi de bu kız bembeyaz ben biraz daha sarı tonluyum dore yansıma ne kadar gider bilemiyorum
Bende bembeyazım bacım tenım beyaz fondotenı bı ton koyu alırım genelde ruh gıbı oluyorum yoksa :)
Valla bırazda zevk meselesi ben hıc memun kalmadım. Bıde her renk ruj gitmiyo bu sac rengine

Bende bembeyazım bacım tenım beyaz fondotenı bı ton koyu alırım genelde ruh gıbı oluyorum yoksa :)
Valla bırazda zevk meselesi ben hıc memun kalmadım. Bıde her renk ruj gitmiyo bu sac rengine

genelde bordo,vişne çürüğü ve mürdüm rengi rujlar kullanıyorum sanırım uzak durmam gereken bi renk

genelde bordo,vişne çürüğü ve mürdüm rengi rujlar kullanıyorum sanırım uzak durmam gereken bi renk

Canım ben kırmızı kyllanıyodum ozel bı yere gıdıceksem günlük çarşı ıcın vs soft renk. Tercih edıyodum hafif uçuk pembe gıbı.

Canım ben kırmızı kyllanıyodum ozel bı yere gıdıceksem günlük çarşı ıcın vs soft renk. Tercih edıyodum hafif uçuk pembe gıbı.

pembe hiç kullanmadım şu ana kadar kendime hiç yakıştırmıyorum şeftali ve kahve tonları harika durur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…