Koyu sarı zemin üzerine 9.5 dore sarı 6lık oksidanla boyanırsa birebir renk elde edilir.
Zemin uygun,koyu değil yani yüksek vol.oksidana gerek yok bu da saçta gereksiz turunculuk kalmayacak anlamına gelir.
Uygun zemin üzerine uygulanırsa sizin yaptığınız gibi 9.5 resimdeki rengi karşılar.
Daha koyusu için de biraz önce bahsettiğim karışım yapılabilir ama yine zemin göz önüne alınmalı.
7 ve aşağısı zeminler için geçerli bu.
Daha koyu zeminde turunculuk olur dore zaten riskli bir yansıma.
benim saçım kahverengi yahu ben ne yapayım yardımcı olabilir misin
Bir yakınımın kahve boyalı zemini üzerine 7.3 uyguladığımda turunculuk kaldı zemin koyu çünkü.
Resimdeki renklerle alakası olmuyor dore-bakır kahve arası bir şey oluyor.
Yıkandıkça da iyice bakırlaştı.
ben loreal casting e küllü sarı karoştırıp boyamayı düşünüyorum içindeki kızıllık küllüyle dengelensin diye..ama palettenin bal köpüğü de aklıma takıldı deneyen var mı???
casting amonyaksız bir boya. amonyaksız boyanın içine amonyaklı boya mı karıştıracaksınız? bence pek iyi olmaz...
6 tonlarındaki doğal boyasız saçımı 7.31 loreal ile boyadığımda bu renk olmuştu.Eki Görüntüle 525407 Eki Görüntüle 525406
kızlar bisküvi-bal rengi saçlarım olsun istiyorum altın parıltıları olan ve bu tonlarda ..hangi renkleri karıştırsam bu rengi elde edebilirim?????yardımlarınızı esirgemeyin lütfen
6 tonlarındaki doğal boyasız saçımı 7.31 loreal ile boyadığımda bu renk olmuştu.
Renk cok hoş olmasına ragmen kullanışlı degıl. Yıpranma fazla oluyor ayrıca sarı sac gıbı makyaj istiyor. Birde rengi akmaya başlayınca garıplesıyor. Bu renkten kurtulmak ıcın en son koyu renk attım cokkoyu degıl capucıno. Saça işlemiş kurtulamıyosun resmen.gıdip siyah Yapıcam beyaz tenıme siyah sac olucak artık o denli bıktım
Bende bembeyazım bacım tenım beyaz fondotenı bı ton koyu alırım genelde ruh gıbı oluyorum yoksa :)benim saçım kumrala koyu sarı balyajlı ama cidden makyajsız gezmiyorum hasta gibi duruyo bi de bu kız bembeyaz ben biraz daha sarı tonluyum dore yansıma ne kadar gider bilemiyorum
Bende bembeyazım bacım tenım beyaz fondotenı bı ton koyu alırım genelde ruh gıbı oluyorum yoksa :)
Valla bırazda zevk meselesi ben hıc memun kalmadım. Bıde her renk ruj gitmiyo bu sac rengine
genelde bordo,vişne çürüğü ve mürdüm rengi rujlar kullanıyorum sanırım uzak durmam gereken bi renk
Canım ben kırmızı kyllanıyodum ozel bı yere gıdıceksem günlük çarşı ıcın vs soft renk. Tercih edıyodum hafif uçuk pembe gıbı.
Immm evet onlarda olabilir bak :)pembe hiç kullanmadım şu ana kadar kendime hiç yakıştırmıyorumşeftali ve kahve tonları harika durur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?