BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM:))2011 kasım da doğum var diyen annişlerin göbişleri :))

kızlar hadi buyrunnn ben akşam koyarım göbişimi eşim gelsin tek çekemiyorum

kızlar buda benim göbüşüm 15 hafta+5 günlük sıramı savdım

Eklentiler

• $16052011095.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 95
  • $16052011099.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 87
ahahahah......süper..........
ben de hemen akşam eşime çektirip ekliycem kubi..........
senin göbüş benimkinden iri maaşallah...........

kızlar buda benim göbüşüm 15 hafta+5 günlük sıramı savdım

masallah canim baya biliniyor, yaaa kizlar bende de bir az fazla gibi, is yerimde kizlar artik hamile gibisin diyolar ama daha 14-cu haftanin basindayim, gerci daha onceden karnim bir az cikiyodu ama ben de kabizlik oldugu icindi, simdiki karnimi icime cekemiyorum bile, aciyo...ben de koyucam insallah cekeyim bir kac gune... albumumde gelinlik ve balayi resimlerim var. oradan baka bilirsiniz. kizlar...

ahahahah......süper..........
ben de hemen akşam eşime çektirip ekliycem kubi..........
senin göbüş benimkinden iri maaşallah...........

sağol bitanem bu inmiş hali daha karnım aç bak ekle unutma akşama burdayımkız bir tahmindede bulunun cinsiyetini doktor sölemedi bari siz söleyin

teşekkür ederim cnm hakketten erkenden şişdik biz bu gidişle erken doğururuz hele ben hiç sabredemem bazen eşime diyorum benim saccım geldi gidelim diye cnm erkenden paylaş buraya 1 2 gün değil hemen bekliyorum herkezden

kızlar benim cinsiyet ne olabilir sizce :97::97::97: :26::26::26:

kızlar benim cinsiyet ne olabilir sizce :97::97::97: :26::26::26:

kubicim valla benim içimden kız geçti bakalım doğrumu çıkıcak ay bide çok komik bişey söyliycem akşam eşimle konuşuyoduk anlatıyodum ona herkes göbişini çekip koyuyo diyodum bende koycam diye oda diyoki aşkım benim göbeğimi çekelim en büyük senin göbişin olsun diyo ay alem benim kocam :))

Son düzenleme:
kızlar aşk olsun size hani paylaşmamışsınız küstüm heee başta ilkimu ya

bu da benim göbeşim anca bukada belli oluyor.sadece karnımı çektiğim zaman belli olmadığı için boydan resim koymak zorunda kaldım kızlarrrrrrrrrr:))))))))))))))))

Son düzenleme:
ben de koyiyim bari nasıl yüklediniz..
yoksa kubi beni afaroz edicek

tatlım konuya cevap ver diyosun.orada üst kızımda ataç gibi metal bir şekil var.eklentiler diyo.tıklıyosun onu.bir pencere açlışıyor.sağ üst köşede dosya ekle diyosun.tekrar bir pencere açılıyor. temel yükleyiciyi tıkla. gözat diye tıklayıp resim seç,yosun yükle diyosun yükleniyor.uzun anlattım ama yapınca o kadar zor değil.1 dk bile almıyor

Son düzenleme:
ya boydan resmimi koydum albüm yaptım sana...
bakamadın mı..
buraya koyamadım, albüm yaptım ben de...
albüme bak, göbüşü bul..
belli olmuyo daha ama... 3 arkadaş.. elbise giyen sağdaki benim, zaten iriliğimden de belli olur
ama albümü göremediysen haber ver.. herkese açmamış, kısıtlamış olabilirim arkadaşlarımın da fotoları olduğu için.. :26:
ebrubaban dan öğrendim yarın göbişimi koycam yoğun istek üzerine..
ama boydan resmimi ben de koydum
hem de albümeeeeeeeee
ordan bakabilirsin.........

baya göbüşün var mahşallah iriliğinden tanıdım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…