BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM:))2011 kasım da doğum var diyen annişlerin göbişleri :))

Maşallaah göbişlere benimde ebrubaban kadar ama yemek yediğimde biraz daha çıkıyo
Eski kıyafetlerimi giyemiyorum ben karnımı sıkıyo siz giyebiliyomusunuz ?

maşallah allah nazarlardan saklasın göbüşlerinizi
benimde belli oluyor artık pazarda hamile olduğumu bile anlayıp mana meyve ikram ediyorlar çok hoşuma gidiyor

maşallah allah nazarlardan saklasın göbüşlerinizi
benimde belli oluyor artık pazarda hamile olduğumu bile anlayıp mana meyve ikram ediyorlar çok hoşuma gidiyor

evt ya bana da küçük domates ikram ettiler

kızlar ben ikinciyi eklicem haberiniz olsun

Maşallaah göbişlere benimde ebrubaban kadar ama yemek yediğimde biraz daha çıkıyo
Eski kıyafetlerimi giyemiyorum ben karnımı sıkıyo siz giyebiliyomusunuz ?

benim de öyle sabahları daha ufakoluyor:)akşama doğru şişiyo yedikçeben de giyinemiyorum yaaaaaaaaaaelbise etek anca

evt kızlar koyun göbişlerinizi artık

ya benm göbişim cıkmadı cinsiyetlerinzi ögrendnz mi ben daha 20sinde ögrenecgm suan 17.haftadaym

evt cnm erkekmiş allah tamamına erdirir inşallah bir avazda doğururuz

bende akşam koyayım ozaman eşim gelsin çeksin fotomuzu bende paylaşayım sizlerle koca göbüşümü

ya benm göbişim cıkmadı cinsiyetlerinzi ögrendnz mi ben daha 20sinde ögrenecgm suan 17.haftadaym

canım cinsiyeti kız olursa biraz geç çıkıyo göbüşler inşallah öğrenirsin paylaş bizlerle

kızlar bu da benim 25+2 günlükken ama biraz rahatsızdım kan verdim bugün şeker yüklemesi için karnım indi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…