Ptt kapıda ödemeyi kaldırdı ev hanımlarına artık.
Ama aras kargoda var.
Ptt nin evden teslim alan kuryesi var mı bilmiyorum. Yok sanırım şubeye götürmeniz gerek.
Ödemeyi de ptt den hesap açtırırsanız oraya yatırır alıcılar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübaracılığı ile gönderildi
aras kargoda nasil oluyo yani mesela ben simdi paketi hazirladim gelip aldilar aliciya gitti peki para bana nasil ulasacak kargoyla anlasmami yapicam nasil olacak ayy cok soru sordum ama
Yok canım ne anlaşması. Arasla yollamadım hiç ama onlara hesap no veriyosundur 1-2 tl komisyon alırlar muhtemelen, senin paketin alıcıya ulaşınca o kapıda öder aras da aldığı parayı senin hesaba aktarır.
Yani mantıken böyledir ama arası arayıp sormak lazım kapıda ödemeli olayı belki sadece esnaf içindir. Fatura keserek ürün gönderenler için yani. Biz normal ev hanımıyız fatura kesmiyoruz ya, devlet yeni yasalar çıkardı artık o nedenle kargolar kapıda ödemeliyi kaldırıyolar yavaştan.
Arası bi arayıp sorun kapıda ödemeli kargo yollamak istiyorum ama ev hanımıyım fatura fln şart mı diye.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
peki arayip sorayim bakalim kargoyu
ya ptt de de soyle bisey var mesela ben urunu yolladim karsidaki parayi yollamazsa veya onlar bana nasil guvensin ya ben parayi alir urunu yollamazsamm internetteki elden satis sitelerinde okudum cok oluyo boyle seylerr o yuzden teteddut ettim acikcasi boyle kapida odeme daha mantikli gibi insallah kabul ediyordur aras kargo
kimse yokmu kizlar ya ben soyle satis yapiyorum soyle oluyo diyen biriii
Ben hem alış hem satış yapıyorum dediğim gibi.
ptt kargoda kapıda ödeme kalktı, diğer kargo şirketleri yapıyormu bilmiyorum ama bit pazarında yapacagınız satışlarda kimse diğer kargo şirketlerini tercih etmez haberiniz olsun3 katı kadar kargo ücreti çıkıyor çünkü ptt'ye nazaran bu yüzden de kimse tercih etmiyor
Aras kargo ve diger kargolar kapida odemeyi yapiyorlar. Anlasmaniz gerek. Size fiyat teklifinde bulunuyorlar. Kabul ederseniz calisiyorsunuz. 7 ila 9 lira arasinda degisiyor.
ptt kargoda nasıl kapıda ödeme kalktı ben sürekli gönderiyorum.. ayrıca normal kargolar şirketler dışında kimseye kapıda ödeme yapmıyorlar.. hatta şirket olsa bile ayda 100 gönderi yapmanız lazım ki anlaşma yapsınlar.. ben interneten satış yaptığım için biliyorum.. ben bile e-ticaret yaptığım halde anlaşamadım kargoyla.. gönderim yeterli gelmedi.. neyse siz en iyisi pttye gidip kapıda ödemeyle gönderin..
ev hanimlarina ptt kargo kapida odemeyi kaldirdi diyor arkadaslar ben en iyisi yarin bi ptt ye gidip sorayim peki sizin ptt kartiniz falan varmi belki o yuzden yollayabiliyorsunuzdurr
yurt ici kargo evden aliyo galibaPtt kapıda ödemeyi kaldırdı ev hanımlarına artık.
Ama aras kargoda var.
Ptt nin evden teslim alan kuryesi var mı bilmiyorum. Yok sanırım şubeye götürmeniz gerek.
Ödemeyi de ptt den hesap açtırırsanız oraya yatırır alıcılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?