bit pazari

ev hanimlarina ptt kargo kapida odemeyi kaldirdi diyor arkadaslar ben en iyisi yarin bi ptt ye gidip sorayim peki sizin ptt kartiniz falan varmi belki o yuzden yollayabiliyorsunuzdurr

evet ptt kartım var.. hesap numaramı yazıyorum o şekilde gönderiyorum... daha 2 gün önce kapıda ödemeyle gönderi yaptığım için şaşırdım.. bende bi araştırıcam...

evet ptt kartım var.. hesap numaramı yazıyorum o şekilde gönderiyorum... daha 2 gün önce kapıda ödemeyle gönderi yaptığım için şaşırdım.. bende bi araştırıcam...

himm ne yaman celiski diycem o zaman bende bi ptt ye gidip sorsam iyi olacak herhaldee

ama bi arkadasta ben iki gun once yolladim diyo arastirmam lazim herhalde peki her ptt subesi aliyomu yoksa buyuk ptt ye mi goturmem lazim paketi hic yollamadigim icin bilmiyorumdaa

E arkadaşlar cevaplamisss sizin öğrenmek istediğiniz neki?

evet cevaplar var ama hepsi cok ayri seyler soyledi birisi boyle diyor birisi yok oyle degil diyo yani ben istiyorumki evet ben boyle alisveris yapiyorum veya satiyorum boyle oluyo desinn biri cevaplar hep celiskilii
umarim anlatabildim derdimii

bende satış yapmak istiyorum da bu kargo işleri nasıl yürüyor.bilgilendirin bizi.

PTTye gidip direkt kendiniz sorsanız daha sağlıklı olur bence böyle bir düşüncem var kargo olayı nasıl oluyor acaba diye

valla bende gunlerdir soruyorum ama kimse cevaplamiyo maalesef ben soyle yapiyorum veya su sekil oluyo demiyo kimseee

aynen.neyse ben nkendimce birşeyler yapmayı düşünüyorum.kargoyu evden almıyorlar kendimiz bırakacağız tek tek herhangi bir hesap numaranıda verip parayı oraya yatırabilirler ben öyle deneyeceğim bakalım.almak isteyen olursa alır zaten.

himm kapida odemesi varmis ptt nin bazi bayanlar kalkti diyo bazisi devam ediyo diyo bi gidip onu arastirayim diyorum aras kargonunda kapida odemesi varmis ama artik ev hanimlarina olmuyormus ticari sertifikasi olanlara oluyormuss maalesef ben kapida odemeli olsun istiyorum aslinda baska turlu insanlara guvenmek zor cunkuu ha bide ups kargo kapida odeme yapiyormus bakalim onu arayip sorucam bii

3 sayfa yazılmış hala kimse yazmıyor diyorsunuz, enteresan.

cevaplarida okusaydiniz keske cunku hic biri evet soyle yapiliyo demiyo hepsi birbiriyle celisiyo
ben satis yapan birinden cevap istiyorumm ama kimse olmadi ben boyle yapiyorun diyenn enteresann

cevaplarida okusaydiniz keske cunku hic biri evet soyle yapiliyo demiyo hepsi birbiriyle celisiyo
ben satis yapan birinden cevap istiyorumm ama kimse olmadi ben boyle yapiyorun diyenn enteresann

Ben okuduğum mesajlarda "satış yapıyorum " cümlesini baya okudum halbukisem.

Ben de bit pazarında satış yaptım ve bu ptt'nin kapıda ödeme seçeneği bölgelere göre değişiyor, bizim buradaki yapmıyor ama yapanlar olduğunu duydum.
Onu gidip sormalısınız.
Ve bit pazarı olduğu için adı üstünde insanar ucuzluk istediğinden genelde en uygun olan ptt kargo tercih ediliyor.
Siz ups veya arasla gönderseniz bile insanların aldıgı üründen fazla kargo parası tutar.
En iyisi kendinize ptt'den bir hesap açtırın 5 TLye açıyorlar.
Önce parayı alın, sonra kargoyu gönderin. Veya güven oluştuysa ürünü gönderin parasını alın sonra. Bit pazarında bu şekilde işliyor işler. Kapıda ödeme zor.
Arada güven oluşturmadan veya bilinmedik,üslubunu beğenmediğiniz üyelerle alışta& satışta dikkat edin. Dediğim gibi kapıda ödeme diğer kargolarda olsa da bunu karşı tarafa kabul ettirmeniz zor, astarı yüzünden pahalıya patlar.

Son düzenleme:

arkadaşım bit pazarı bölümüne girersen kimlerin satış yaptıgını görürsün zaten tatmin etmediyse cevaplar onlara özel msj atıp sorabilirsin
kii kaldı ki bende uzun zamandır satış yapan biri olarak cevapladım sorunu detaylıca anlattım tekrar anlatim
bazı yerler kapıda ödemeli yolluyor bazıları yollamıyor size en yakın pttye gidip öğrenin biz bulundugunuz şehri ilçeyi vs bilmiyoruz sonuçta kendiniz öğreneceksiniz bunu tel açıp öğrenin
kapıda ödemeli olsa da ptt gelip her kargonuzu evden almaz kendiniz gidip teslim etmeniz gerekir
ptt dışındaki bi kargoyla satış yapmanız imkansız gibi bişi çünkü kargo ücreti çok oluyor
bizlerde çoğunkluk olarak mecburen bu şekilde yapıyoruz satışlarımızı karşılıklı güvenmek zorundayız
zaten bit pazarı topiğine girip incelersen memnuniyet topiğinde veya memnuniyetsizlik topiğinde kime güvenip güvenemiyecegini anlarsın
son olarakta yine de güvenmem dersen önce ücreti alırsın sonra kargo çıkarırsın başka türlü de olmaz
başka sorun olursa sorabilirsin

Son düzenleme:

peki tesekkur ederimm ptt ye gidip arastirayimm en iyisii

himm ben kargonun pahaliya gelecegini tahmin etmemistim hicc insanlar neden ptt ile yolluyo hep diyede sasirmistimm tesekkur ederim gidip ptt ye arastirayimm en iyisi

Daha dün başıma gelen bir durum olduğu için bilgimi paylaşayım dedim....Dün ptt ödemeli göndermek istediğimi söyledim içinde fatura istediler..Dedim yok...Bugünlük yapalım bir daha kine fatura veya fiş getirmeniz gerekir dediler..Kısaca ticari ünvan istiyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…