ev hanimlarina ptt kargo kapida odemeyi kaldirdi diyor arkadaslar ben en iyisi yarin bi ptt ye gidip sorayim peki sizin ptt kartiniz falan varmi belki o yuzden yollayabiliyorsunuzdurr
evet ptt kartım var.. hesap numaramı yazıyorum o şekilde gönderiyorum... daha 2 gün önce kapıda ödemeyle gönderi yaptığım için şaşırdım.. bende bi araştırıcam...
kalktı arkadaşım bit pazarında sorabilirsin bütün arkadaşlar aynı durumda.
güvenmek zorundasınız yapacak bişi yok başka türlü satış olmaz . kötü durumlar yaşanıyor elbet alıcı alıyor ücreti ödemiyor. yada önce satıcı ücreti alıyor bu sefer o ürünü göndermiyor. yırtık lekeli mallar gönderebiliyor vs iki tarafta birbirine güvenmek zorunda yani bit pazarında herşeyi yaşadık gördük maalsef..
ptt sanırım 179 du arayınca kargoyu alıyodu evden ama sanırım büyük kargolar içinidir kıyafet için öyle gidip gelme yapmazlar sürekli
E arkadaşlar cevaplamisss sizin öğrenmek istediğiniz neki?kizzlarrrr ya bi saglikli cevap vermediniz haaa herkes bdv de maasallahh
E arkadaşlar cevaplamisss sizin öğrenmek istediğiniz neki?
bende satış yapmak istiyorum da bu kargo işleri nasıl yürüyor.bilgilendirin bizi.
valla bende gunlerdir soruyorum ama kimse cevaplamiyo maalesef ben soyle yapiyorum veya su sekil oluyo demiyo kimseee
valla bende gunlerdir soruyorum ama kimse cevaplamiyo maalesef ben soyle yapiyorum veya su sekil oluyo demiyo kimseee
aynen.neyse ben nkendimce birşeyler yapmayı düşünüyorum.kargoyu evden almıyorlar kendimiz bırakacağız tek tek herhangi bir hesap numaranıda verip parayı oraya yatırabilirler ben öyle deneyeceğim bakalım.almak isteyen olursa alır zaten.
3 sayfa yazılmış hala kimse yazmıyor diyorsunuz, enteresan.
cevaplarida okusaydiniz keske cunku hic biri evet soyle yapiliyo demiyo hepsi birbiriyle celisiyo
ben satis yapan birinden cevap istiyorumm ama kimse olmadi ben boyle yapiyorun diyenn enteresann
cevaplarida okusaydiniz keske cunku hic biri evet soyle yapiliyo demiyo hepsi birbiriyle celisiyo
ben satis yapan birinden cevap istiyorumm ama kimse olmadi ben boyle yapiyorun diyenn enteresann
arkadaşım bit pazarı bölümüne girersen kimlerin satış yaptıgını görürsün zaten tatmin etmediyse cevaplar onlara özel msj atıp sorabilirsin
kii kaldı ki bende uzun zamandır satış yapan biri olarak cevapladım sorunu detaylıca anlattım tekrar anlatim
bazı yerler kapıda ödemeli yolluyor bazıları yollamıyor size en yakın pttye gidip öğrenin biz bulundugunuz şehri ilçeyi vs bilmiyoruz sonuçta kendiniz öğreneceksiniz bunu tel açıp öğrenin
kapıda ödemeli olsa da ptt gelip her kargonuzu evden almaz kendiniz gidip teslim etmeniz gerekir
ptt dışındaki bi kargoyla satış yapmanız imkansız gibi bişi çünkü kargo ücreti çok oluyor
bizlerde çoğunkluk olarak mecburen bu şekilde yapıyoruz satışlarımızı karşılıklı güvenmek zorundayız
zaten bit pazarı topiğine girip incelersen memnuniyet topiğinde veya memnuniyetsizlik topiğinde kime güvenip güvenemiyecegini anlarsın
son olarakta yine de güvenmem dersen önce ücreti alırsın sonra kargo çıkarırsın başka türlü de olmaz
başka sorun olursa sorabilirsin
Ben de bit pazarında satış yaptım ve bu ptt'nin kapıda ödeme seçeneği bölgelere göre değişiyor, bizim buradaki yapmıyor ama yapanlar olduğunu duydum.
Onu gidip sormalısınız.
Ve bit pazarı olduğu için adı üstünde insanar ucuzluk istediğinden genelde en uygun olan ptt kargo tercih ediliyor.
Siz ups veya arasla gönderseniz bile insanların aldıgı üründen fazla kargo parası tutar.
En iyisi kendinize ptt'den bir hesap açtırın 5 TLye açıyorlar.
Önce parayı alın, sonra kargoyu gönderin. Veya güven oluştuysa ürünü gönderin parasını alın sonra. Bit pazarında bu şekilde işliyor işler. Kapıda ödeme zor.
Arada güven oluşturmadan veya bilinmedik,üslubunu beğenmediğiniz üyelerle alışta& satışta dikkat edin. Dediğim gibi kapıda ödeme diğer kargolarda olsa da bunu karşı tarafa kabul ettirmeniz zor, astarı yüzünden pahalıya patlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?