Kendinizden çok başka birini ön plana almayı nasıl başarıyorsunuz?4500 android telefonvallahi ne deseniz de haklisiniz hakediyorum ben
İşe girer napacak. Belki siz beslemeseniz daha önce girerdiBen de oyle dusunuyorum ama sanki onu ortada birakmis gibi hissediyorum.dusuncelerim ve hislerim savaş halinde .kendisi issiz parasiz ne yapacak
Neden yaptiniz bilmiyorum ama psikoljik destek almalisiniz.Fatura benim adima degil onun adina sıkıntı falan olursa direk kendisi ugrassin diye onun adina alindiçok salağim biliyorum inan oyle kimseyi bulamam kafasinda ve çirkinliginde degilim.Allaha sukurler olsun cok iyi ve sevgisini cok gosteren bi ailem var ama ben niye oyle bi hata yaptim inanin bilmiyorum
Bende oyle dusunuyorum ettigim ve bana edilen dualarin kabul olduguna inaniyorum Rabbime şukurler olsun .Ahh Simurg um bir gün bu konuyu acacagından cok emindim.. Böylesine kangren olmus bir ilişkiden kurtulmana seni tanıyan ve bu konuyu okuyan herkes inan cok sevinmiştir. En son senin için okudugumuz duanın kabul olduguna inanıyorum. Cünkü bende dahil duaya katılan herkes hakkında hayırlısı olması için dua ettik. Bazen insanın basireti baglanır ya seninde oyle olmus cunku kolay kolay hiçbir kadın bu kadar uzun sure işsiz kalan bir erkekle devam edemez yola. Bu insan evlilik, cocuk sorumlulugunu kaldırabilecek biri değil. Bunca yıl ona adeta annelik yapıp ihtiyaçlarını karsılamaya calısmıssın. Keske o paralarla kendine ceyiz yapsaymıssın altına dovize yatırsaymıssın cok daha iyi olurmus. Bu ilişki senin için sadece buyuk bir zaman kaybı olmus
Bundan sonrasında lutfen onune bak o ne yapar ne içer diye düşünme. İnsallah cok mutlu olursun, bize guzel haberler vermen dileğiyle
Bende oyle dusunuyorum ettigim ve bana edilen dualarin kabul olduguna inaniyorum Rabbime şukurler olsun cok sagolun .Kendim icin dua etmeye devam edecegimAhh Simurg um bir gün bu konuyu acacagından cok emindim.. Böylesine kangren olmus bir ilişkiden kurtulmana seni tanıyan ve bu konuyu okuyan herkes inan cok sevinmiştir. En son senin için okudugumuz duanın kabul olduguna inanıyorum. Cünkü bende dahil duaya katılan herkes hakkında hayırlısı olması için dua ettik. Bazen insanın basireti baglanır ya seninde oyle olmus cunku kolay kolay hiçbir kadın bu kadar uzun sure işsiz kalan bir erkekle devam edemez yola. Bu insan evlilik, cocuk sorumlulugunu kaldırabilecek biri değil. Bunca yıl ona adeta annelik yapıp ihtiyaçlarını karsılamaya calısmıssın. Keske o paralarla kendine ceyiz yapsaymıssın altına dovize yatırsaymıssın cok daha iyi olurmus. Bu ilişki senin için sadece buyuk bir zaman kaybı olmus
Bundan sonrasında lutfen onune bak o ne yapar ne içer diye düşünme. İnsallah cok mutlu olursun, bize guzel haberler vermen dileğiyle
Bugünden itibaren bu adama 10 TL vermeyeceğinize hepimizin önünde söz verir misiniz?Bende oyle dusunuyorum ettigim ve bana edilen dualarin kabul olduguna inaniyorum Rabbime şukurler olsun .
Kız evi terk ettiydim 738494. kez, hatta beraber konuşuyorduk grupta sen de vardın. Ağlaşıyordu ya “mutlu evlilikler böyle olur biz bunu beceremedik (yoo sen beceremedin), bak şimdi elinden tutup getirmek istiyorum” falan diye. Iyyyy. Ezik.
Söz veriyorum asla vermemBugünden itibaren bu adama 10 TL vermeyeceğinize hepimizin önünde söz verir misiniz?
Ben de oyle dusunuyorum ama sanki onu ortada birakmis gibi hissediyorum.dusuncelerim ve hislerim savaş halinde .kendisi issiz parasiz ne yapacak
İçinize mi doğdu yahu, oğlum hakikaten :))Ne yalan soyleyeyim eski esinizle ilgili konuda o kadar cok ayrilmak kolay degil, diyordunuz ki ben ayrilabileceginize hic inanmamistim. Boyle inanmayanlara da kizmistiniz hatta.
Ama simdi forumda yeni hayatiniz ile ilgili yorumlari okumaktan cok keyif aliyorum. Hayatini alt ust edip harika bir noktaya tasiyan insanlara bayiliyorum. Hep cok mutlu olun.Oglunuzla diyesim geldi bilmiyorum cinsiyeti belli mi ama
Çocuğunuz mu sevgiliniz mi?Merhaba şu an cok kotuyum çok hemde 2016 yilinin sonlarinda baslayan bir iliskim vardi.ikimizde asgari ucretle calisan kisilerdik.Erkek arkadasim 2018 yilinda işten ayrildi ve işsiz kaldi ben de asgari ucret maasimla ona destek olmaya basladim bazen kendime para birakmazdim ona verirdim verdigim her kuruş helali hoş olsun .Ayda sadece bir defa bulusurduk bi saatligine falan ayni sehirde yasamamiza ragmen cok az gorusurduk ama buna da ses etmezdim.Oyun oynamayi cok seviyordu ama telefonum eski oynayamiyorum diyordu o yuzden gecen sene biriktirdigim para ile ona son model en iyi telefon markasindan telefon aldim simdi ki fiyati 23 bin falan.Bu sabah kavga ettik ve ben artik tukendim beni silecegini bitirecegini soyledi ve ben de tamam drdim ben de bitiriyorum dedim ve bitirdim .Ama şu an cok kotuyum kendisi issiz ve ben onu ortada birakmis hissediyorum .Nasil gecinecek ne yapacak parasiz kalbim paramparca vicdanim sabahtan aglatiyor beni.Burda anlatamayacagim kadar cok sey var ne yapayim bi destek verin bana guzel kardeslerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?