- 27 Eylül 2022
- 434
- 540
- 18
Merhaba şu an cok kotuyum çok hemde 2016 yilinin sonlarinda baslayan bir iliskim vardi.ikimizde asgari ucretle calisan kisilerdik.Erkek arkadasim 2018 yilinda işten ayrildi ve işsiz kaldi ben de asgari ucret maasimla ona destek olmaya basladim bazen kendime para birakmazdim ona verirdim verdigim her kuruş helali hoş olsun .Ayda sadece bir defa bulusurduk bi saatligine falan ayni sehirde yasamamiza ragmen cok az gorusurduk ama buna da ses etmezdim.Oyun oynamayi cok seviyordu ama telefonum eski oynayamiyorum diyordu o yuzden gecen sene biriktirdigim para ile ona son model en iyi telefon markasindan telefon aldim simdi ki fiyati 23 bin falan.Bu sabah kavga ettik ve ben artik tukendim beni silecegini bitirecegini soyledi ve ben de tamam drdim ben de bitiriyorum dedim ve bitirdim .Ama şu an cok kotuyum kendisi issiz ve ben onu ortada birakmis hissediyorum .Nasil gecinecek ne yapacak parasiz kalbim paramparca vicdanim sabahtan aglatiyor beni.Burda anlatamayacagim kadar cok sey var ne yapayim bi destek verin bana guzel kardeslerim
Arasin gel sana ne aldim diye gelince alsin kaçsın arkasına bakmadanHe bir de Ben olsam, bir bahaneyle bulusur, o telefonu da elinden alirdim (faturasi tabi hala sendeyse)
Ohhh iyi iste annenle içinNe deseniz de haklisiniz valla asgariye calisan bir personelim bir arkadas yazmis paran coksa iban yollayayim diye vallahi haklisinizbelki gec oldu ama zararin neresinden dönersem kardir diye dusunuyorum.Olmayan bir iliski bitti diye uzulmuyorum sakin yanlis anlamayin işsizdir diye uzuluyordum sayenizde o da bitti simdi bi kahve yaptim annemle karsilikli iciyoruz
Fatura cocukdaysa, hirsizliga girer. Fatura konu sahibindeyse, Ben olsam birakmazdim. Benim bile o kadar pahali telefonum yokArasin gel sana ne aldim diye gelince alsin kaçsın arkasına bakmadan
Girsin ya kirarim daha iyi sirkecide parçalarını satar 3_5 neyseFatura cocukdaysa, hirsizliga girer. Fatura konu sahibindeyse, Ben olsam birakmazdim. Benim bile o kadar pahali telefonum yok
Olan olmus artik olsun....Fatura benim adima degil onun adina sıkıntı falan olursa direk kendisi ugrassin diye onun adina alindiçok salağim biliyorum inan oyle kimseyi bulamam kafasinda ve çirkinliginde degilim.Allaha sukurler olsun cok iyi ve sevgisini cok gosteren bi ailem var ama ben niye oyle bi hata yaptim inanin bilmiyorum
Adamın üstüne aldın yani bir de telefonu. Kendine telefon alamayacak kadar parazit bir adam o. Bu arada adamdaki telefon şu an 23 bin civarıymış. Çok merak ettim. Sizin kullandığınız telefonun değeri nedir?Fatura benim adima degil onun adina sıkıntı falan olursa direk kendisi ugrassin diye onun adina alindiçok salağim biliyorum inan oyle kimseyi bulamam kafasinda ve çirkinliginde degilim.Allaha sukurler olsun cok iyi ve sevgisini cok gosteren bi ailem var ama ben niye oyle bi hata yaptim inanin bilmiyorum
Biten iliskiniz icin acıyan kalbinizi anlarım da bu nedir yani?annesi misiniz ? Ya da daha dogrusu o bakıma muhtac biri mi? Muhtemelen 30+ kazık kadar herif.Mantıklı acılar cekin lütfen.Ama şu an cok kotuyum kendisi issiz ve ben onu ortada birakmis hissediyorum .Nasil gecinecek ne yapacak parasiz kalbim paramparca vicdanim sabahtan aglatiyor beni.
Hata denen şey üç sene beş sene sürmez. Büyük bir sıkıntı var ortada. İşsiz bir adama ben saygı duymam. Bir sene devam etmem bırakın üç seneyi. Telefon alacağım bir de kocama almam işsiz sevgiliye hiç almam.Fatura benim adima degil onun adina sıkıntı falan olursa direk kendisi ugrassin diye onun adina alindiçok salağim biliyorum inan oyle kimseyi bulamam kafasinda ve çirkinliginde degilim.Allaha sukurler olsun cok iyi ve sevgisini cok gosteren bi ailem var ama ben niye oyle bi hata yaptim inanin bilmiyorum
4500 android telefonAdamın üstüne aldın yani bir de telefonu. Kendine telefon alamayacak kadar parazit bir adam o. Bu arada adamdaki telefon şu an 23 bin civarıymış. Çok merak ettim. Sizin kullandığınız telefonun değeri nedir?
Bos durmasana ara adami al telefonu ya cnm sıkıldı burda4500 android telefonvallahi ne deseniz de haklisiniz hakediyorum ben
Olan olmuş artık. Bugün miladınız olsun bir silkinin kendinize gelin. İnsan hata yapar da 3 5 ay olur sonra kafasına dank eder. Siz de yıllar sürmüş. Zamanınız gitmiş parasını geç. Doğru dürüst adam bulun geleceği olan ,eş olabilecek, baba olabilecek.4500 android telefonvallahi ne deseniz de haklisiniz hakediyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?