• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biten arkadasliklarimiz...

sevde_

Sokak hayvanlarına su, yemek ve şefkat."Sevap"tır
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
10.393
25.119
598
Bir zamanlar cok sevip deger vediginiz, melek gibi iyi bildiginiz biri sizi hayal kirikligina ugratti mi? Size verdigi zarardan sonra gorusmeme karari aldiniz mi hic, hayatinizdan cikarmak mecburiyetinde kaldiniz mi?
Daha cok arkadaslik babinda konu. Ister dost kazigi deyin, ister affedilemez hatalar deyin yasadiginiza...
Bunu nasil unuttunuz? Nasil iciniz sogudu? Yoksa hic gecmiyor mu icinizin yarasi?

Biten guzel arkadasliklardan bahsetmek icin actim konuyu. Biten arkadasliklarimizi, dostluklarimizi ve bittikten sonra hissettiklerimizi, o kisinin yokluguna nasil alisabildigimizi, unutabildigimizi paylasalim.

Konudan tahmin edebilirsiniz ki su an boyle bir durum yasiyorum. Konuya ilgi gelirse ben de daha ayrintili yazarim icimdekini. Benim arkadasligim biteli 1 ay oldu, o kasvetli, uzuntulu zamandan ciktigim icin huzurlu olsam da bu kisiyle olan anilarimiz parca parca aklima geliveriyor birden. Bazen icim sizliyor, bazense "iyi ki artik yok" diyorum arkadasligimi bitirdigim nedenler aklima gelince. :KK51:

Bir zamanlar cok sevip deger vediginiz, melek gibi iyi bildiginiz biri sizi hayal kirikligina ugratti mi? Size verdigi zarardan sonra gorusmeme karari aldiniz mi hic, hayatinizdan cikarmak mecburiyetinde kaldiniz mi?
Daha cok arkadaslik babinda konu. Ister dost kazigi deyin, ister affedilemez hatalar deyin yasadiginiza...
Bunu nasil unuttunuz? Nasil iciniz sogudu? Yoksa hic gecmiyor mu icinizin yarasi?

Biten guzel arkadasliklardan bahsetmek icin actim konuyu. Biten arkadasliklarimizi, dostluklarimizi ve bittikten sonra hissettiklerimizi, o kisinin yokluguna nasil alisabildigimizi, unutabildigimizi paylasalim.

Konudan tahmin edebilirsiniz ki su an boyle bir durum yasiyorum. Konuya ilgi gelirse ben de daha ayrintili yazarim icimdekini. Benim arkadasligim biteli 1 ay oldu, o kasvetli, uzuntulu zamandan ciktigim icin huzurlu olsam da bu kisiyle olan anilarimiz parca parca aklima geliveriyor birden. Bazen icim sizliyor, bazense "iyi ki artik yok" diyorum arkadasligimi bitirdigim nedenler aklima gelince. :KK51:

Sende dost kazigi yemissin.zamanla insanlardan nefret edersin ailen haric.arkadasinda biseye yaramadigini anlarsin.zarardan baska.bn henuz faydasini gormedim kendini kurnaz cakal sanan kisiler buldu bni.simdi arkadassiz hayat oh ne rahatmis

Benimki dost kazigi gibi birsey degildi de, acayip bir karakter degismesi. Durduk yere tavirlar, kusmeler. Sacma sapan haller. Kendini vazgecilmez ve kusursuz sanan bir insan. Eskiden boyle degildi, ya degisti, ya da ben karakterini sonra tanidim.
Arkadasliga onem veriyorum ben, hic arkadassiz yasamak da istemem. Hala var birkac tane yakin arkadasim. Ama iste. Arada yanlis insanlara da catiyoruz.

Eger arkadas olarak sana deger verseydi sana öyle davranmazdi..

Degerini bilmeyenin arkasindan neden üzülüyorsun ki?

Sende dost kazigi yemissin.zamanla insanlardan nefret edersin ailen haric.arkadasinda biseye yaramadigini anlarsin.zarardan baska.bn henuz faydasini gormedim kendini kurnaz cakal sanan kisiler buldu bni.simdi arkadassiz hayat oh ne rahatmis
Demek ki sen hep yanlis insanlarla arkadas olmussun o_O arkadassiz bir hayat nasil gecer anlamis degilim..

Tabi sen böyle daha mutlu daha huzurluysan ona bisey diyemem.

Eger arkadas olarak sana deger verseydi sana öyle davranmazdi..

Degerini bilmeyenin arkasindan neden üzülüyorsun ki?

Onun arkasindan degil. Simdi gelse istemem arkadaslik filan, tekrar gorusmek gibi bir istegim yok mesela. Ama insan eski guzel anilari dusununce illa ki uzuluyor. Kim olursa olsun.
Arkadasligimiz sirasinda deger bilmez bir hali yoktu, sonradan anlamsiz, nedenini aciklamadigi tavirlara girdi. Keske daha once gostereymis oteki yuzunu de daha once bitirseymisim diyorum simdi.

Onun arkasindan degil. Simdi gelse istemem arkadaslik filan, tekrar gorusmek gibi bir istegim yok mesela. Ama insan eski guzel anilari dusununce illa ki uzuluyor. Kim olursa olsun.
Arkadasligimiz sirasinda deger bilmez bir hali yoktu, sonradan anlamsiz, nedenini aciklamadigi tavirlara girdi. Keske daha once gostereymis oteki yuzunu de daha once bitirseymisim diyorum simdi.
Ne demek istedigini anliyorum..insanlar degisebiliyor, birak o güzel anilar kalsin..hayatimiza bircok insan girip cikiyor normal oldugunu düsün ;)

Valla ben sonuna dek sabrettiğim için
içimde feci güzel soğumuştu açıkçası rahatlamıitım çünkü son zamanlarda baş belası olarak görüyordum o derece bunalmıştım...

Benim de biten arkadaşlıklarım oldu, kardeşim bildiğim insanlarla sonradan anlaşmazlıklara düştüğüm. Gerçek dost olan dönüp geldiğinde ya da barıştığında kaldığın yerden devam edebiliyorsun da gerçek dost olmayan zaten barışssan da renk veriyor eskisi gibi olmuyor. üzerinde durmayacaksın. haklıysan hiç kaybettiğin insanları kazanmaya uğraşmayacaksın.

Benim dostum kardeşim dediğim insan 12 sene boyunca yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen insanla. Ayrı düştük şimdi 2 ay olacak neredeyse. Çok kırgınım çookk.. Beni değilde 2 günlük sevgilisini seçti.. Durum şu ki Benim eşimle o kişinin sevgilisi tartışma yaşadı ve konu uzadı. Çok adım attım arkadaşıma onlar yaşamış olabilir bizi etkilemesin dedim. Eşim bile aranız bizim yüzümüzden açılmasın siz görüşün konuşun dedi eve gelsin ben giderim dedi. Adım attım atmadı. Konuştum konuşmadı. Son noktayı koydum ve yıllarca birbirimize özel anlarımızda yazmış olduğum mektupları alıp gittim evine.. Gözünün önünde yırttım gayet sakin ve tebessümle.. Bundan sonra sen sağ ben selamet... Candan erçetinin şarkı sözüyle noktayı koyuyorum.. Dostum sanıp aldanmışım meğerrr:KK42:

Maalesef benim de başıma gelmiş olan bir durum bu. Liseden beri ''kardeşim'' dediğim insan, üniversite yıllarında edindiği sevgiliden sonra bir çok kişiye sırtını döndü. İlk zamanlarda bu kişiler arasında değildim, ancak sonraları aynı şehirde olmamıza rağmen yolda tesadüfen karşılaşacak kadar az görüşmeye başladık. İlişkisi ciddiye binip evlilik aşamasına geldiğinde de sadece davet edildim. Nişanına gittim, düğününe gitmedim diye iyice uzaklaştı. Biten bir arkadaşlık değil ama tamamen uzaklaşmış durumdayız. Asla ne o arıyor, ne de ben. Acı bir şey elbette.

Evet çok acı bir şey. İnsan değer verdiği kişiden hakketmediği şeyleri duyunca çok üzülüyor. hep sorguluyor...Bazen intikam almak bile istiyor.
Arkadaşlık -sevgililik fark etmiyor ... Çok değer verdiği şeyi kaybedince her zaman üzülüyor.

Üniversite ark. vardı ben uzaklaştım yaptıkları hatayı bildikleri için neden uzaksın bize bile demediler.
Bazı insanlar , adam kullanmayı çok seviyorlar. sizinle işi bitince bye bye diyebiliyorlar siz anlamadan. En çok bayanlar arasında kan kardeş olunamıyor. Bayanlar maalesef hep birbirlerini kıskanıyorlar...

Bazılarıda yeni insanlar görünce eski ark. unutuyorlar anında sırtlarını dönebiliyorlar.

Bazıları da yeni çevreye girince artık seni beğenmez oluyorlar ...

Erkekler arasında çok fazla kalıcı dostluk oluyor ..bayanlar arasında olmuyor.

birazda kendine bak sen ne yaptınki o arkadaşlık bitti hadi amaaaaaa bencil olma

birazda kendine bak sen ne yaptınki o arkadaşlık bitti hadi amaaaaaa bencil olma

Üff sıktınız. Ne oldu, aldığınız cevap zorunuza mı gitti? Her konuma dalmışsınız. Laf görünce cevaben doğru düzgün laf edemeyip üyenin profilini karıştırıp sataşanlar. Bi bitmediniz. Konu hakkında diyecek bir şeyiniz yoksa çıkabilirsiniz. Hadi selametle.

Üff sıktınız. Ne oldu, aldığınız cevap zorunuza mı gitti? Her konuma dalmışsınız. Laf görünce cevaben doğru düzgün laf edemeyip üyenin profilini karıştırıp sataşanlar. Bi bitmediniz. Konu hakkında diyecek bir şeyiniz yoksa çıkabilirsiniz. Hadi selametle.
sizde menepozlu agresif primciler bi defolun yaaa milletin hayatından hastalıklımısınız nesiniz

Bu dert bende de var. yaklasik bes sene oldu ve ben yeni yeni gercek anlamda o kisiyi umursamiyorum. o ki benim yirmi senelik cocukluk arkadasim, bir erkekle karsilasinca benim sozlerimi umursamaz oldu, arkadaslik ayri sevgili ayri ama o sevgilisini arkadasinin yerine de koydu ve beni yok saydi. ailemden once ona gider kosardim hep uzaktan geldigimde. kiz kardesim derdim. zamanla cok degistigini gordum. aslinda kisiler gercek karakterini gostriyor,degismiyorlar. bu cok aci tabi, yabanci gibi geliyor. ama yasadigim soklari tarif edememm. bu benim cok onemsedigimi gisteriyor ve onun beni sallamadigini. bu kadar basit bunun cevabi. dostumuz sandigimiz kisilerin dostu olamiyoruz bazen. ve butun emekler bosa gidiyor. hayal kirikliginin yerini hicbirsey alamaz

Bu dert bende de var. yaklasik bes sene oldu ve ben yeni yeni gercek anlamda o kisiyi umursamiyorum. o ki benim yirmi senelik cocukluk arkadasim, bir erkekle karsilasinca benim sozlerimi umursamaz oldu, arkadaslik ayri sevgili ayri ama o sevgilisini arkadasinin yerine de koydu ve beni yok saydi. ailemden once ona gider kosardim hep uzaktan geldigimde. kiz kardesim derdim. zamanla cok degistigini gordum. aslinda kisiler gercek karakterini gostriyor,degismiyorlar. bu cok aci tabi, yabanci gibi geliyor. ama yasadigim soklari tarif edememm. bu benim cok onemsedigimi gisteriyor ve onun beni sallamadigini. bu kadar basit bunun cevabi. dostumuz sandigimiz kisilerin dostu olamiyoruz bazen. ve butun emekler bosa gidiyor. hayal kirikliginin yerini hicbirsey alamaz
Aynen, kesinlikle. Şoklar ve hayalkırıklığına tamamen katılıyorum. Ben de bu bahsettiğim kişiyle son aylarda şaşkınlıktan şaşkınlığa girmiştim. Tanıyamamıştım. Şu an kendisi benim için kocaman bir hayal kırıklığı. Pişmanlık, vs. Keşke samimi bile olmasaydık diyorum şimdi. Kendisini tanımıyorum artık gerçekten. Sorsalar bilmem karakterini, ben de anlamamışım ki ne olduğunu zaten... :)
İnsanın psikolojisi bozuluyor ya.
5 yık çok uzun bir de. Bende o kadar uzun sürer mi sanmam gerçi de... Kendisini düşününce bazen "iyi ki yok, artık huzurluyum, ne işim vardı öylesiyle, geç bile kalmışım" filan derken, bazen de bir hüzün çöküyor. Anıları düşünüyorum, fotoğraflara bakıyorum. Geçen gün ilk defa gözlerim doldu bu konuda. Normalde hiç ağlayamam öyle. Ben de böyle çelişkili hallerdeyim işte...

Aynen, kesinlikle. Şoklar ve hayalkırıklığına tamamen katılıyorum. Ben de bu bahsettiğim kişiyle son aylarda şaşkınlıktan şaşkınlığa girmiştim. Tanıyamamıştım. Şu an kendisi benim için kocaman bir hayal kırıklığı. Pişmanlık, vs. Keşke samimi bile olmasaydık diyorum şimdi. Kendisini tanımıyorum artık gerçekten. Sorsalar bilmem karakterini, ben de anlamamışım ki ne olduğunu zaten... :)
İnsanın psikolojisi bozuluyor ya.
5 yık çok uzun bir de. Bende o kadar uzun sürer mi sanmam gerçi de... Kendisini düşününce bazen "iyi ki yok, artık huzurluyum, ne işim vardı öylesiyle, geç bile kalmışım" filan derken, bazen de bir hüzün çöküyor. Anıları düşünüyorum, fotoğraflara bakıyorum. Geçen gün ilk defa gözlerim doldu bu konuda. Normalde hiç ağlayamam öyle. Ben de böyle çelişkili hallerdeyim işte...

Ben de ayni hisler icimdeyim, dusunmuyorum artik. o kisiyi gercekten tanimiyorum. bu bizle alakali bir durum belki de. cok deger veren biriyim, arkadasim icin herseyi yapan biriyim. ama o bambaska bir insanmis. gec anlamam cok aci oldu

Kardeşim dediğim insan doğum yaptım aramadı. Çok üzülmüştüm. Sildim artık. En acı olanı da birlikte zaman geçirirken dostluğun onun için ne kadar önemli olduğunu anlatmasıydı sürekli. Kardeştik,dosttuk,yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ama lohusa depresyonuyla boğuşurken bir kere bile aramadı. Hoş tebrik için aramadığından depresyonumdan da haberi yoktu tabi.

Kardeşim dediğim insan doğum yaptım aramadı. Çok üzülmüştüm. Sildim artık. En acı olanı da birlikte zaman geçirirken dostluğun onun için ne kadar önemli olduğunu anlatmasıydı sürekli. Kardeştik,dosttuk,yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ama lohusa depresyonuyla boğuşurken bir kere bile aramadı. Hoş tebrik için aramadığından depresyonumdan da haberi yoktu tabi.

herkesin derdi ayrı... Sen doğumla uğraşırken o belki bambaşka sıkıntılarla uğraşıyor.

hiç bir şey ilk okul yıllarında gibi olmuyor. herkesin derdi sıkıntısı ayrı...

Öyle hissettim. Doğum döneminde bayanlar çok hassaslaşıyor bence arkadaşın seni ihmal etmezdi mutlaka bir derdi vardır.

Back
X