Biten iliskiden sonra nasil tekrar iletisim kurulur?

ilya89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2018
169
130
53
35
Sevgilimden ayrilali 5 Ay oldu. 4 yillik bir iliskiydi herneyse simdi yavas yavas alismaya calisiyorm. Tabiki agladim zamanlarda oluyor,sevgiyi Ozledim zamanlarda. Ona hala asik olabilirim Ama artik Geri donusu Yok. Ve acikcasi nasil tekrar flort edebilirim bunu unuttum. Nasil Baska erkeklere tanisirim unuttum. Cok Tuhaf bi sey. Bakimli guzel bi bayanim Sorun Bu degil Sorun bende gibi. Etrafima bakinmaktan cekiniyorum, Boyle biri degildim. Hazir degilmiyim Acaba Yeni iliskiye ve ya nasil flort etmeye mi unuttum. Ve ya iletisim sorunu mi yasiyorum. Merak ediyorum siz biten bi iliskiden sonra nasil tekrar iletisim kurdunuz diger erkeklerle? Disari cikiyorum, kursa gidiyorum, spor salonuna gidiyorum, grup dersler aliyorum, 4 gun Calisiyorum yogun bi hayatim var Ama biri karsima cikmiyor...Aklima dating siteleri dahi geldi Ama okadar dusmus olamam diye dusunuyorum.

ummadigin anda cikar karsina

Flörte hazır değilseniz. Bekledikçe de olmaz bu tür şeyler.

Biranda çıkıyor karşına ..

Boşver aşkı sevgiyi gezz tozzz o senı bulur

Canim yillik iliskim 1 sene once bitti . Ilk zamanlar disardaki erkeklere o gozle bakmak tuhaf gelmisti . Bakamiyodum bile yani öyle alismisim yillarca biriyle flort etmeyi birak alici gozle bakamiyodum . Sonra zamanla degisti birazcik zaman 5 ay cok erken hele unutmadan sadece seni yipratir

Emin ol ''istediğin an'' biri girecektir hayatına. Şu an tam anlamıyla birini istemiyorsun, sadece sevilmek istiyorsun. Oysa kendine sorman gereken soru; sen yeniden birini sevmeye hazır mısın?

Ayiplamiyorum ama şart dimi illa birisini bulmak? Yapamıyorsunuz yani erkeksiz?
Ya 5 ay olmuş, sadece 5 ay! Ustelik cok uzun sureli bir iliskiden cikmissiniz ama derdiniz yenisini nasil bulurum??
Çağımızın hastaliğı iste bu, yalnız kalamamak. Sevgilin yoksa eksiksin eziksin. Halbuki dinleyin kafanizi, bir kendinizi bulun once.
Dating sitesi dahi dusunmus ya bukadarini nasil kendinize layik goruyorsunuz inanamiyorum.

Ayiplamiyorum ama şart dimi illa birisini bulmak? Yapamıyorsunuz yani erkeksiz?
Ya 5 ay olmuş, sadece 5 ay! Ustelik cok uzun sureli bir iliskiden cikmissiniz ama derdiniz yenisini nasil bulurum??
Çağımızın hastaliğı iste bu, yalnız kalamamak. Sevgilin yoksa eksiksin eziksin. Halbuki dinleyin kafanizi, bir kendinizi bulun once.
Dating sitesi dahi dusunmus ya bukadarini nasil kendinize layik goruyorsunuz inanamiyorum.
Yani konu sahibi ve ben dahil sizin açınızdan bakamadık, kusura bakmayın. Kızcağız sevmek sevilmek istemiş

Yani konu sahibi ve ben dahil sizin açınızdan bakamadık, kusura bakmayın. Kızcağız sevmek sevilmek istemiş
Sevmek sevilmek oyle rast gele kisiyle oluyorsa evet bende sizin açınızdan bakamiyorum. Oylesi kalsin daha iyi.
sevmek sevilmek dediginiz sey sizin icin nasil bilmiyorum ama oyle araliksiz aranarak bulunamayacagida kesin. Ki sevme sevilme ihtiyacini dating sitesinden karsilamayi dusunmeye kadar düşülmüşse ortada ciddi bir sorun var demektir.
Sevmek sevilmek evet harika bisey, ama deneme tahtasi yapilmayacak ve her ortamlarda aranmayacak kadarda degerlidir.
Ve once yalniz kalacak kadar guclu olmayan insan sevme sevilme duygusunu bağımlilik olarak yaşar.

Gayet normal hayatiniz da birini istemeniz,vakti geldiginde hic ummadiginiz anda olur,en yakin zamanda umarim dogru kisiyle karsilasirsiniz.

Biten bir iliskiden tam olarak toparlanmadan baska bir iliskiye girmek sagliksiz iliskinin temellerini olusturabilir ve tekrar yikim yasayabilirsiniz. Ustelik tam toparlanmadan bir iliskiye baslamak iliski bagimliligi yapabilir. Kendinizi hazir hissettiginizde zaten evren karsiniza birini cikarir merak etmeyin ama once bir kendinize odaklanin. Kendinize zaman ayirin.

Biten ilişkimin ardından neredeyse 1.5 yıl geçmişti ve ben yeni ilişkiye öyle başlayabildim ki öyle 4 yıllık bir ilişki de değildi bizim ki. Ağladım, üzüldüm, durulma dönemine geçtim, yalnızlığa alıştım ve bir anda oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X