BİTEN İLİŞKİYİ SÜRDÜRME ÇABALARIM...

Eğer seni sevmeyen bir sevgili istiyorsan devam et belki tekrar denersiniz. Ama sence sevilmediğin bir ilişkiyi hak ediyor musun?
Bazen bittiğini kabullenmek ve ayrılmak sevgisiz ite kaka devam eden bir ilişkiden daha çok mutluluk verir.
Bilmiyorum ben beni sevmeyen bir insanı kendime layık görmem. Yada benim zorumla devam eden bir ilişkiyi kendime layık görmem.
Artık beni sevmiyor dediğin bir insanı stratejiyle veya zorla yanında tutmak sence de güzel mi?
Kendine yazık etme.
Bırak gitmek istiyorsa gitsin.
Aynı şekilde senin de sevgin bitebilirdi o zaman sürekli seni tekrar başlamaya ikna etmeye çalışsa ona olan saygını kaybetmez miydin?
Saygınlığını kaybetmeden bitirmeni öneriyorum bu nedenle.
İlişkiler iki taraflıdır bir tarafın hisleri bittiyse devam etmemelidir.

bakın hanfendi sıkma işlemi tek başına yapılmaz kaldıki kendiside beni bazı konularda sıkmıştır. ve eğer ben sıkıldım gidicem denirse bu belli çerçevelerde olur ve insan bunu bir şekilde kabullenir. bu adam ailesini evime yolladıktan birkaç hafta sonra ayrılıyor benden. madem sıkıntı vardı aile neden geldi denmezmi yada madem sıkıntı vardı ayrılmadan iki gün önce aşkından ölüyorum denirmi
İnsanlar nikah masasından dönüyor yahu. Aile tanıştı, bişeylere gün alındı diye mecbur mu ömür boyu sizle devam etmeye... ölçmüş tartmış, olmayacağına karar verip yol yakınken dönmüş. Zaten karşılıklı "sıkma işlemi" yapıyormuşsunız, isabet olmuş. Siz de sıkılmadan özgürlüğün tadını çıkarın o zaman adamı Allah'tan dilemek yerine. Bu adam size dönmez.

Su an unut gitsin laflari sana cok agir gelir ama farzet yeniden asik oldu? Yine biter emin ol biter.
Civisi cıktı mı bir seyin, bir daha olmaz eskisi gibi. Nice sorunlu kızları ceken erkekler var. Niye? Asıklar diye. Sıkılmak nedir allah askina ? Herkes zor zamanlar atlatiyor ama o zor zamanda gozden cikardigi kisi ittigi kisi cidden degerli midir?
arkadas kalmak sacma o gozle bakamayacaksanz girmeyin o yola
Inanin bosa kurek cekmek bunun adı. Kendinizi uzmeyin sonra daha kotu olur sizin icin..

Valla okurken beni bile sıktın adam nasıl sıkılmasın.bence bu işin oluru yok gibi.sadece geri gelmesi için bir tek yol denenebilir.oda görünmez olacaksın.seni arasada sorsada cevap vermeyip ulaşılmaz olacaksın.sanki çok sevsende , gururun herşeyden önemli gibi davranacaksın.unutmuş gibi , sanki ayrılması hiç önemli değil gibi ,hayatına bakmaya devam ediyo gibi yapacaksın.ama tek mesajla yelkenleri suya indirdin mi ,bidaha rüyanda anca görürsün çocuğu.tercih senin.

Döneceği varsa da dönmez bu ısrarınla.
Sana yıllar öncesinden bir örnek vereyim, sevgilimle ayrılmıştık gurur yaptım yaptım sonra dayanamadım yazdım, oda şimdi mi yazıyorsun daha yeni mi aklına geliyorum demişti ona dil dökmüştüm. Bu arada beni seven bir çocuk vardı onu reddetmiştim çocuk hala peşimdeydi, çok iyi kalpli iyi niyetli bi çocuktu ama insan zoru seviyor ya inadına ben onu tersleyip ayrıldığım kişiyle konuşma çabalarındaydım. Tabi aradan zaman geçti 1 ay falan, peşimde olan çocuk bir anda ilgiyi kesti (ergenlik zamanlarım) noldu bu çocuğa diye diye aklıma taşıdım bu sefer ayrıldığım şahıs umrumda bile olmadı. Roller değişti, ben o çocukla iletişim kurdum ayrıldığım kişi de bana dil dökmeye başladı. Çok uzattım ama demem o ki ne kadar üstelersen o kadar ters teper.
Bırak bakalım kes ilgiyi, zaten sana değer veriyorsa en ufak kırıntı varsa yokluğunu hisseder.
Ha diyelim ki yazdı öylesine, "artık konuşmamıza gerek yok. yolun açık olsun." de. Bi afallasın o zaman.

Döneceği varsa da dönmez bu ısrarınla.
Sana yıllar öncesinden bir örnek vereyim, sevgilimle ayrılmıştık gurur yaptım yaptım sonra dayanamadım yazdım, oda şimdi mi yazıyorsun daha yeni mi aklına geliyorum demişti ona dil dökmüştüm. Bu arada beni seven bir çocuk vardı onu reddetmiştim çocuk hala peşimdeydi, çok iyi kalpli iyi niyetli bi çocuktu ama insan zoru seviyor ya inadına ben onu tersleyip ayrıldığım kişiyle konuşma çabalarındaydım. Tabi aradan zaman geçti 1 ay falan, peşimde olan çocuk bir anda ilgiyi kesti (ergenlik zamanlarım) noldu bu çocuğa diye diye aklıma taşıdım bu sefer ayrıldığım şahıs umrumda bile olmadı. Roller değişti, ben o çocukla iletişim kurdum ayrıldığım kişi de bana dil dökmeye başladı. Çok uzattım ama demem o ki ne kadar üstelersen o kadar ters teper.
Bırak bakalım kes ilgiyi, zaten sana değer veriyorsa en ufak kırıntı varsa yokluğunu hisseder.
Ha diyelim ki yazdı öylesine, "artık konuşmamıza gerek yok. yolun açık olsun." de. Bi afallasın o zaman.

Bugün onunla konuşup tamamen bitti diyeceğim allahın izniyle. asla aramaz diye tahmin ediyorum beni bu yakın mesafe olsa dayanırdım belki ama farklı şehirlerdeyiz onu bir daha göremeyecek olmak çok acı :(:(

Bugün onunla konuşup tamamen bitti diyeceğim allahın izniyle. asla aramaz diye tahmin ediyorum beni bu yakın mesafe olsa dayanırdım belki ama farklı şehirlerdeyiz onu bir daha göremeyecek olmak çok acı :KK43::KK43:
Anlamıyorsun bak.
Mesaj yazıp vedalaşma, şu an yazmayı bırak.
Artık bitti vs yazma çok çocukça olur.
En son ne yazdıysan yazdın bırak öyle kalsın, vedalaşma bile.

Anlamıyorsun bak.
Mesaj yazıp vedalaşma, şu an yazmayı bırak.
Artık bitti vs yazma çok çocukça olur.
En son ne yazdıysan yazdın bırak öyle kalsın, vedalaşma bile.
Kız tecrübene hayran kaldım ahanda aynen yaZdığın gibi düşünüyorum.ama konu sahibesinde , tamemen bitti artık deyip , ertesi gün ne oldu bize böle yazacak bir potansiyel var malesef.nyse o da tecrübelenir bizim gibi :)

Kız tecrübene hayran kaldım ahanda aynen yaZdığın gibi düşünüyorum.ama konu sahibesinde , tamemen bitti artık deyip , ertesi gün ne oldu bize böle yazacak bir potansiyel var malesef.nyse o da tecrübelenir bizim gibi :)
Aynen şimdiki aklım olsa bu tavsiyeler gibi davranırdım kimseye taviz vermezdim ama konu sahibi ille de ben yaşayıp görcem diyorsa kendi tercihi bize sadece tavsiye vermek düşer:)

Size acik kapi birakmis. Cok yanlis yapiyor. Arkadas olalim falan hepsi oyalamak icin elimin altinda bulunsun diye yapilan cok cirkin hareketlerdir... Sizin tek yapmaniz gereken sessiz kalmaniz konusmamaniz olur. Hani sıkılmış ya, belki o zaman kiymetinizi anlar... Bazen iliskiler kangren olur, kesip atmak gerekir. İflah olmaz... Bazi erkekler uzun iliskilerden cikip 360 derece donebiliyor ozgurluk pesinde oluyor... Oyleyse ondan hayir gelmez zaten.

Bogdun. Resmen bogdun.
Ben olsam bende " arkdasca konusabiliriz" derdim.
" birak pesimi yeter artik yuzunu gormek istemiyorum' deseydim yepyeni bi kavga basliycakti. Kisa yol " tamam dizginlesirsen konusuruz yine'.
Cok sundure sundure yazmissin mesela konuyuda.

Size acik kapi birakmis. Cok yanlis yapiyor. Arkadas olalim falan hepsi oyalamak icin elimin altinda bulunsun diye yapilan cok cirkin hareketlerdir... Sizin tek yapmaniz gereken sessiz kalmaniz konusmamaniz olur. Hani sıkılmış ya, belki o zaman kiymetinizi anlar... Bazen iliskiler kangren olur, kesip atmak gerekir. İflah olmaz... Bazi erkekler uzun iliskilerden cikip 360 derece donebiliyor ozgurluk pesinde oluyor... Oyleyse ondan hayir gelmez zaten.

Bence erkek sadece yakamdan kurtulsun diye tamam arkdasca yazarim demis.
Cunku konu sahibi nolurda nolur, nolurda nolur diyip durmus.
" artik gorusmeyelim" dese erkek, kiz delirir cildirir sayfalarca metin yazar.

Adam sevse istese böyle olmazdı emin olun. Bence gururunuzu bu kadar ayağa düşürmeyin. Çok yanlış yapıyorsunuz Ada'ma böyle yapışarak. o ilişkiden bi cacık olmaz. Kafanızda bitirmenin vakti gelmiş.

Bence erkek sadece yakamdan kurtulsun diye tamam arkdasca yazarim demis.
Cunku konu sahibi nolurda nolur, nolurda nolur diyip durmus.
" artik gorusmeyelim" dese erkek, kiz delirir cildirir sayfalarca metin yazar.

Haklisiniz o da olabilir. Ama cevremde arkadas kalalim diyip elinin altinda tutmak isteyen erkeklerde oldu. İki ihtimalde gercekten kotu... Konu sahibinin yapmasi gereken ustune dusmemek. " sen olmasanda ben varim" modunda olup hayatina devam etmeli

Bugün onunla konuşup tamamen bitti diyeceğim allahın izniyle. asla aramaz diye tahmin ediyorum beni bu yakın mesafe olsa dayanırdım belki ama farklı şehirlerdeyiz onu bir daha göremeyecek olmak çok acı :KK43::KK43:

Varsa nasibinde dünyanın öbür ucunda bile olsa görebilirsin.
Artık kendını diZginleme Zamanı.
Dua et rahatlarsın ve uzaklaşırsın biraz huzurlu olursun.

Back
X