- 14 Eylül 2014
- 20.480
- 96.510
- 798
- Konu Sahibi hande duygulu
Eğer seni sevmeyen bir sevgili istiyorsan devam et belki tekrar denersiniz. Ama sence sevilmediğin bir ilişkiyi hak ediyor musun?
Bazen bittiğini kabullenmek ve ayrılmak sevgisiz ite kaka devam eden bir ilişkiden daha çok mutluluk verir.
Bilmiyorum ben beni sevmeyen bir insanı kendime layık görmem. Yada benim zorumla devam eden bir ilişkiyi kendime layık görmem.
Artık beni sevmiyor dediğin bir insanı stratejiyle veya zorla yanında tutmak sence de güzel mi?
Kendine yazık etme.
Bırak gitmek istiyorsa gitsin.
Aynı şekilde senin de sevgin bitebilirdi o zaman sürekli seni tekrar başlamaya ikna etmeye çalışsa ona olan saygını kaybetmez miydin?
Saygınlığını kaybetmeden bitirmeni öneriyorum bu nedenle.
İlişkiler iki taraflıdır bir tarafın hisleri bittiyse devam etmemelidir.
Bazen bittiğini kabullenmek ve ayrılmak sevgisiz ite kaka devam eden bir ilişkiden daha çok mutluluk verir.
Bilmiyorum ben beni sevmeyen bir insanı kendime layık görmem. Yada benim zorumla devam eden bir ilişkiyi kendime layık görmem.
Artık beni sevmiyor dediğin bir insanı stratejiyle veya zorla yanında tutmak sence de güzel mi?
Kendine yazık etme.
Bırak gitmek istiyorsa gitsin.
Aynı şekilde senin de sevgin bitebilirdi o zaman sürekli seni tekrar başlamaya ikna etmeye çalışsa ona olan saygını kaybetmez miydin?
Saygınlığını kaybetmeden bitirmeni öneriyorum bu nedenle.
İlişkiler iki taraflıdır bir tarafın hisleri bittiyse devam etmemelidir.