BİTEN İLİŞKİYİ SÜRDÜRME ÇABALARIM...

Arkadaşlar merhaba;

erkek arkadaşımla geçen hafta içerisinde artık beni sevmediğini söyleyerek ayrıldığını sizlere anlatmıştım. 1 hafta içeriside aslıda aşık olma nedenin değişmediğini hala aynı şeylerin değer yargılarının bir olduğunu öğrendim. yani aşık olma nedeni kişiliğimi düzgün bulmasıydı ve hala ayrıldıktan sonra mükemmel bir insan diyor çevremdekilere.

neden bitti o zaman derseniz sıkılmış kendileri kendisine zaman ayıramıyormuş bıkmış usanmış ve bitirmiş. güzel ayrılmadık tabi kavga kıyamet benden dolayı çünkü çok seviyorum. az yumuşayınca o ara ara konuşa bileceğimizi ( arkadaşça ) söyledi. Çevremdekiler bunu yeşil ışık gördü ve zaten sıkılmış biraz sıkma dediler ben tam tersi yaptım yine sıktım oda akıllanmazsın diye kaçtı.

dün arkadaşımla yanımda konuştuğunda asla arkadaşça dahi konuşmayacağını beni daha önce nasıl sevdiğini ama bittiğini anlatdı. öyle kesin konuştuki yağmurlu havada su vermez gibi. bugün ise dayanamayıp ona mesaj attığımda eğer tekrar dellenmezsem arada arkadaşça konuşabiliceğimizi söyledi ( ilk arkadşça konuşma davasında bu süreçte kendini dinleyeceğini ve geri dönebiliceğini söylemişti tabi bana değil yine aracılara )

çok uzattım şuan hemen sadete geliyorum bu adamı sıkmadan arkadaş gibi konuşarak tekrar elde edebilirmiyim çok seviyorum çünkü onu ve dert ettikleri şeyler aşılacak şeyler değil. söylediğini yutmayan biriydi ama ayrıldıktan sonra sürekli çelişkide kaldı şans verdi değerlendiremedim bu son şansım yardımlarınız rica :KK43: :KK43:
Kimse kimseye kişiliği düzgün diye aşık olmaz. Aşk böyle bir şey değil. Adam resmen seni düzgün kız görmüş belki olur demiş o kadar. Ayrıca seni istemeyen adamın niye peşine düşüyorsun ki. Aklında bulunsun erkekler yapış yapış kendi peşlerinde koşan, elde etmek için plan program yapan, onların isteklerine göre bukalemun gibi şekil değiştiren kadınları ciddi anlamda çekici bulmuyor. Onurlu, gururlu, kendi kişiliği olan kadınları tercih ediyorlar. Ayrıca onlar tercih etmese bile kendine saygısı olan bir kadın zaten birinci seçenektekileri uygulamaz. Bırak gitsin yoluna. Dünyadaki tek erkek o değildir herhalde.

Arkadaşlar merhaba;

erkek arkadaşımla geçen hafta içerisinde artık beni sevmediğini söyleyerek ayrıldığını sizlere anlatmıştım. 1 hafta içeriside aslıda aşık olma nedenin değişmediğini hala aynı şeylerin değer yargılarının bir olduğunu öğrendim. yani aşık olma nedeni kişiliğimi düzgün bulmasıydı ve hala ayrıldıktan sonra mükemmel bir insan diyor çevremdekilere.

neden bitti o zaman derseniz sıkılmış kendileri kendisine zaman ayıramıyormuş bıkmış usanmış ve bitirmiş. güzel ayrılmadık tabi kavga kıyamet benden dolayı çünkü çok seviyorum. az yumuşayınca o ara ara konuşa bileceğimizi ( arkadaşça ) söyledi. Çevremdekiler bunu yeşil ışık gördü ve zaten sıkılmış biraz sıkma dediler ben tam tersi yaptım yine sıktım oda akıllanmazsın diye kaçtı.

dün arkadaşımla yanımda konuştuğunda asla arkadaşça dahi konuşmayacağını beni daha önce nasıl sevdiğini ama bittiğini anlatdı. öyle kesin konuştuki yağmurlu havada su vermez gibi. bugün ise dayanamayıp ona mesaj attığımda eğer tekrar dellenmezsem arada arkadaşça konuşabiliceğimizi söyledi ( ilk arkadşça konuşma davasında bu süreçte kendini dinleyeceğini ve geri dönebiliceğini söylemişti tabi bana değil yine aracılara )

çok uzattım şuan hemen sadete geliyorum bu adamı sıkmadan arkadaş gibi konuşarak tekrar elde edebilirmiyim çok seviyorum çünkü onu ve dert ettikleri şeyler aşılacak şeyler değil. söylediğini yutmayan biriydi ama ayrıldıktan sonra sürekli çelişkide kaldı şans verdi değerlendiremedim bu son şansım yardımlarınız rica :KK43: :KK43:

2015 Ocaktaki ayrılığımı gördüm burada 2.5senelik ilişkimde erkek arkadaşımı bunaltıp kaçırmıştım onunda benımde ihmalliğimiz çoktu o ilgisiz olunca ben dahada dahada üstüne gidip kaçırmıştım aynı şirketteydik bide haftada 3kere falan rahat karşılaşıyorduk Adam benden kaçıyordu ayrıldık 3 ay rezil gibi pesinden koştum üzüldüm ağladım zırladım hatta beee:KK33:
Sonra ne mi oldu?
Nereye kadar böyle kendıne gel yahu dedim!
Kendıme baktım yazmadım aramadım sormadım 20gün sonra baktım Adam bana yazıyor,Bi yere davet ediyor.
Diyecegım o ki erkekler peşinden koşanı değil koşturanı daha cazip çekici buluyor.
Çabuk toparlan hemen.
Daha güçlü bir profil çiz.
Dön dön diye dünden razı bir kadın değil sen olmadan da yaşarım diyen bir kadın olan profili.
Ağlamakla üzülmekle geçmez bu günler gençsin eminim ki güzelsin de Adam zaten karakterıne tutulmuş bir yönde isyankar aşk dolu paylaşımları da boşver. Vur patlasın çal oynasın değilse iyiyim keyfim yerinde paylaşımların boy göstersin sosyal medyada eminim varsa oralardan da takiptedir:super:

Mesela sen bu adami hangi konularda SIKTIN ? Belliki bitirmis belki kafasinda bitmistir bu iliski, hala duygulari vardir.. ama erkekler kafalarinda bitirdikleri zaman geri donusu zor oluyor.. Uzerinede fazla gittiysen kacar.. bu bayanda olsa erkekte olsada aynidir.. mesela bazen telefonuma o kdr cok mesaj geliyorki sabah kalktigimda telefonumdan nefret eder hale geliyorum.. firlatasim geliyor..

Arkadaşça konuşalım demesi, seni özlediğimde ararım senin sayende seni görerek acı çekmeden unuturum. Seni beni gördükçe unutamazsın hem egomu tatmin eder hemde başkasını bulamazsam dönerim diye cepte olursun demek. Kazanmak istiyorsan tek kumar hakkın var. Bir anda ortadan kaybolmak. O yazsa bile. Yusuflamadığı sürece bu ilişki bit-ti.

2 de örnek vereyim sana. Erkek arkadaşımdan ayrıldım hala peşimde kafam rahat, biliyorum pişman olsam dönerim o yüzden aşk acısı bile çekmiyorum geziyorum tozuyorum. Bir gün kendime güvenle mesaj attım ben ilahım ya sanki mesaj attığım gibi kapıma halılar serecek sanıyorum. Cvp bile yazmadı, noluyo be! Oldum. Bir daha attım tamam neyse sorun diil bay bay tarzı bir şey attı gitti. Ay ayak ucumdan beynime ateş çıktı, adama aşkım depreşti, aşk ayrılık acısına büründüm bir saatte ki dönme niyetim bile yoktu. Adamın peşinden 5ay koştum!
Diğer örnek; en yakın arkadaşım sevgilisi ailesiyle tanıştırdı herşey süper çocuk bir sabah kalktı ben ciddi ilişki adamı değilim by dedi gitti. Arkadaşım mahvoldu ağladı üzüldü yapma dedi çocuk gık demedi. Arkadaşım mesaj atmayı tepki vermeyi bir kesti. Çocuk mesaj attı konuşalım yinede diye ses çıkmayınca. Arkadaşımda konuşacak birşey kalmadı canın istediğinde ayrılıp isteyince barışamazsın bitti o iş diye. Şuan evliler:))

konu baslıgı ne kadar da dogru.. bıtmıs bır ılıskıyı surdurmeye calısma.. her seyın farkındasın.. artık o senı sevmıyor, gururunu daha fazla ayaklar altına alma.. bır daha da asla muhatap olma.

2 de örnek vereyim sana. Erkek arkadaşımdan ayrıldım hala peşimde kafam rahat, biliyorum pişman olsam dönerim o yüzden aşk acısı bile çekmiyorum geziyorum tozuyorum. Bir gün kendime güvenle mesaj attım ben ilahım ya sanki mesaj attığım gibi kapıma halılar serecek sanıyorum. Cvp bile yazmadı, noluyo be! Oldum. Bir daha attım tamam neyse sorun diil bay bay tarzı bir şey attı gitti. Ay ayak ucumdan beynime ateş çıktı, adama aşkım depreşti, aşk ayrılık acısına büründüm bir saatte ki dönme niyetim bile yoktu. Adamın peşinden 5ay koştum!
Diğer örnek; en yakın arkadaşım sevgilisi ailesiyle tanıştırdı herşey süper çocuk bir sabah kalktı ben ciddi ilişki adamı değilim by dedi gitti. Arkadaşım mahvoldu ağladı üzüldü yapma dedi çocuk gık demedi. Arkadaşım mesaj atmayı tepki vermeyi bir kesti. Çocuk mesaj attı konuşalım yinede diye ses çıkmayınca. Arkadaşımda konuşacak birşey kalmadı canın istediğinde ayrılıp isteyince barışamazsın bitti o iş diye. Şuan evliler:))

dün onunla konuştuk. sözde arkadaşça telefonda bağırarak konuştu benimle bende ne oluyor yaa dedim hem arıyorsun hemde bağırıyorsun diye. anladık bitti bende dönmem dedim. sonra biraz muhabet uzayınca ona bir konuda görsel atmam gerekti whatsaap engelinden çıkar atayım dedim engeli kaldırdı. hala da engelemedi. bugün sabah dayanamadım mesj tdım barışmak adınaokudu sadece hiçbirşey yazmadı. belkide beni barışma muhabettinden tekrar engeler :(

Sana acıdığı için konuşma ihtimali iyi bir ihtimal öyle düşün. Daha kötüsü sizi elinin altında tutma isteği. Sizi bir kere sevmediğini söyleyen insanı rahat bırakın, belki barışırsınız ama maalesef size saygı duyacağını düşünmüyorum bu saatten sonra, ancak oyuncağı olursunuz.

Eski sevgiliden dost most olmaz.soguk dur umursama.yada öyle görünmeye calis.o ilgilensin kossun pesinden.geri dönerse böyle döner.yoksa konussan ne fayda.popo fazla kalkmış.cok ilgi vermişsiniz.tasiyamamis beyefendi

Bencede değmez bende başkaları için böyle konuşurum kendime konuşamıyorum ama :( peki ben artık umursamıyor gibi davranıcam ona yanlız1 bir hafta peşinden koştum uzak mesafedeyim heryerden engeliyim artık umursamıyor olmam dikkatini çekermi

Acikcasi sıkma sebebi olarak neyi gosteriyor?
Musait olmadigini telefona bakamadigini bildiginiz bir vakitte niye bakmiyorsun telefona diye kavga cikarmak gibi bir sey mi?
Onun haricinde acikcasi yasiniz evlilik icin cok müsait bir yasmis. Ve iki yildir birbirinizi taniyorsunuz. Evliligin olmayacagini düşünerek bitirmis olabilir.
Arkadasca konuşup tekrar ayni hislerle yaklasmasini saglamak yasiniz daha küçük olup olgun olmayan fikirlerle karar alinmis olsaydi belki derdim. Ancak su anki durumunuzda bana makul gelmedi. Birakin vakit gecsin zor da olsa..

Merhaba x düşünündüm de senin arkadaşlığına ihtiyacım yok. Yeni hayatında mutluluklar dilerim yazınnnn, yazdığınızın arkasında durun.
O zaman belki geri kazanırsın ha baktın gelmiyor. O zaman yapacak bi şey yok. Önüne bak..

Niye hayatı dar edip güzel şeyleri bozarsınız ki, mutlu oldunuz mu dicem de ondan daha beter mutsuzsunuz. Yazık geçirilen zamana. Elde ne kaldı sıfır. Sıkmayın boğmayın insanları. Özlediğinde konuşulmayı doğru buluyorum hergün şu kadar saat bilmem ne kurallar koyarak kimsenin konuşası gelmez. Gelmedi de..

Hanımefendi karşınızdaki bir insan elde etmek nedir?bakın adam size dürüst olmuş sevgim bitti demiş sizin bitmemiş olabilir üzülürsünüz elbette.ama bitmiş sevgiyi yeniden yaratamazsınız.bu sizi daha çok üzer.bir tek üzüldüğünüzü bilip size vicdan yaparsa döner.ama sonra gene gider.bırakın düşünmeyin karşınıza sizi sevecek insanlar çıkar

Arkadaş ayağı.. ayağı derler.
Yani bu durum için söylenmemiş ama tekrar bu şekilde elde edebilir miyim demişsiniz. Bence edemezsiniz.
Arkadaşça mesaj attıkça sadece giden zamanınız olur bence hatır dahi sormayın. Silin engelleyin unutmaya çalışın hayatınız akıp gidiyor

sürekli ve sürekli kuran okuyup kabul olunan dualar okuyup rabbime yalvarıyorum. rabbim dularımı kabul eder inş onun içinde ki katılığı biraz olsun yumuşatır çok amin

Burada sizin gibi kızlara bas bas bağırıyorız " bu adamları ne çok sıkıyor, hayatı cehenneme çeviriyorsunuz, bir yere kadar çeker, sonra kaçar" diye. Sonunda biri daha kaçmış. Ben sizin gibi kızlarla birlikte olan erkeklere üzülüyorum ve ayrılmalarını destekliyorum. Sizden soğumuş adama hala yapışma derdindesiniz, hala sıkıyorsunuz insanı. Bitirmiş adam, yapamamış işte. Kendi yolunuza bakın, zorla aşk olmaz. Bir dahaki ilişkiniz için kendinize çeki düzen verin.

Burada sizin gibi kızlara bas bas bağırıyorız " bu adamları ne çok sıkıyor, hayatı cehenneme çeviriyorsunuz, bir yere kadar çeker, sonra kaçar" diye. Sonunda biri daha kaçmış. Ben sizin gibi kızlarla birlikte olan erkeklere üzülüyorum ve ayrılmalarını destekliyorum. Sizden soğumuş adama hala yapışma derdindesiniz, hala sıkıyorsunuz insanı. Bitirmiş adam, yapamamış işte. Kendi yolunuza bakın, zorla aşk olmaz. Bir dahaki ilişkiniz için kendinize çeki düzen verin.

bakın hanfendi sıkma işlemi tek başına yapılmaz kaldıki kendiside beni bazı konularda sıkmıştır. ve eğer ben sıkıldım gidicem denirse bu belli çerçevelerde olur ve insan bunu bir şekilde kabullenir. bu adam ailesini evime yolladıktan birkaç hafta sonra ayrılıyor benden. madem sıkıntı vardı aile neden geldi denmezmi yada madem sıkıntı vardı ayrılmadan iki gün önce aşkından ölüyorum denirmi

Back
X