Bitenin Gidenin Ardından

SeJer_Kis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2007
276
0
96
35
Kayseri
Merak Edıyorum da Biten Bı Ilıskının Arkasından Uzulen Unutamayan Sadece Bayanlarmıdır Erkekler Ayrıldıkları Halde Uzulurlermı Yoksa Salla Deyıp Gecerlermı Ben Hıc Uzulen Bı Erkek Gormedım de

Erkeklerde üzülürler.
Üzülmedikleri vakit, sevmemisler, gönül eglendirmisler demektir.
Üstelik erkekler daha fazla tecrübeli olduklari icin, daha secici olurlar ve hayatta cok sevdikleri ve unutamadiklari 1 veya en fazla 2 bayan olur.
Erkek severse tam sever;)

Var arkdaslar ben bırebır şahıt oldum hemde bıkac arkadaşıma =)
Onlarda cok acı cekıyor .Herseyı kabul edıcek dereceye gelıyorlar =)
Tek taraflı değil kesınlıkle =)

Erkeklerde üzülürler.
Üzülmedikleri vakit, sevmemisler, gönül eglendirmisler demektir.
Üstelik erkekler daha fazla tecrübeli olduklari icin, daha secici olurlar ve hayatta cok sevdikleri ve unutamadiklari 1 veya en fazla 2 bayan olur.
Erkek severse tam sever;)

Bende Bunu Anlamıorum Iste Nasıl Bı Insan Baksasının Duygularıyla Oynayabılırkı Yada Nasıl Sevmedıgı Insana Dokunabılır Onu Sevdıgını Soyleyebılırr Erkeke Elde Edene Kadar Olesıye Sevıodur Elde Edıncede Koseyı Donesıye Sevıodur

Var arkdaslar ben bırebır şahıt oldum hemde bıkac arkadaşıma =)
Onlarda cok acı cekıyor .Herseyı kabul edıcek dereceye gelıyorlar =)
Tek taraflı değil kesınlıkle =)

O Zaman Sole Dıyebılırmıyız Onlar Acı Cekılrlar Fakat Gotermıyorlar Iclerınde Yasıolar Ama Bunu Naıl Basarıolar Bılemıorum Tebrık Etmek Lazım

Bende Bunu Anlamıorum Iste Nasıl Bı Insan Baksasının Duygularıyla Oynayabılırkı Yada Nasıl Sevmedıgı Insana Dokunabılır Onu Sevdıgını Soyleyebılırr Erkeke Elde Edene Kadar Olesıye Sevıodur Elde Edıncede Koseyı Donesıye Sevıodur

Canim bu elde etme olayida ikiye ayrilir bence.
Eger gercekten seviyorsa, elde edesiye savasir, ve sevgisi bir ömürlüktür.
Zamanla elbette ilk zamanki gibi tutkulu bir ask olmaz, ama hala sever.
Kadinlar icinde bu böyledir, tutku yerine baska güzel seye birakir.

Sevmedikleri bayanlarada, seni seviyorum demeleri, dokunmalari, öpmeleri tamamen kendi ihtiyaclarini gidermek icin bence.
Bunu yüzyillar boyu hic bir kadin anlamamis, bizde anlayamayiz canim.
Erkekler böyle iste.

Esine,sevgilisine cok sadik, onu cok seven düzgün bir erkek bile, zamaninda baska bayanlari gözüyasli birakmis olabiliyor.
Benim su an nisanlanmak üzere oldugum erkek arkadasim bile buna bir örnektir.
Cok iyi, cok efendi, düzgün kaliteli bir insan ama zamaninda, kaninin hizli aktigi zamanlarda oda yapmis böyle seyleri. Su an eski kiz arkadaslarini üzdügü icin pisman tabi, bir yastan sonra akillanmis.
Akillanmayanlarda var oda ayri mesele.

Erkek milleti.. bosvereceksin.. sevgini hakeden kimse, onunla olacaksin canim.

Derdin varsa paylas rahatlarsin belki biraz, bizde yardimci olmaya calisiriz.

Merak Edıyorum da Biten Bı Ilıskının Arkasından Uzulen Unutamayan Sadece Bayanlarmıdır Erkekler Ayrıldıkları Halde Uzulurlermı Yoksa Salla Deyıp Gecerlermı Ben Hıc Uzulen Bı Erkek Gormedım de

Cnm bi forumda bu konuyu tartışıyolardı.. Yazanlarında çoğu erkek.. Kızlar sevmezler, erkeklerin sevgisine sadık değillerdir, peşlerinde köpek oluruz ama değerimiz olmaz, üzülen acı çeken hep biziz vs. vs. dert yanıyolar. E bende yazdım aslında çoğunlukla tam tersidir falan. Tabi tartışma oldu, pes dedim ne derseniz deyin..
Yani onlarda bizim için bu şekilde düşünüyolar mıış :kahve:

Valla kızlar, şunu gördüm ki ben bugüne kadar; onlar için en fazla birkaç ay sürer bu üzüntü. Sonra yeni birini bulup el sallarlar hep geride kalanlara.. Bu nasıl bir miğdedir bilmiyorum; ama lanet olsun onlara.. Biz de onlara el sallayalım en iyisi.. kaydirigubbakcemile3

sevdikten sonra kız erkek farketmez
yanımda hüngür hüngür ağlayan erkek arkadaşım oldu ayrıldığı için..
aşşşkkkkkk yakaaaaaaaaarrrrrrr

ben gördüm çok acı bir tecrübeydi senağlama

bilmiyorum üzülüyolarmıdır ama benim deliler gibi üzüldüğüm bi gerçek MUTLUMUSUN şimdi hadi istediğini yap 10 gündür serbestsin..:olmaz:mafoldumbenmafoldumbensenağlama:umursamaz:

Canim bu elde etme olayida ikiye ayrilir bence.
Eger gercekten seviyorsa, elde edesiye savasir, ve sevgisi bir ömürlüktür.
Zamanla elbette ilk zamanki gibi tutkulu bir ask olmaz, ama hala sever.
Kadinlar icinde bu böyledir, tutku yerine baska güzel seye birakir.

Sevmedikleri bayanlarada, seni seviyorum demeleri, dokunmalari, öpmeleri tamamen kendi ihtiyaclarini gidermek icin bence.
Bunu yüzyillar boyu hic bir kadin anlamamis, bizde anlayamayiz canim.
Erkekler böyle iste.

Esine,sevgilisine cok sadik, onu cok seven düzgün bir erkek bile, zamaninda baska bayanlari gözüyasli birakmis olabiliyor.
Benim su an nisanlanmak üzere oldugum erkek arkadasim bile buna bir örnektir.
Cok iyi, cok efendi, düzgün kaliteli bir insan ama zamaninda, kaninin hizli aktigi zamanlarda oda yapmis böyle seyleri. Su an eski kiz arkadaslarini üzdügü icin pisman tabi, bir yastan sonra akillanmis.
Akillanmayanlarda var oda ayri mesele.

Erkek milleti.. bosvereceksin.. sevgini hakeden kimse, onunla olacaksin canim.

Derdin varsa paylas rahatlarsin belki biraz, bizde yardimci olmaya calisiriz.

Anlamaya Calısıorum Canım Ama Iste Bole Orneklerı Gorunce Insan Erkeklerede guveneez Oluo Bı Saatden Sonraa Kımın Sevgını Hakettıgını Bılemıosunkı Insan Yasadıgı Kotu Deneyımlerden Dolayı Onu Cok Sevenı Bıle Itebılıo Kı Ben Ole Yapıorum Canım Ben Sevgılımden Yenı Ayrıldım Bugun 5. Gunumuz Konuda Acmıstım İşte onun Acısı Bole Benı Savuruo Bı Yerlere Bu Arada Senın Adına Cok Sevındım Demekkı Sen Sevgıyı Hak Eden Bırını Bulabılmıssın umarım Omur Boyu Mutlu Olursunuz Yuzunuzden Tebessum Eksık Olmasın :Saruboceq:

Cnm bi forumda bu konuyu tartışıyolardı.. Yazanlarında çoğu erkek.. Kızlar sevmezler, erkeklerin sevgisine sadık değillerdir, peşlerinde köpek oluruz ama değerimiz olmaz, üzülen acı çeken hep biziz vs. vs. dert yanıyolar. E bende yazdım aslında çoğunlukla tam tersidir falan. Tabi tartışma oldu, pes dedim ne derseniz deyin..
Yani onlarda bizim için bu şekilde düşünüyolar mıış :kahve:

Onlarda Kendı Aralarında Aynı Seyı Dusunuolar Yanı O Zaman Bızde Bellı Etmıyormuyuz Acaba Erkeklerın Karsısında Uzuldugumuzu Yada Erkekler Artık Gozyaslarını Sahtemı Buluolar :1closedeyes:

Valla kızlar, şunu gördüm ki ben bugüne kadar; onlar için en fazla birkaç ay sürer bu üzüntü. Sonra yeni birini bulup el sallarlar hep geride kalanlara.. Bu nasıl bir miğdedir bilmiyorum; ama lanet olsun onlara.. Biz de onlara el sallayalım en iyisi.. kaydirigubbakcemile3

Canım Bu Kızlar Icınde Oyle Degılmıdır Ben bu Zamanda Yıllarca Yas Tutan Bı Asık Da Gormedım Cıvı Cıvıyı Soker Mısalı Atarız Kendımızı Baskalarının Kollarına Ama Bılmıyoruzkı Acı Gecsın Dıe Baska Bedenlerı Yaraya Bastırırsak Mıkrop Kaparız Sahsen Evet El Sallayalım Ama Tek Basımıza Her Sekılde Ayakta Dururz Biz

erkek kız değil, genelde terkedilen kişi üzülüyor terkeden değil :)

yok canım yha ben terk ettıgım zamanlarda da cok uzulmusum belkı sevgımden degıl ama karsımdakı ınsanın uzulecegını dusunurek arı yolda bırakmak yıpratmıstır hep benı ne safmısım erkekler uzulmezkı

sevdikten sonra kız erkek farketmez
yanımda hüngür hüngür ağlayan erkek arkadaşım oldu ayrıldığı için..
aşşşkkkkkk yakaaaaaaaaarrrrrrr

bılmıyorum valla bı sevgılım vardı 2 yıl once 3yıl cıkmıstık sonra bana agza alınmayacak seyler soledı kufur dııl ama gurur kırıcı seyler ve bıttı ben 1 ay kendıme gelemedım sonra tam kendıme geldım hıc kımse sen degıl nolur bana don dıe yalvardı dedıgın gıbı hungur hungur agladı kapımda yattı ama donmedım kısa bı sure sonra gordumkı sevgılı yapmıs kendınee :)

Back
X