- 24 Ekim 2017
- 3.277
- 3.055
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
6 7 kere açmayınca üst üste aradım elektrik dairesindeymiş meşgule de atmıştı hep aynı hatayı yapıyorum kendi hatamın da farkındayım ama artık çok oldu.... bıktınasıl bunalttınız?
Seven seni görmeyi nasip etmesin allah dermi seven insan aradığında kizarmi arttırmayı n diye sonuç itibariyle sen çok seviyosun diye gormuyosun ama o seni artık sevmiyor çok zor bunu kabullenmek hemde ilk aşk ben kabullendiysem sende kabullen üzme olan sana olur unutmaMerhabalar 3 yıllık sevgilim sözlüm bunalttığım in benden ayrıldı tek aşamadığımız konu buydu. Önceki aramalarda da benzeri cümleler kullanmıştı bu seferde inşallah Allah seni bana görmeyi nasip etmesin falan dedi öncedende birkaç defa böyle olmuştu. Moralim çok bozuk ağlıyorum...
Lütfen beni kırmadan cevaplar mısınız bu arada ben barışmak istiyorum ortada bir sebep yok 1 ay da olsa 3 ay da olsa aramazsam geri döner mi ? Anılarımız var bu kadar kolay bitmemeli... benim ilk sevgilim döneceğimden emin kendisi ama çok sinirli kapattı telefonu başkasından aradım o kişiye de kızdı arattırmayın falan diye. Sonuç olarak seven döner mi ?
Sizin zaafınızı bilip sizi garanti olarak görüyor o yüzden kolay kolay vazgeçebiliyor. Hiçbir şey yapmayın. Eğer barışmak istiyorsanız bırakın o yazsın o arasın. Ben barışmanız taraftarı değilim belli ki sizi sizin onu sevdiğiniz kadar sevmiyorMerhabalar 3 yıllık sevgilim sözlüm bunalttığım in benden ayrıldı tek aşamadığımız konu buydu. Önceki aramalarda da benzeri cümleler kullanmıştı bu seferde inşallah Allah seni bana görmeyi nasip etmesin falan dedi öncedende birkaç defa böyle olmuştu. Moralim çok bozuk ağlıyorum...
Lütfen beni kırmadan cevaplar mısınız bu arada ben barışmak istiyorum ortada bir sebep yok 1 ay da olsa 3 ay da olsa aramazsam geri döner mi ? Anılarımız var bu kadar kolay bitmemeli... benim ilk sevgilim döneceğimden emin kendisi ama çok sinirli kapattı telefonu başkasından aradım o kişiye de kızdı arattırmayın falan diye. Sonuç olarak seven döner mi ?
6 7 kere açmayınca üst üste aradım elektrik dairesindeymiş meşgule de atmıştı hep aynı hatayı yapıyorum kendi hatamın da farkındayım ama artık çok oldu.... bıktı
'Müsait değilim sana donecegim' yazması sanırım iki saniyesini falan alırdı. Eğer sizi tanıyor ve meraklandiginizi biliyorsa zaten sizi üzmemek adına o iki saniyesini ayırır yazardı ki ısrarla meşgule atmak da ayni süre sürer. Bazen attığımda annemin de ısrarla aradığı oluyor müsait değilim yazınca aramıyor mesela. Ben de annemi bildiğimden meşgule atmak yerine hemen iki sn mesaj atarım. Ayrılmak için bahane gibi geldi bana. Bı de sizi iyi sindirmiş sanırım hata ben de hataliyim kafasında geziyorsunuz. Ayrılmak için bir neden dgeil bu. Kendinizi de bu kadar küçümsemeyin hata ettim bıktı falan diye düşünerek. Biraz fazla kaybetme korkusu var ve de o da bunu sezmiş sizi psikolojik olarak baskılamis gibi geldi bana
Zaman geçtikten sonra döner mi ?Şu an bile bunaltmaya devam ediyosun ama. Sinirle kapatmış hala başkasından arayıp ulaşmaya çalışıyosun.
Biraz mesafe koyun araya.
Biraz zaman geçsin.
'Müsait değilim sana donecegim' yazması sanırım iki saniyesini falan alırdı. Eğer sizi tanıyor ve meraklandiginizi biliyorsa zaten sizi üzmemek adına o iki saniyesini ayırır yazardı ki ısrarla meşgule atmak da ayni süre sürer. Bazen attığımda annemin de ısrarla aradığı oluyor müsait değilim yazınca aramıyor mesela. Ben de annemi bildiğimden meşgule atmak yerine hemen iki sn mesaj atarım. Ayrılmak için bahane gibi geldi bana. Bı de sizi iyi sindirmiş sanırım hata ben de hataliyim kafasında geziyorsunuz. Ayrılmak için bir neden dgeil bu. Kendinizi de bu kadar küçümsemeyin hata ettim bıktı falan diye düşünerek. Biraz fazla kaybetme korkusu var ve de o da bunu sezmiş sizi psikolojik olarak baskılamis gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?