Bitirdi

geceninkralicesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
3.277
3.055
133
Merhabalar 3 yıllık sevgilim sözlüm bunalttığım in benden ayrıldı tek aşamadığımız konu buydu. Önceki aramalarda da benzeri cümleler kullanmıştı bu seferde inşallah Allah seni bana görmeyi nasip etmesin falan dedi öncedende birkaç defa böyle olmuştu. Moralim çok bozuk ağlıyorum...
Lütfen beni kırmadan cevaplar mısınız bu arada ben barışmak istiyorum ortada bir sebep yok 1 ay da olsa 3 ay da olsa aramazsam geri döner mi ? Anılarımız var bu kadar kolay bitmemeli... benim ilk sevgilim döneceğimden emin kendisi ama çok sinirli kapattı telefonu başkasından aradım o kişiye de kızdı arattırmayın falan diye. Sonuç olarak seven döner mi ?

Seven seni görmeyi nasip etmesin allah dermi seven insan aradığında kizarmi arttırmayı n diye sonuç itibariyle sen çok seviyosun diye gormuyosun ama o seni artık sevmiyor çok zor bunu kabullenmek hemde ilk aşk ben kabullendiysem sende kabullen üzme olan sana olur unutma

Sadece 6-7 kez arayıp bunaltmakla ilişki bitmez. Altında başka sebepler var belli.

Bir erkek kolayca sırtını dönüyorsa irdelemek lazımki sebebini bulasın. Yoksa söylediğin şey bahane.

Ama çok kıskancım sadece benim etrafımda olsun istiyorum başkalarıyla muhabbet dahi etmesin sürekli beni arasın hep benimle ilgilensin kafasındaysan bunalmış olabilir. Eğer öyleyse haklı.

Sizin zaafınızı bilip sizi garanti olarak görüyor o yüzden kolay kolay vazgeçebiliyor. Hiçbir şey yapmayın. Eğer barışmak istiyorsanız bırakın o yazsın o arasın. Ben barışmanız taraftarı değilim belli ki sizi sizin onu sevdiğiniz kadar sevmiyor

G geceninkralicesi şu uda ekliyim çok bunaltmak sonucu böyle oluyor işte ben evliyim hala eşimi 1 kere aradigimda meşgul atiyorsam 2. Ye aramam kızıyor çünkü bende bildiğim için ne den bunaltayim ki keşke sende öyle yapsayfin bilmen lazım aslında sevdiğin adam neye kızar neyi ister neyi istemez

6-7 kez mesgule alacagına suan elektrık daıresındeyım arıcam dıyıp kapatsa 5 sanıyesını alır. seven boyle yaparmı?? kendınıze sunu sorun ben boyle yaparmıydım ? cevap yapmazdınız yanı sız sevıyorsunuz o sevmıyor bu kadar basıt. dısardan onun sevmedıgı bellı oluyor ama sız bunu gormuyorsunuz sevdıgınız ıcın kendınızı ıkna edıyorsunuz. Ilk sevgılınız zannedıyorsunuzkı ılıskının kuralları var hayır her ılıskının kendı kuralı var. o hatalı ama sızı ıkna etmıs ben hatalıyım dıyorsunuz. ınsallah gözünüz açılır

'Müsait değilim sana donecegim' yazması sanırım iki saniyesini falan alırdı. Eğer sizi tanıyor ve meraklandiginizi biliyorsa zaten sizi üzmemek adına o iki saniyesini ayırır yazardı ki ısrarla meşgule atmak da ayni süre sürer. Bazen attığımda annemin de ısrarla aradığı oluyor müsait değilim yazınca aramıyor mesela. Ben de annemi bildiğimden meşgule atmak yerine hemen iki sn mesaj atarım. Ayrılmak için bahane gibi geldi bana. Bı de sizi iyi sindirmiş sanırım hata ben de hataliyim kafasında geziyorsunuz. Ayrılmak için bir neden dgeil bu. Kendinizi de bu kadar küçümsemeyin hata ettim bıktı falan diye düşünerek. Biraz fazla kaybetme korkusu var ve de o da bunu sezmiş sizi psikolojik olarak baskılamis gibi geldi bana

Kaçan kovalanır,ne Zaman kovalamak yerine kaçmayı denersen o zaman geri döner.Dönünce yine aynı davranırsan yine kaçar,sen yine kovalarsın.İşe kendini düşünmekle başla,düzeltmekle...

Perşembenin gelişi Çarşambadan bellidir. İlişkiniz en baştan sakattı, adam seni sevmiyordu bana kalırsa zaten. Sen de takıntı haline getirmeden yoluna bakarsan daha iyi olur. Bir erkek için ruh sağlığından olmaya değmez. Elbette üzüleceksin ama fazla uzatma. Kimsenin seni bu şekilde istemesini sağlayamazsın, tam tersine saplantılı görüntüsü vererek kendinden soğutursun. Az özgüvenli ol.

arkadasa katılıyorum

seviyorsa döner.. sevmiyorsa bırak gitsin çünkü sevmeyen adamı tutamazsın birini buldumu zaten senı bırakıcak o yüzden inşallah seviyordur. sizin özür dilemeniz altdan almanız verici tarafın siz oluşu onun burnunu kaf dağına çıkartmış.

Sen şu sevgilisine "gelince sadece benimle görüşeceksin" diye kapris yapan çocuk değil misin?

Adamı nasıl bunalttıysan müsait değilim bile demiyor da meşgule atıyor.
Bir insani üst üste aramak nedir yahu?

Bence sevmiyor. Zaten sevse de dönmemesi onun için daha hayırlıdır.

Eski konularına bak.
Çocuk neredeyse kaçmak için tünel kazacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…