Bitirdi

6 7 kere açmayınca üst üste aradım elektrik dairesindeymiş meşgule de atmıştı hep aynı hatayı yapıyorum kendi hatamın da farkındayım ama artık çok oldu.... bıktı
Bence bu konu ile ilgili psikologa gidin.Cunku bir ınsanı bunaltmak gercekten kotu birşey.Asamamıssınız demek ki cozulmesi gereken bir konuymus zamanında.Fakat daha sözlüsünüz,kaç yasındasınız veya sözlunuz kac yasında bılmıyorum ama bu sorunu asmazsanız asmak için efor sarfetmezseniz,destek almazsanız bunaltırsanız dönmez.

Adamı soğutmuşsun kendinden.
Meşgule atıyorsa işi vardır. İlla yazılı açıklama mı yapması gerekiyor idrak etmen için. 404 bile senin kadar yapışkan değildir silkelen kendine gel hayattaki tek amacın sözlünden haber almak mı bu mu?
Millet takıntılısın kendine çeki düzen ver diyor sen hala döner mi diyorsun? Dönse kaç yazar adam sana değer vermiyor ki artık.

Bence donmez
Sen de zaten beklemezsin
Bir sekilde ulasmanin yolunu bulursun
Adami daha da bunaltirsin
Donecegi varsa yine donmez

Bunaltma isi sende takinti olmus
Adam kacmis resmen senden

6 7 kere açmayınca üst üste aradım elektrik dairesindeymiş meşgule de atmıştı hep aynı hatayı yapıyorum kendi hatamın da farkındayım ama artık çok oldu.... bıktı
6-7 kere aramak nedir ya? Ben eşimi bir kere ararım onda da 2-3 kere çaldırır kapatırım. İşi vardır, araba kullanıyordur vs.
Aynı şey bana yapılsa ben geri dönmem. Çok sinir bozucu birşey. Ki daha öncede yaşanmış ve yine tekrarlanıyorsa.

Konularıni biliyorum bir geleceğiniz yok kabul etsende etmesende evlenince çekiceksin diyoruz dinlemiyorsun seviyorumda seviyorum başka bir bildigin yok

Benim anladığım aynı şeyi daha önce de yapmış. Daha önce de sorun olmuş ama aynı hatayı tekrarlamaya devam etmiş.

Adam sizin bunalttığınızdan mütevellit sizi terk etmiş, siz hala arkadaşınıza falan aratıyorsunuz
Takıntı haline getirmiş olabilir misiniz?

bunu kendinize yapmayın sınırlarınız olsun döner mi dönmez mi kuş mu sevgiliniz gidince geri dönsün daha önceki konunuzdan da hatırlıyorum sizi tekrarlıyorum kendinize bunu yapmayın bu kadar küçük düşürmeyin mesela neden başka numaradan arayıp zorluyorsunuz ki sevgilinizi

Daha sevgiliyken hunharca arayıp adamı bunaltırsanız bu adam sizinle evlenince ne kadar bunalır farkında mısınız?
Sonra da huzuru başkasında arar ve olan evliliğe olur.
Sevgiliyken bitirmek daha kolay, forumlarda bakın boşanma konularına.
Bitmesi iki taraf içinde daha hayırlı görünüyor.

Bizde sevgiliyken eşimle böyleydik. Ben aramasam asla aramazdı. Arayınca da kızardı. Hele işi varsa ve aradıysam daha da sinirlenirdi. Telefonu sevmezdi hala sevmiyor. Bana özel bur durum değilmiş aslında. Bende o dönem kendimi çekmiştim. Size benzer bir duruma geldik bir kaç hafta aramadım sonra yüzyüze görüşelim dedim zar zor kabul etti. Hatalı olduğumu işi oldugunda meşgule attığında aramamam gerektiğini söyledim. O da özür diledi kötü davrandığı için. Sonrasında artık bunaltmamıştım. Unutma kaçan kovalanır. Bırak o senin üstüne düşsün. Tut kendini başka şeylere ver. Gez toz kafanı dağıt ama arama

biri bana böyle yapsa ..anında kaçarım..ya işim vardır ...bir yerdeyimdir..ne bu bence siz bu kadarlada kalmadınız..hadi anlatın daha neler yaptınız

Ben de yerinde olsam ben de ayrilirim ne demek reddettikce aramak 7 8 kere hem de

Beş altı kere aradın diye kimse kimseden ayrılmaz. Ayriliyorsa sevgisi zaten yeteri kadar değildir. Sen de üzme kendini vardır bunda da bir hayır. Zaten senin nasibin kismetinse barışirsiniz , değilse de zaten tüm dünya bir araya gelse olmaz o iş. Ondan çok fazla takma kafana bekle gör bakalım. Biraz arama rahat birak. Olacağı varsa olur. Herşeyin hayırlısı. Sana şer gibi gelen üzücü bir şeyde elbet vardır bır hayır.

Sadece elektrik dairesindeyken aradınız diye bitireceğini sanmam sanırım sürekli böylesiniz arayınca açsın istiyorsunuz neredeydin diye hesap soruyorsunuz ve güvenmiyorsunuz yoksa tek bir olaydan neden böyle yapsın ki? bırakın aramayın dönerse döner dönmezse de dönmez şimdi biz nereden bilelim döner mi dönmez mi ama soğumuş belli ki

Sevgi her şeye yetmez adam sinirlenip telefonu kapatıyor başkasından arıyorsunuz böyle olursanız dönmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…