- 27 Nisan 2018
- 1.105
- 2.287
- 48
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Amaan herkes kafasına göre konuşur boşver, fazla bunaldigini hissedersen psikologa falan git buraya yazmak yerine. Bana özelden de yazabilirsin olabildiğince destek olmaya çalışırım. Allah senin de gönlüne göre versin kimseyi sallama senden değerli değil kimse. O adamı da arama boşver peşinden koşma. Hakkında hayırlı ise döner gelir zaten yoksa yoluna bakarsın sen de kat kat iyileri çıkar karşına, her şey çok güzel olur umarım senin içinboşvr ablacım sorun değil sen iyi ki varsın çok teşekkür ederimbenim neler yaşadığımı bir ben bir Allah bilirim dışardan konuşmak kolay işte öyle, Allah herkesin gönlüne versin herkese saygım sonsuz
nereden biliyorsunuz ? beni sevip sevmediğini çevremizde bizi tanıyanlar (ben değil yani) bana söylüyorlar ve biz bu konuyu konuştuk. sevme sevmeme meselesi yok ortada. bunalıp gitti bu yani istemediği şeyleri yaptım kendi annesine anlatmışİstenmediğini sevilmediğini göremeyecek kadar allah kimseyi kör sağır etmesin
işim yok gücüm yok evdeyim boş vaktim çok...sızde guven sorunumu var...neden arayıp duruyorsunuz....bos vaktınız cok mu....bu erkeklerı bunaltacak kadar arayıp soruyorsunuz...
Yani diyebilir ama hemen ilk haftadan ilk gunden kimse demez.Barısırsınız 3-5 ay sonra daraltmazsanız diyebilir.Onu size doktorunuz soyler nasıl tesir ettiğini.destek alıcam her şeui kabul ediyorum fakat barışmazsa değiştiğimi nasıl ispatlıycam kendi kendine nasıl dönecek 3 ayda geçse döner mi aaa bu kız eskiden hee dk arardı yalvarırırdı demek ki değişmiş der mi
yani barışırsınız diyorsunuz :)Yani diyebilir ama hemen ilk haftadan ilk gunden kimse demez.Barısırsınız 3-5 ay sonra daraltmazsanız diyebilir.Onu size doktorunuz soyler nasıl tesir ettiğini.
Birşey demiyorum.Sizi tanımıyorum huyunuzu bilmiyorum,sevgilinizi tanımıyorum huyunu bilmiyorum.Zaten siz psikologa gidip aradan zaman gectikten sonra barışma talebinde bulunun.Şu an sevgilinize söyleyeceğiniz boş vaatlerden başka birşey değil.Siz değişmek isteyin değişeceğinize inanın ondan sonra karşınızdaki insanı inandırırsınız.yani barışırsınız diyorsunuz :)
Merhabalar 3 yıllık sevgilim sözlüm bunalttığım in benden ayrıldı tek aşamadığımız konu buydu. Önceki aramalarda da benzeri cümleler kullanmıştı bu seferde inşallah Allah seni bana görmeyi nasip etmesin falan dedi öncedende birkaç defa böyle olmuştu. Moralim çok bozuk ağlıyorum...
Lütfen beni kırmadan cevaplar mısınız bu arada ben barışmak istiyorum ortada bir sebep yok 1 ay da olsa 3 ay da olsa aramazsam geri döner mi ? Anılarımız var bu kadar kolay bitmemeli... benim ilk sevgilim döneceğimden emin kendisi ama çok sinirli kapattı telefonu başkasından aradım o kişiye de kızdı arattırmayın falan diye. Sonuç olarak seven döner mi ?
Sevmiyor ki. Siz o sevgiyi bitirmişsiniz tavirlarinizla. Siz de yolunuza bakın artık. Bir sonraki ilişkide aynı hataları yapmayın.Merhabalar 3 yıllık sevgilim sözlüm bunalttığım in benden ayrıldı tek aşamadığımız konu buydu. Önceki aramalarda da benzeri cümleler kullanmıştı bu seferde inşallah Allah seni bana görmeyi nasip etmesin falan dedi öncedende birkaç defa böyle olmuştu. Moralim çok bozuk ağlıyorum...
Lütfen beni kırmadan cevaplar mısınız bu arada ben barışmak istiyorum ortada bir sebep yok 1 ay da olsa 3 ay da olsa aramazsam geri döner mi ? Anılarımız var bu kadar kolay bitmemeli... benim ilk sevgilim döneceğimden emin kendisi ama çok sinirli kapattı telefonu başkasından aradım o kişiye de kızdı arattırmayın falan diye. Sonuç olarak seven döner mi ?
Canım, nerdeyse bütün konularını okudum.. okadar merak ettim sana olan tüm bu yazılanları... bence sen dertlerinle kendin yüzleş bukadar yorum okudukça aklın beynin herseyin karisiyodur. Gercekci olmak gerekirse cok itici oldugun cumlelerin var , kendinden cok emin yazdigin. Benim nacizane tavsiyem sen burda birilerinden destek icin burdaysan, şu tavrini bir kenara bırak.. burda senin hayatina yon vericek senin hayatini sekillendiricek kimse yok , yapman gereken kendi isigin kendi yolun.Merhabalar 3 yıllık sevgilim sözlüm bunalttığım in benden ayrıldı tek aşamadığımız konu buydu. Önceki aramalarda da benzeri cümleler kullanmıştı bu seferde inşallah Allah seni bana görmeyi nasip etmesin falan dedi öncedende birkaç defa böyle olmuştu. Moralim çok bozuk ağlıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?