Bitirdi

Amaan herkes kafasına göre konuşur boşver, fazla bunaldigini hissedersen psikologa falan git buraya yazmak yerine. Bana özelden de yazabilirsin olabildiğince destek olmaya çalışırım. Allah senin de gönlüne göre versin kimseyi sallama senden değerli değil kimse. O adamı da arama boşver peşinden koşma. Hakkında hayırlı ise döner gelir zaten yoksa yoluna bakarsın sen de kat kat iyileri çıkar karşına, her şey çok güzel olur umarım senin için

İstenmediğini sevilmediğini göremeyecek kadar allah kimseyi kör sağır etmesin
nereden biliyorsunuz ? beni sevip sevmediğini çevremizde bizi tanıyanlar (ben değil yani) bana söylüyorlar ve biz bu konuyu konuştuk. sevme sevmeme meselesi yok ortada. bunalıp gitti bu yani istemediği şeyleri yaptım kendi annesine anlatmış

sızde guven sorunumu var...neden arayıp duruyorsunuz....bos vaktınız cok mu....bu erkeklerı bunaltacak kadar arayıp soruyorsunuz...

Yani diyebilir ama hemen ilk haftadan ilk gunden kimse demez.Barısırsınız 3-5 ay sonra daraltmazsanız diyebilir.Onu size doktorunuz soyler nasıl tesir ettiğini.

Barışmasını bekliyorsunuz ama öyle de olmayabilir. Bu yüzden çok umutlanmayın derim ki bunu cidden iyiliğiniz için söylüyorum.
Diğer konularınızda size söyledik uygulamamışsınız. Eğer barışırsanız (ki inşallah barışırsanız üzülmenizi istemem) lütfen kendinizi değiştirin gerekirse bir destek alın
.

yani barışırsınız diyorsunuz :)
Birşey demiyorum.Sizi tanımıyorum huyunuzu bilmiyorum,sevgilinizi tanımıyorum huyunu bilmiyorum.Zaten siz psikologa gidip aradan zaman gectikten sonra barışma talebinde bulunun.Şu an sevgilinize söyleyeceğiniz boş vaatlerden başka birşey değil.Siz değişmek isteyin değişeceğinize inanın ondan sonra karşınızdaki insanı inandırırsınız.

Kim ne kadar severse sevsin aşırı baskıdan kaçar . Sözlünü geri istiyorsan bir şeyler değişmek zorunda bu değişme önce sende olmalı. Dişini sık biraz ayrı kal , ona göre kötü huylarından kurtul . Bu süreçte sakın arama sorma kendine başka şeyler bul kafanı dağıtacak. Senin değiştiğini ulaşılmaz olduğunu anladığın da geri gelir.

Aynı modelden bende de vardı. Bunaldım bıraktım. Güven probleminden kaynaklanıyor ya da çok boşlar sardırıyorlar. Toplantı iş kendimi yatağa zor atıyorum.

Sevmiyor ki. Siz o sevgiyi bitirmişsiniz tavirlarinizla. Siz de yolunuza bakın artık. Bir sonraki ilişkide aynı hataları yapmayın.

Sizi kendime o kadar çok benzettim ki
Aynı hataları ben de yaptım ilişkimde
Bir süredir ayrıyız bakalım ne olacak
Ben onu bunaltmak istememiştim sadece merak etmiştim
Belki de insan kaybetme korkusundan böyle hatalar yapıyor
Yaşınız da benim gibi genç sanırım
Biraz kendinizi geri çekin gördügünüz gibi üzerine düsmek hiçbir işe yaramıyor

Dedik degil mi cok sikiyorsun diye.. adam bilmem kac km den gelip sadece seninle gorusecekti hani.. olmaz dedik, ama dinletemedik.. o adam donmez, donse de hicbir telefonunu acmaz hayati burnundan getirir dondugune donecegine pisman olursun.. donmesinde zaten insan hayata bir kere geliyor bu kadar baski sonunda cennet vaadi yoksa cekilmez acikcasi..

Canım, nerdeyse bütün konularını okudum.. okadar merak ettim sana olan tüm bu yazılanları... bence sen dertlerinle kendin yüzleş bukadar yorum okudukça aklın beynin herseyin karisiyodur. Gercekci olmak gerekirse cok itici oldugun cumlelerin var , kendinden cok emin yazdigin. Benim nacizane tavsiyem sen burda birilerinden destek icin burdaysan, şu tavrini bir kenara bırak.. burda senin hayatina yon vericek senin hayatini sekillendiricek kimse yok , yapman gereken kendi isigin kendi yolun.
Ve bunlari psikolojik bir yardim almadan gerceklestirmen nerdeyse imkansiz. Bu sadece sana ozel bir durum degil inan , takinti yapmadan gerceklerinle yuzles , suan icinin nasil yangin yeri oldugunu tahmin ediyorum ama biraz yumuşa.

HERKESE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM... MERAK EDENLERE SÖYLEYEYİM PİŞMAN OLUP SENİ ÇOK SEVİYORUM SENSİZ BENDE YAPAMAM SADECE DÜZELMENİ İSTİYORUM SENİN GİBİ HEM KALBİ GÜZEL SAF İYİ NİYETLİ HEMDE KENDİSİ GÜZEL HUYUN GÜZEL AHLAKLISIN SADECE DÜZEL SANA GÜVENİYIRUM DİYEREK DÖNDÜ.... herkese iyi akşamlar konuyu daha fazla uzatmaya gerekte yok bende psikolojik destek alman gerektiğinin farkındayım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…