Bitirdik Ama Bir Türlü Kabullenemedi!!!

bazen öyle mesajlar atıyor ki sanki aslında hiç ayrılık konuşması yapılmamış biz hala sevgiliyiz gibi. bugün çok yoruldum ama akşam seninle konuşacağımı düşününce yorgunluğum geçti filan yazmış hatta.. artık öyle yapacağım iki gündür iyice saçmalamaya başladı zaten..

Benimki kendisi istemişti bitirmeyi 2 gün sonra sanki devam ediyomusuz gibi Naber diye mesaj atmisti hatta seni özledim dedikten 2 gün sonra küfür mesajı atıp başkasıyla ciktigida oldu daha neler neler bu erkekler bole işte seni elde edene kadar sever Özler bu kadar mesaj atmasida kaçan kovalanir olayı yüzünden sen yinede dedim gibi engelle selam bile verme yüz buldukça buluyor bunlar

umarım o kadar ileri gitmez. sinir oluyorum ayrıldıktan sonra çamurlaşan tiplere.

Aman aman sakın acıyıp bi şans verme düşğnsene bişeyler yaşadığını bundan beter olur kurtulmak için çok uğraşırsın. Ben yaşadım sen yaşama. Sonra tehtid eder takip eder huzurunu bozar. İmkanın varsa iş yerini değiştir yoksa da numarandan onu engelle. Hatta de böyle devam ederse savcılıkta biter sonumuz diye. Sorunlu bu adam.

Empati yaparken sinir geldi.
Sevgili degil arkadas bile olmadigim bir versiyonundan biktim ben de.
Bizim donemden, iki seneye yakin zamandir gozu ustumde. Ters ters bakiyorum, rahatsiz oldugumu belli ediyorum ama vazgecmedi. Goz temasi kurmaya calisir gibi dakikalarca bakmasi asiri rahatsiz edici.
Yanimda birileri varken sohbet aninda yan yan yanima yaklasiyor, surekli yanimda yoremde dolaniyor. Sinirime dokunuyor, o kadar biktim ki. Insan icinde degil firsat kollayarak sinsi sinsi hareketler yaptigi icin uyaramiyorum da
Allah hepimize sabir versin

ahahaha ay tam manyakmış yaaa çok korkunç
benimde öyle bir sevgili bozuntusu birşeyim olmuştu arkadaşını aratıp "ali öldü" dedirtmişti :d
Ay hepsi aynı mı bunların. Biri de intihar etmişti pislik keşke ozaman gebereydi tövbe Estağfurullah günaha giriyorum geçmiş günler için.

Dikkatli ol.Normal davranışlar değil bunlar.Belliki sıkıntılı biri.Iletişimini tamamen kes.Asla cevap verme.Selamını bile yanlış yorumlar bu senin.Sonra sıyıramazsın kendini.

[QUOTEmugebartol, post: 45050147, member: 401531"]ahahaha ay tam manyakmış yaaa çok korkunç
benimde öyle bir sevgili bozuntusu birşeyim olmuştu arkadaşını aratıp "ali öldü" dedirtmişti :d[/QUOTE]
Ne yapayim helva mi deseydin

Ben de x imle ayni yerdeyim maalesef. Benim ki de en basta gunde 50 kere arardi. Gördüğü yerfr dibimden ayrilmazdi. Allahtan yeni erkek arkadasimi duydu da rahatladim

Daha önce de, yani siz flört etmeden de böyle durduk yere ağlama huyu varmıydı? Çok tuhaf gerçekten!

Bi kere benim basima gelmisti boyle birsey. Ayrilmayi asla kabul etmiyordu. Zugurdun de tekiydi o zamanlar whatsap falan yok nokia 5110 dan surekli mesaj attigi icin kontoru bitmisti bi defa cagriya baslamisti. Inanir misin sabaha kadar 2 saniyede bir cagri yapiyordu. En sonunda teli kapattim, bu defa ne yapti dersiniz. Ev telefonunu caldirip kapatmaya basladi. Annemler de durumu bilmiyor o zamanlar numara gosteren telefonlar da yok. Mecburen telimi acmak zorunda kalirdim o da bunu zafer sanardi. Salak. Sonra tehdide basladi tabii. Sonra annesi eski is arkadasim oldugu icin teli vardi bende. Ben de onlari tehdit ettim benim de guvendigim adamlar var gibisinden Bir daha da cikmadi karsima. Bilseydim bastan arardim.

aman Allah'ım uzak uzak olsun böyleleri...takıntılı ve kişilik bozukluğu var belli ki uzak durun bence hiç muhatap olmayın,zaten böyle birinin ciddi bir ilişkisi olmaması normal,anlayan kaçıyordur.

Ciddi ciddi bir ruh hastasıyla karşı karşıyasınız,sakın cevap vermeyin yoksayın..Zararsız sanmayın çünkü ruh hastasının zararsız olup olmadığını anlayamazsınız,kafasında kurduğuna inanıp adam öldüren bu tarz tipler var

Bu konuda benden tescillisi yoktur.
Tam 2 sene tehditlerle, şantajlarla yaşadım. Tek başıma savaştım, bir psikopatın eline düşmeden kimse anlamıyor. Yalnızca 16 yaşındaydım bir de...
Herkes neden birden değiştiğimi, durup dururken dalıp gittiğimi, gözlerimin neden hep şiş olduğunu sorup duruyordu. Ama ben kimseye anlatamıyordum. Tam 2 sene sakladım bu sırrı. Kan kusup, şerbet içtim demenin tanımını baştan yaptım.
Doğum günlerimden hala nefret ederim ben. Çünkü her doğum günümde bir şekilde ortaya çıkıp günün içine eder bırakırdı. 14 şubatları hiç söylemiyorum, dini bayramlar, aklına ne kadar özel gün geliyorsa, şeytan gibi azaptaydım o günlerde.
Ama yine de gurur duyuyorum, bir kez bile boyun eğmedim. Ben eğmedikçe o işkencenin dozunu artırdı gerçi, ama o bastırdıkça ben inadına dik durdum. İşte öyle... Ha bu yaşananlara da aşk ismini veren o oldu.

Benimki ezikti anca konusurdu ama bisey yapacagimdan da tirsardi. Ben de 2 sene kadar ugrastim ama safligimdan ugrasmisim. Simdiki aklim olsa iki gunluk mesele yani.

Peki tamamen birakti mi pesini? Nasil kurtuldun? Allah tan fiziksel zarar vermemis. Bizimki yuzune asit dokucem kimse seni begenmesin, belini kirip felc birakicam bana mecbir kalacaksin falan diyordu da.

Eh evet ben de saftım canım. Ama karşımdaki o kadar da saf değildi işte. Bir keresinde kurtulmak için uzun süre telefonumu kapatmıştım, açtığımda saniyesine telefon çalmıştı, açıp kulağıma götürdüğümde "Seni seviyorum, lütfen nefes almayı bırakma, bundan çok korkuyorum. Senden haber alamayınca çıldırıyorum." demişti.
Evet kurtuldum, ama çok yıkıcı bir şekilde oldu bu. Lise sonuncu sınıf, 1. dönem karne günüydü. O gün karneyi aldım, biraz dışarıda dolaşıp eve giderim diyordum. Karne de iyiydi, o canavar dışında hayatım iyi diye düşünmüştüm ilk defa. Ama eve gidince, beni öyle bir şey karşıladı ki... O anı tekrar yaşayacağıma ölmek isterim daha iyi, şimdi bile böyle düşünüyorum.
Ben son günlerde artık takmaz olmuştum, hissizleşiyorsun bir süre sonra. O nedenle daha da diklenir olmuştum, bir erkekle yakınlaşır gibi olunca o da delirmişti tabi. Ve son kozunu da oynamaya böyle karar verdi demek ki. Bir şekilde anneme ulaşmış, artık neyi nasıl anlattıysa, annem yıkılmıştı. Eve adımımı atar atmaz, suratıma kükredi, ard arda yüzüme vurdu. Ve ben yere çöküp ağlamaya başladım, annem de bağırmaya devam etti. Ne dediğini hatırlamıyorum. 1-2 saat o vaziyette kaldım, kafamı kaldırdığımda annem gitmişti. Sonra yine dayanamadı, geldi beni yerden kaldırdı, anlat dedi. Ben de baştan ne var ne yok anlattım, hiç ağlamadan, annemin yüzüne de bakamadan ama...
Sonrası hızlı gelişti, annem en son 50 tane kızım olsa, sana vermem demişti telefonda. Annem bazen korkunç biri olabiliyor, yeterince ikna edici bir konuşma yaptı sanırım ki. Bir süre daha aralarda yoklayıp sonra vazgeçti.
Vazgeçişi de ayrı bir hikaye. Hani hiç boyun eğmedim demiştim ya, rezilliği ailem öğrenince iyice çökmüştüm. İyi çocuk, derslerine çalışan mükemmel evlat neler yapmıştı bir düşünsene. O zamanlar erkek arkadaş meselesi gözüme utanç verici görünüyordu. Neyse işte ailem öğrenince, ben dik durmayı bıraktım, bezmiştim artık. Bir kere yine o aradığında, bitkindim iyice. Yine seni seviyorum zırvalarını söylediğinde, ben sensiz nefes alamıyorum dediğinde, ben de senle nefes alamıyorum. Ya sen ya ben, seç birini. Madem beni bırakmayacaksın, birimizden birimiz dünya değiştirecek o halde dedim. Gözüm karaydı iyice, o an samimi söylemiştim. Bunu duyunca epey korktu, ölmemden çok korkuyordu ama beni bu aşamaya getirmekten de hiç gocunmuyordu.
Ve bana bunları yapan adam, parmağının ucuyla bile dokunmadı ama bin beterini yaşattı. 7 yıl öncesi ama bak, hiç bir detayı unutamadım.
Seni zarar vermekle tehdit etmişler, fakat beni bir kere bile böyle tehdit etmedi. En büyük işkenceyi yaptı, psikolojik olarak yıprattı beni. İstemediğim halde hayatımda kalmaya çalıştı. Çok zavallıydı, ne olursa olsun günde bir kere sesini duymalıyım diyordu. Beni aileme söylemekle tehdit etti. Daha birçok detay var da, roman olur. Uzun oldu kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…