- 23 Ağustos 2012
- 51.871
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.603
- 898
ahahaha ay tam manyakmış yaaa çok korkunç
benimde öyle bir sevgili bozuntusu birşeyim olmuştu arkadaşını aratıp "ali öldü" dedirtmişti:d
Gecmis olsun. O serefsiz p.zevenk nerde ne yapiyor suan acaba geberesice. Ay asabim bozuldu kusura bakmayin. Gercekten tahammul edemiyorum boyle seylere artikEh evet ben de saftım canım. Ama karşımdaki o kadar da saf değildi işte. Bir keresinde kurtulmak için uzun süre telefonumu kapatmıştım, açtığımda saniyesine telefon çalmıştı, açıp kulağıma götürdüğümde "Seni seviyorum, lütfen nefes almayı bırakma, bundan çok korkuyorum. Senden haber alamayınca çıldırıyorum." demişti.
Evet kurtuldum, ama çok yıkıcı bir şekilde oldu bu. Lise sonuncu sınıf, 1. dönem karne günüydü. O gün karneyi aldım, biraz dışarıda dolaşıp eve giderim diyordum. Karne de iyiydi, o canavar dışında hayatım iyi diye düşünmüştüm ilk defa. Ama eve gidince, beni öyle bir şey karşıladı ki... O anı tekrar yaşayacağıma ölmek isterim daha iyi, şimdi bile böyle düşünüyorum.
Ben son günlerde artık takmaz olmuştum, hissizleşiyorsun bir süre sonra. O nedenle daha da diklenir olmuştum, bir erkekle yakınlaşır gibi olunca o da delirmişti tabi. Ve son kozunu da oynamaya böyle karar verdi demek ki. Bir şekilde anneme ulaşmış, artık neyi nasıl anlattıysa, annem yıkılmıştı. Eve adımımı atar atmaz, suratıma kükredi, ard arda yüzüme vurdu. Ve ben yere çöküp ağlamaya başladım, annem de bağırmaya devam etti. Ne dediğini hatırlamıyorum. 1-2 saat o vaziyette kaldım, kafamı kaldırdığımda annem gitmişti. Sonra yine dayanamadı, geldi beni yerden kaldırdı, anlat dedi. Ben de baştan ne var ne yok anlattım, hiç ağlamadan, annemin yüzüne de bakamadan ama...
Sonrası hızlı gelişti, annem en son 50 tane kızım olsa, sana vermem demişti telefonda. Annem bazen korkunç biri olabiliyor, yeterince ikna edici bir konuşma yaptı sanırım ki. Bir süre daha aralarda yoklayıp sonra vazgeçti.
Vazgeçişi de ayrı bir hikaye. Hani hiç boyun eğmedim demiştim ya, rezilliği ailem öğrenince iyice çökmüştüm. İyi çocuk, derslerine çalışan mükemmel evlat neler yapmıştı bir düşünsene. O zamanlar erkek arkadaş meselesi gözüme utanç verici görünüyordu. Neyse işte ailem öğrenince, ben dik durmayı bıraktım, bezmiştim artık. Bir kere yine o aradığında, bitkindim iyice. Yine seni seviyorum zırvalarını söylediğinde, ben sensiz nefes alamıyorum dediğinde, ben de senle nefes alamıyorum. Ya sen ya ben, seç birini. Madem beni bırakmayacaksın, birimizden birimiz dünya değiştirecek o halde dedim. Gözüm karaydı iyice, o an samimi söylemiştim. Bunu duyunca epey korktu, ölmemden çok korkuyordu ama beni bu aşamaya getirmekten de hiç gocunmuyordu.
Ve bana bunları yapan adam, parmağının ucuyla bile dokunmadı ama bin beterini yaşattı. 7 yıl öncesi ama bak, hiç bir detayı unutamadım.
Seni zarar vermekle tehdit etmişler, fakat beni bir kere bile böyle tehdit etmedi. En büyük işkenceyi yaptı, psikolojik olarak yıprattı beni. İstemediğim halde hayatımda kalmaya çalıştı. Çok zavallıydı, ne olursa olsun günde bir kere sesini duymalıyım diyordu. Beni aileme söylemekle tehdit etti. Daha birçok detay var da, roman olur. Uzun oldu kusura bakma.
Eh evet ben de saftım canım. Ama karşımdaki o kadar da saf değildi işte. Bir keresinde kurtulmak için uzun süre telefonumu kapatmıştım, açtığımda saniyesine telefon çalmıştı, açıp kulağıma götürdüğümde "Seni seviyorum, lütfen nefes almayı bırakma, bundan çok korkuyorum. Senden haber alamayınca çıldırıyorum." demişti.
Evet kurtuldum, ama çok yıkıcı bir şekilde oldu bu. Lise sonuncu sınıf, 1. dönem karne günüydü. O gün karneyi aldım, biraz dışarıda dolaşıp eve giderim diyordum. Karne de iyiydi, o canavar dışında hayatım iyi diye düşünmüştüm ilk defa. Ama eve gidince, beni öyle bir şey karşıladı ki... O anı tekrar yaşayacağıma ölmek isterim daha iyi, şimdi bile böyle düşünüyorum.
Ben son günlerde artık takmaz olmuştum, hissizleşiyorsun bir süre sonra. O nedenle daha da diklenir olmuştum, bir erkekle yakınlaşır gibi olunca o da delirmişti tabi. Ve son kozunu da oynamaya böyle karar verdi demek ki. Bir şekilde anneme ulaşmış, artık neyi nasıl anlattıysa, annem yıkılmıştı. Eve adımımı atar atmaz, suratıma kükredi, ard arda yüzüme vurdu. Ve ben yere çöküp ağlamaya başladım, annem de bağırmaya devam etti. Ne dediğini hatırlamıyorum. 1-2 saat o vaziyette kaldım, kafamı kaldırdığımda annem gitmişti. Sonra yine dayanamadı, geldi beni yerden kaldırdı, anlat dedi. Ben de baştan ne var ne yok anlattım, hiç ağlamadan, annemin yüzüne de bakamadan ama...
Sonrası hızlı gelişti, annem en son 50 tane kızım olsa, sana vermem demişti telefonda. Annem bazen korkunç biri olabiliyor, yeterince ikna edici bir konuşma yaptı sanırım ki. Bir süre daha aralarda yoklayıp sonra vazgeçti.
Vazgeçişi de ayrı bir hikaye. Hani hiç boyun eğmedim demiştim ya, rezilliği ailem öğrenince iyice çökmüştüm. İyi çocuk, derslerine çalışan mükemmel evlat neler yapmıştı bir düşünsene. O zamanlar erkek arkadaş meselesi gözüme utanç verici görünüyordu. Neyse işte ailem öğrenince, ben dik durmayı bıraktım, bezmiştim artık. Bir kere yine o aradığında, bitkindim iyice. Yine seni seviyorum zırvalarını söylediğinde, ben sensiz nefes alamıyorum dediğinde, ben de senle nefes alamıyorum. Ya sen ya ben, seç birini. Madem beni bırakmayacaksın, birimizden birimiz dünya değiştirecek o halde dedim. Gözüm karaydı iyice, o an samimi söylemiştim. Bunu duyunca epey korktu, ölmemden çok korkuyordu ama beni bu aşamaya getirmekten de hiç gocunmuyordu.
Ve bana bunları yapan adam, parmağının ucuyla bile dokunmadı ama bin beterini yaşattı. 7 yıl öncesi ama bak, hiç bir detayı unutamadım.
Seni zarar vermekle tehdit etmişler, fakat beni bir kere bile böyle tehdit etmedi. En büyük işkenceyi yaptı, psikolojik olarak yıprattı beni. İstemediğim halde hayatımda kalmaya çalıştı. Çok zavallıydı, ne olursa olsun günde bir kere sesini duymalıyım diyordu. Beni aileme söylemekle tehdit etti. Daha birçok detay var da, roman olur. Uzun oldu kusura bakma.
Heveslendirme beni deseydinahahaha ay tam manyakmış yaaa çok korkunç
benimde öyle bir sevgili bozuntusu birşeyim olmuştu arkadaşını aratıp "ali öldü" dedirtmişti:d
Kendisi sanırım asker oldu canım.Gecmis olsun. O serefsiz p.zevenk nerde ne yapiyor suan acaba geberesice. Ay asabim bozuldu kusura bakmayin. Gercekten tahammul edemiyorum boyle seylere artik
Umarım canım, benim de temennim bu, sen ve ben bir daha böyle mahluklarla karşılaşmayız.Yok ya ne kusuru roman gibi okudum. Insan boyle birseyi unutamaz tabii. Off ya ben de intihar edecektim bi ara. Hatta parayla birini tutup ortadan kaldirmayi bile dusunuyordum. Cok sukur atlatmissin onemli olan bu. Umarim bir daha karsina cikmaz.
O kadar iyi anliyorum ki. Umarim bi daha hayatin boyunca karsilasmazsiniz. Ben bunun ceyregini yasadim bu sene. Zindan oldu hayatim sanki. Neler gecti aklimdan ne sinir krizleri gecirdim. Oldurmek bile gecti aklimdan yalan degil. Her gordugumde hala olmedi mi bu ya diye isyan ediyorum :) bi de karsi komsum lanet olasica.Kendisi sanırım asker oldu canım.
Sonra karşılaşmadım hiç, onun iyiliği için hiç karşılaşmasak daha iyi.
Lise sondaydım bir de, millet sınav derdinde ben ise tehditlerle uğraşıyordum. Beni öyle yaraladı ki bu olay, benden neler götürdü, yerine nasıl bir insan geldi, offf...
Uff o daha beter, nasıl oldu da karşı komşu canavar oldu ya?O kadar iyi anliyorum ki. Umarim bi daha hayatin boyunca karsilasmazsiniz. Ben bunun ceyregini yasadim bu sene. Zindan oldu hayatim sanki. Neler gecti aklimdan ne sinir krizleri gecirdim. Oldurmek bile gecti aklimdan yalan degil. Her gordugumde hala olmedi mi bu ya diye isyan ediyorum :) bi de karsi komsum lanet olasica.
Umarım canım, benim de temennim bu, sen ve ben bir daha böyle mahluklarla karşılaşmayız.
Ben halen gördüğüm yerde ağzını burnunu dağıtma hayaliyle yaşıyorum.
Tabi canım 7 yıl oldu :) Artık canına okurum.Yok benimkiyle karsilassak bile nasil davranacagimi cok iyi biliyorum. Artik o eski saf degilim yani. Sen de degilsin zaten.
Tabi canım 7 yıl oldu :) Artık canına okurum.
Ama bende çok kötü bir etki bıraktı. Birinin aşırı ilgisine katlanamıyorum artık. Bir arkadaşım var, sürekli arar, açmadıkça tekrar arar. Katlanamıyorum cidden, boğuyor ya. O kadar ilgi istemiyorum, tiksindiriyor.
Once arkadas gibi yaklasti, erkek arkadasimdan yeni ayrilmistim ona anlattim ona agladim sakinlestirdi baris dedi hata sende dedi boyle boyle samimiyet kurdu benle. Aklimdan bile gecmedi bana bi seyler hissedebilme ihtimali. Sonra bi gun pat diye acildi beynimden vurulmusa dondum. Cok iyi bi insandi gercekten bir melekti ya oyle bi tanitti ki kendini bana inanamazsin. Oturdum konustum olmaz onu seviyorum biliyosun dedim ben seni kirmak istemem yuz yuze bakicaz eger umutlancaksan selam bile vermem dedim. Ben umutlanmam ben sadece bil istedim karsilik asla beklemiyorum dedi. Sonra yapisti yakama. Hasta oldum cok yardimci oldu sagolsun gercekten o konuda hakkini yiyemem. Ondan sonra hic ayrilmadi pesimden sevgiliyiz gibi davrandi hep. Bi gun dedim artik konusmayalim bile bu is boyle olmucak. O gun basladi tehditler iste. Hakaretler. O kadar uyanik biri ki. Oyle bir hakaret oyle bir tehdit ediyoduki alttan alttan, sikayet bile edemezdim. Aleni degil her seyi imali imaliydi. Allahin belasi. Bi gun yalvardi cik konusalim bi daha asla konusmucam bu son diye. Ciktim egendi efendi konustum olmadi, bagirdim olmadi. Mahalleyi birbirine kattim kendimi kaybettim. Gercekten insanlar oyle katil oluyormus onu anladim. O sirada kendimi tutamasam herhalde kimse alamazdi onu elimden. Sonrasi hep tehdit hep huzursuzluk. Balkona sigara icmeye bile cikamiyordum karsidan surekli bakiyordu surekli camda bekliyodu. Okula gidemiyodum bakkala bile gidemiyodum sokagin basinda nobet tutuyodu. Kabus gibiydi allahim hatirladikca deliriyorum. Delirtse de yazmadim aglatsa da yazmadim tek kelime yazmadim. Ailenle konuscam falan bi seyler dedi, arkadasima anlattim o aradi. Tavsan senden korkmuyo ben senin iyiligin icin aradim seni, sen onun canini yakarsan o senin canini oyle bi yakacak ki sen de sasiracaksin ben onu zor tutuyorum bil istedim dedi. Ki hakkaten oyle, deli gibi korkuyordum ama kybetcek bi seyim kalmadiktan sonra hayatini yakardim onun. Sonra kesildi. En son agustosta dogum gunumde yazdi yine cevap atmadim. Simdi surekli goruyorum lanet olsun surekli. İcim kalkiyor sinirlerim bozuluyor. Ruh hastasiydi ya gercekten saglikli degil tam bi ruh hastasiydi. Ayy amma cok yazmisim icim dolmus, kusura bakma vallaUff o daha beter, nasıl oldu da karşı komşu canavar oldu ya?
Zindan evet, çok yerinde bir tanımlama oldu.
Ben de geceleri ağlardım sürekli, uyumaz sürekli ağlar, sabahları da zombi gibi dolaşırdım.
Ama korktuğunu belli etme, korkuyorsan tabi. Korkuyla besleniyor bu vampirler. Tüm heyecanımı, en güzel 2 senemi emdi pis herif. 16-18 arası yok bende şu anda.
Kendisi sanırım asker oldu canım.
Sonra karşılaşmadım hiç, onun iyiliği için hiç karşılaşmasak daha iyi.
Lise sondaydım bir de, millet sınav derdinde ben ise tehditlerle uğraşıyordum. Beni öyle yaraladı ki bu olay, benden neler götürdü, yerine nasıl bir insan geldi, offf...
Ortak noktaları var bu tiplerin, önce mükemmel arkadaş/ sevgili oluyorlar. Güya çok seviyorlar, ama bu sevgi değil, çamur gibi, bataklık gibi insanı batırıyor. Öyle iğrenç bir şey işte...Once arkadas gibi yaklasti, erkek arkadasimdan yeni ayrilmistim ona anlattim ona agladim sakinlestirdi baris dedi hata sende dedi boyle boyle samimiyet kurdu benle. Aklimdan bile gecmedi bana bi seyler hissedebilme ihtimali. Sonra bi gun pat diye acildi beynimden vurulmusa dondum. Cok iyi bi insandi gercekten bir melekti ya oyle bi tanitti ki kendini bana inanamazsin. Oturdum konustum olmaz onu seviyorum biliyosun dedim ben seni kirmak istemem yuz yuze bakicaz eger umutlancaksan selam bile vermem dedim. Ben umutlanmam ben sadece bil istedim karsilik asla beklemiyorum dedi. Sonra yapisti yakama. Hasta oldum cok yardimci oldu sagolsun gercekten o konuda hakkini yiyemem. Ondan sonra hic ayrilmadi pesimden sevgiliyiz gibi davrandi hep. Bi gun dedim artik konusmayalim bile bu is boyle olmucak. O gun basladi tehditler iste. Hakaretler. O kadar uyanik biri ki. Oyle bir hakaret oyle bir tehdit ediyoduki alttan alttan, sikayet bile edemezdim. Aleni degil her seyi imali imaliydi. Allahin belasi. Bi gun yalvardi cik konusalim bi daha asla konusmucam bu son diye. Ciktim egendi efendi konustum olmadi, bagirdim olmadi. Mahalleyi birbirine kattim kendimi kaybettim. Gercekten insanlar oyle katil oluyormus onu anladim. O sirada kendimi tutamasam herhalde kimse alamazdi onu elimden. Sonrasi hep tehdit hep huzursuzluk. Balkona sigara icmeye bile cikamiyordum karsidan surekli bakiyordu surekli camda bekliyodu. Okula gidemiyodum bakkala bile gidemiyodum sokagin basinda nobet tutuyodu. Kabus gibiydi allahim hatirladikca deliriyorum. Delirtse de yazmadim aglatsa da yazmadim tek kelime yazmadim. Ailenle konuscam falan bi seyler dedi, arkadasima anlattim o aradi. Tavsan senden korkmuyo ben senin iyiligin icin aradim seni, sen onun canini yakarsan o senin canini oyle bi yakacak ki sen de sasiracaksin ben onu zor tutuyorum bil istedim dedi. Ki hakkaten oyle, deli gibi korkuyordum ama kybetcek bi seyim kalmadiktan sonra hayatini yakardim onun. Sonra kesildi. En son agustosta dogum gunumde yazdi yine cevap atmadim. Simdi surekli goruyorum lanet olsun surekli. İcim kalkiyor sinirlerim bozuluyor. Ruh hastasiydi ya gercekten saglikli degil tam bi ruh hastasiydi. Ayy amma cok yazmisim icim dolmus, kusura bakma valla
Boyle iste, allahin cezalarinin koku kurusun insallah.
Gülüm onun gözünde mi sanki değeri, kalitesi. Umrunda bile değil ki, her istediğini almaya alışmış bir maganda bu adam. Ben 15 yaşındayken tanışmıştık, o 18'di. Küçücük kıza neler yaptı işte...anlamıyorum gerçekten bende tehdit edenleri. hayır tehdit edince noluyor yani iyice kendi değerlerini düşürdüklerinin nasıl farkında olmazlar. bi de yaş sınırıda yok her yaşta yapıyolar. yani bunun olgunlukla filan da alakası yok. en etkili çözüm de savcılığa vermek gibi duruyor hatrı sayılır korkutabilecek bir çevreye sahip değilsek. umarım verilen cezalar daha da ağırlaşır da bir daha tehdit edemez kendini adam sanan erkek bozuntuları...
Aynen oyleymis bilemedim. Cok iyi dedim yazik dedim. Kiramam kalbini dedim. Ah salak kafam gerizekali kafam. Asigim oluyorum diyodu.bu nasil ask insan sevdigi insani bile bile uzmek icin ugrasir mi hayati zindan eder mi? Ben hala cok korkuyorum bi yerden cikcak diye yazcak diye, o donem ayrildigim erkek arkqdasimla yeniden baristim, aramizi bozmaya caliscak diye cok korkuyorum.Ortak noktaları var bu tiplerin, önce mükemmel arkadaş/ sevgili oluyorlar. Güya çok seviyorlar, ama bu sevgi değil, çamur gibi, bataklık gibi insanı batırıyor. Öyle iğrenç bir şey işte...
Seni çok iyi anlıyorum, bu aşamaların aynısından ben de geçtim zaten.
Ha bir de özel günlerde yazmaları yok mu ya... Her doğum günümde hala diken üstündeyim.
Ve evet normal değiller, ilk defa birisi ölsün diye dua etmiştim. Nefreti ilk bu adamla öğrendim ben, ve hakkım helal değil. Kendinden değil, ama canından birinden çok çeksin istiyorum. O kişi de aynı benim gibi gözünün önünde erisin, ama o hiçbir şey yapamadan izlesin istiyorum. 2 sene beni hayalet gibi yaşattı ya, bir hayaleti izlesin ama bir şey yapamasın istiyorum. Benim annemin gözündeki hayal kırıklığını, o da dibine kadar yaşasın istiyorum. İşte böyle...
Ama kurtulmuş sayılırsın, böyle devam et. Taşınma imkanın varsa da taşın, her defasında meymenetsizi görme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?